- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Karısına daha once tum yasadıklarımızı anlattım msjlara kadar gonderdimAyrı olması neyi değiştiiyor?. Kanunen evliyimiş adam boşanmak istese boşanırdı. Gerçekten boşannıyor mıydı acaba? . Karısını aptal yerine koymuş, sizide kullanıyor. Ben olsam karısı ile intikam yapardım. Kanıt toplayın yollayın karısına boşanmada yüklü tazminat alıp aklını başına getirsin adamın.
Bu kadar kafasız olmayı nasıl beceriyorsunuz ? Bir fena oluyormusmuş, azcık gurur!Kokunu ozledim dedikce bende fena oluyorum dedim sen artık ayrı değilsin onceden ayrıydın
Durumlar degisti diyorum ama tın
Kapatma da olamaz adam sadece ihtiyacı olunca gelecek parasız kullanacağı birini arıyor. Zırnık koklatmaz.Hala napcam napcam diyorsun.
Yanlış anlamada su saatten sonra elin kapatmasi olursun başka bişey bekleme.
Bu adam da haysiyet olsa karısı yokken onabbuna gitmezdi.
Kafasız değilde duygusalım baya ondanBu kadar kafasız olmayı nasıl beceriyorsunuz ? Bir fena oluyormusmuş, azcık gurur!
Bence de. Kokunu ozledim dedikce bir hoş olan konu sahibi böylelikle hem sevaba da girer. Maksat adamın işi görülsün. Gönüller bir olsun.Kuma gidin, ayni evde yasayin. Adam bir oraya bir buraya yorulmasin, yazik.
Şimdi tekrar yollayın. O zaman ayrıymış kadından. Bakın adam sizi seviyor mu? Karımdan uzak dur mu diyor?Karısına daha once tum yasadıklarımızı anlattım msjlara kadar gonderdim
Kadın cocuklarımın babası dedi senle bosluktan beraber olmus dedi geri kabul etti adamı
Aynılar o yüzden ikilemde.Böyle biri karşısında ikilemde kaldığınızı anlayamıyorum. Ne garip insanlar var.
Ücretsiz kapatma olur.Kapatma da olamaz adam sadece ihtiyacı olunca gelecek parasız kullanacağı birini arıyor. Zırnık koklatmaz.
Ayrılsınlar diye mi yaptın :))Karısına daha once tum yasadıklarımızı anlattım msjlara kadar gonderdim
Kadın cocuklarımın babası dedi senle bosluktan beraber olmus dedi geri kabul etti adamı
Niye evli bir adam?Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Sorun yok o zaman. Ne güzel işte birbirinizi bulmuşsunuz.Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Sen boşandın mi? Çocuklar sende mi?Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Tam bir abaza desenize sırf cinsellik için saatlerce yol gidermiş bu da hoşunuza mi gidiyor sizin de niyetiniz var boşuna burda konu açmasaydınızBenim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
Sizin yapacağınız birşey yok , adamın size geri ulaştığını bildirin. İster inanır ister inanmaz. İster yuvamı yıkmaya çalışıyor der karar onun. Sizde böyle bir insanı almayın hayatınıza ayrılsa dahi. Adam daha şimdiden net değil. Boşansa ne yazar???. Ayrıca şuda bir saçmalık. Ayrılmış boşanma davası varmış. Bu o adamın ilişki yapabileceği anlamnına gelmezki?. Boşanma bittikten sonra bile kadına hamile olma ihtimaline karşı süre verilir . Evlenmesine karşı. Evlenemez yani. Kanunen evliyken isterse boşanmanın son anında olsun ilişki yapması her iki tarafa büyük darbe. Saçmalık ya gitsşn boşandın önce. Sonra kendine ilişki baksın. Terbiyesiz adam .Karısına daha once tum yasadıklarımızı anlattım msjlara kadar gonderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?