- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
??????????????Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Tamam o zaman. Hemen sevişin özlem gidersin. Baştan desenize şunuSeviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Hele bak Aslan’a bakSeviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Yazık bacım o kadar yol gelmiş yardımcı ol artık adama. Tövbe tövbe. Kendin gireceksen gir günaha bizi niye karıştırıyorsun.Benim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
Zor durumdayım ona yenik dusmekten korkuyorum artık ayrı değil suan evli bi adamYazık bacım o kadar yol gelmiş yardımcı ol artık adama. Tövbe tövbe. Kendin gireceksen gir günaha bizi niye karıştırıyorsun.
Ayrı olması neyi değiştiiyor?. Kanunen evliyimiş adam boşanmak istese boşanırdı. Gerçekten boşannıyor mıydı acaba? . Karısını aptal yerine koymuş, sizide kullanıyor. Ben olsam karısı ile intikam yapardım. Kanıt toplayın yollayın karısına boşanmada yüklü tazminat alıp aklını başına getirsin adamın.Kokunu ozledim dedikce bende fena oluyorum dedim sen artık ayrı değilsin onceden ayrıydın
Durumlar degisti diyorum ama tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?