Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Ne mi yapmalısın ?

Herkes üstüne yürümüş ama ben açıkçası seni anlayabiliyorum.. gönül ferman dinlemiyor işte. Aslında doğru olanın ne olduğunu biliyorsun yapman gerekenin ne olduğunu biliyorsun .... ama duygularına söz geçiremiyorsun işte. Bir şekilde adamdan ciddi etkilenmişsin, duyguları tekrar tekrar yaşamak istiyorsun ... tabi her kadın gibi güzel kelimeler duymak hoşuna gidiyor karşı taraftan ... eğer adam evli olmasaydı duygularını dinle yaşa derdim ama bu işin sonunda yine üzülen sen olursun kardeş ..!!

Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?

Affedersiniz ama bu adam sizinle sadece yatak arkadaşı olmak istiyor başka da birşey olmaz aranızda.. sıkılınca da tamamen bırakır sizi aramaz sormaz..

Back
X