Tüp Bebek Merkezleri Eşinde varikosel olup tedavi görenler varmı arkadaşlar???

canım benım esım de varıkosel hastası evlılıgımızın ılk uc ayında amelıyat oldu.Ben o zamanlar doktor yanın da calısıyordum.O yuzden doktorlarım yonlendırdı.Fakat amelıyatı yanlıs yapılmış.Sonra amelıyat eden doktor hatasını anladı.Bızı unuversıte hastanesıne sevk ettı.Orada buyuk bır aletle 7 tane damarını duzelttıler.Ama aradan 2yıl gecmıstı.Sonra 2yıl daha bekledık.Sperm kalıtesı yıne de artmadı.Isın acıkcası dırekt tup bebege gıtseydık vakıt kaybetmeyecektık.Cunku benım yasım bıraz ılerledı.Yumurta sayım dustu.Sımdı 2 defa tup denedık olmuyor.Zaten tup bebek yaptıranlara varıkosel amelıyatına gerek yok dedı,benım doktorum.Sımdı 3.yu deneyecegım ama nerede bılmıyorum.Gecmıs olsun.Acele et.:Saruboceq:

1,5 yıldır olmuyor bizimde..2 negatif aşılama oldu..eşimin dittiğidoktor ameliyat demiş..yaklaşık 2 ay olacak,tek taraflı yapıldı..hep iyiye gideceğini umut ediyorum ama olumsuz sonuçları gördükçe moralim bozuluyor..ya tüp bebek de olmazsa diyorum..alıp başımı nerelere gitsem bilmem ki..kimsenin beni tanımadığı,çocuk yokmu diye sormadığı bir yerlere..

canım ilk öncelikle çok geçmiş olsun:teselli: .Allah şifa versin hepimize. :Saruboceq: bizde 19 aylık evliyiz henüz çocuğumuz yok. eşim 8 ay önce sol varikosel ameliyatı oldu. ameliyat önce 1-2 adetti sperm sayısı. ameliyattan 5 ay sonra 400.000 oldu. eşim ocak ayından beri takviyeler kullanıyor. keçibounuzu suyu, mesir macunu, ve vitamin hapları v.s. bakalım bu ay sonu yine bir testimiz daha var. sonuca göre haraket edicez artık... herşeyin hayırlısı......a.s

ya benımde kafam karıştı :) o adamın belki başka sorunu yoktur benım eşimde kalp problemi var yani kalp vucuttaki kanı temızlemıyo ve basınç olmuyo gereken yerlerde iltahaplı hücreler fazlalaşıyo ama en buyuk sorun benım endometriyozisim ve çikolata kistlerimin tekrarlaması kalıcı çözümse yokk hepmi ameliyata yada menapoza gircem bebeğim olursa aldırmayı düşünüyom rahımımı napimm çok ağrı çekiyom ...
:bbo:

arkadaşlar benim eşimde ameliyat oldu ve 3 ayı doldu spermiyoğram yaptıracaz.ankarada önerebileceğiniz bi yer varmı

Kızlar benim yakın arkadaşımın eşindede vardı varikosel dr. ameliyat olmazsan çocuğun olmaz demişti. çakşır kaynatıp suyunu içirdi eşine ve kendide keçi boynuzu suyu içti. onların etkisimi bilinmez umudu kesmişken o ya hamile olduğunu öğrendi. şimdi benim eşimdede varikosel var. dr. klomen verdi. 6 ay kullan dedi. şubatta 3. ayda tekrar test istedi bakalım ne çıkacak faydası oldumu bende 1 ay çakşır otu suyu kaynattım. bilmiyorum faydası olurmu. rabbim hepimize nasip eder inşallah anneliği.

evettt..eşim azospremi varikolselde varmış varikosel ameliyatı oldu ama sonuç alamadık 2 sene oldu halaa bişey yok meğer yumurtalıklarda üretim yokmuş mikrotese yapılacak şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…