- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
sustumne hikmetse bu olayda malum şehirde geçmiş
Adana'da cok cingene var. Yani onlar icin boyle seyler normal. Cunku kimse onlara is vermiyor.. Bi de cok baslarina buyruklar ve her yere saldiriyorlar. Hep kavga halindeler. Ondan yani Adana...bu adanada ne var ayol ne çıkıyorsa buradan çıkıyor çözemedim benn..
Hımm anladımm aile yaşantısı ve ahlak yok... yok konu açılıyor bir bakıyorum adanaa dedim ne işş ..Adana'da cok cingene var. Yani onlar icin boyle seyler normal. Cunku kimse onlara is vermiyor.. Bi de cok baslarina buyruklar ve her yere saldiriyorlar. Hep kavga halindeler. Ondan yani Adana...
Hımm anladımm aile yaşantısı ve ahlak yok... yok konu açılıyor bir bakıyorum adanaa dedim ne işş ..
Aaaaa haklısınn hindistann.. bak bunu biliyordum sen deyince aklıma geldii.Turkiye'de Adana, Dünya 'da da Hindistan
Aaaaa haklısınn hindistann.. bak bunu biliyordum sen deyince aklıma geldii.adana insanıyla hindistan insanı ten olarakta birbirlerine benziyorlar..
Adana'da cok cingene var. Yani onlar icin boyle seyler normal. Cunku kimse onlara is vermiyor.. Bi de cok baslarina buyruklar ve her yere saldiriyorlar. Hep kavga halindeler. Ondan yani Adana...
aşağılayarak cevap yazmadığına eminim arkadaşın ben neden adana diye sordum oda cevap yazdıı .. roman arkadaşları aşağılamak için demediğine eminimm konunun başındaki arkadaşlarda gene malum yer ,, diyor bir diğeride sustum diyor..eee demekki dile getiremedikleri için arkadaş bu şekil cevap yazmış roman ları kötülemek için yazmamışş... kim olursa olsun ister arap ister zenci, ister benim gibi laz, ister çerkez yaşamlar kaliteli olursa elbet böyle sıkıntılar çıkmazz..Belli bir etnik kökeni aşağılamış ve hakaret etmişsiniz. Yıllar yılı bölgesel ayrıştırmalar nedeni ile sorunlar yaşanırken nasıl olur da insanları bu şekilde itham edersiniz ? Onlar için normal olduğunu söylersiniz ?
Size yakıştıramadım.
aşağılayarak cevap yazmadığına eminim arkadaşın ben neden adana diye sordum oda cevap yazdıı .. roman arkadaşları aşağılamak için demediğine eminimm konunun başındaki arkadaşlarda gene malum yer ,, diyor bir diğeride sustum diyor..eee demekki dile getiremedikleri için arkadaş bu şekil cevap yazmış roman ları kötülemek için yazmamışş... kim olursa olsun ister arap ister zenci, ister benim gibi laz, ister çerkez yaşamlar kaliteli olursa elbet böyle sıkıntılar çıkmazz..
Arkadaşımm ben sordumm neden hep bu olaylar adanada oluyor diyee.. cevap verdi arkadaşş tekrar söylüyorum ben onun roman insanlarını aşağılayarak söylediğini sanmıyorumm.. yukarıdada söyledim kim olursa olsun kaliteli yaşam insanı insan kılarr.. o kişiler arap ,zenci laz çerkez olmuş önemli değildirr.Neden Adana sorusunun cevabı size verilen cevap mıdır ? Belli bir etnik köken için ; onlar için normal demek hakaret değil midir ?
Kendi varsayımlarımızla bundan oluyor diye sunmak normal midir ?
Canım hayatını kalitenin en uç seviyesinde yaşayıp fuhuş ticarethanesi olan bile var hem de çok sayıdaArkadaşımm ben sordumm neden hep bu olaylar adanada oluyor diyee.. cevap verdi arkadaşş tekrar söylüyorum ben onun roman insanlarını aşağılayarak söylediğini sanmıyorumm.. yukarıdada söyledim kim olursa olsun kaliteli yaşam insanı insan kılarr.. o kişiler arap ,zenci laz çerkez olmuş önemli değildirr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?