- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi BenimZorHayatim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minnoş seniiiBende onu dedim ısrarla adres sordu vermedim
Bosanırsan belki deneriz
Ama suan evlisin bana yakısmaz dedim
he bu senin sahip çıkmış halin yaniHayatım romana dondu hersey esimin uckuruna sahip cıkamamasıyla basladı
o sütü bozuk sen olmayasin? cinsel ihtiyaclari varmis evli adamla gideriyormus....Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle
şimdi şu yazdığın cümleyi bir daha oku bakıyımŞşşştttt bela okuma
Ben saygısızlık yapmıyorum kimseye aynısını umuyorum
bedava seks icin her erkek o kadar yol gelir. kendinizi kandirmayin. hala erkeklerin bu kandirmacalarina nasil kanabiliyor sunuz.Benim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
Ne mi yapmalısın ?Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Üste adama para veriyor çıkmasın daYahu madem fuckbuddy lazım bekarini bulun,
Bi de benimle olmak icin sehir degistiriyor falan demissiniz, simdi bir eskorta gitse geceligine 1000-1500 tl verecek onun yerine atla arabaya şehir degistir.