Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Karısına daha once tum yasadıklarımızı anlattım msjlara kadar gonderdim
Kadın cocuklarımın babası dedi senle bosluktan beraber olmus dedi geri kabul etti adamı

Hala napcam napcam diyorsun.

Yanlış anlamada su saatten sonra elin kapatmasi olursun başka bişey bekleme.
Bu adam da haysiyet olsa karısı yokken onabbuna gitmezdi.
Kapatma da olamaz adam sadece ihtiyacı olunca gelecek parasız kullanacağı birini arıyor. Zırnık koklatmaz.

Bir kadın olarak kendinizi neden bu duruma düşürüyorsunuz? Sizin kendinize saygınız yok mu hiç? Böyle bir konuda ikilemde bile kalınmaz. Bir de “Ne yapmalıyım” diye bize soruyorsunuz. Kusura bakmayın, sabah sabah aşırı sinirlendim konunuzu okuyunca ama yaşadıklarınızı siz kendinize yakıştırıyorsanız adamın teklifini kabul edin.

Şunu da ekleyeyim; bu ülkenin güçlü, öz saygısı yerinde olan, ayakta dimdik duran kadınlara ihtiyacı var.

Burada hatalı hem erkek hemde sensin...
Allah sizin gibi bir sürü bekar erkek varken iki çift lafa kanıp milletin yuvasına dadanan kisilerden ve buna müsaade edeb evli erkeklerden korusun

Karısına daha once tum yasadıklarımızı anlattım msjlara kadar gonderdim
Kadın cocuklarımın babası dedi senle bosluktan beraber olmus dedi geri kabul etti adamı
Sizin yapacağınız birşey yok , adamın size geri ulaştığını bildirin. İster inanır ister inanmaz. İster yuvamı yıkmaya çalışıyor der karar onun. Sizde böyle bir insanı almayın hayatınıza ayrılsa dahi. Adam daha şimdiden net değil. Boşansa ne yazar???. Ayrıca şuda bir saçmalık. Ayrılmış boşanma davası varmış. Bu o adamın ilişki yapabileceği anlamnına gelmezki?. Boşanma bittikten sonra bile kadına hamile olma ihtimaline karşı süre verilir . Evlenmesine karşı. Evlenemez yani. Kanunen evliyken isterse boşanmanın son anında olsun ilişki yapması her iki tarafa büyük darbe. Saçmalık ya gitsşn boşandın önce. Sonra kendine ilişki baksın. Terbiyesiz adam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…