- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
bence bu konu sahte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir evde evli anne yada baba zina yapıorsa o ailenin çocuklarında ileri de onlar gibi zinaya bulaşır Hiçmi Allah tan korkunuz yok sizin RABBIM sizi ıslah eylesin 5 dk bi tatmin için düştüğünüz duruma bakın. Yapmanız gereken bian önce abdest alıp sizi yaratan rabbinizden af dilemeniz şeytanın tuzağına düşmeyin..Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
İstediğini ver sanki öyle bir isteğin var seninde ne yapacan poposuna tekmeyi koyacan!Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Wowwww etkilendim adam aşık bence! Baksana sırf senin için saatlerce yol katediyor.Benim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
karısına söylemelisin.Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Ayy cınım ya kıyamam ben ona. Bu ne sevgi pıtırcıklığı böyle.Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
kesinlikle katılıyorum.Karısına yollayın, mesajları, ses kaydını.
O yapması gerekeni bilir.