Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Bir evde evli anne yada baba zina yapıorsa o ailenin çocuklarında ileri de onlar gibi zinaya bulaşır Hiçmi Allah tan korkunuz yok sizin RABBIM sizi ıslah eylesin 5 dk bi tatmin için düştüğünüz duruma bakın. Yapmanız gereken bian önce abdest alıp sizi yaratan rabbinizden af dilemeniz şeytanın tuzağına düşmeyin..

Herif için "seviyorum" anahtar kelime. Sizi "seviyorum" diye diye s...k (kusura bakmayın anca böyle anlatabilirdim şu an, hatta banlanmak pahasına)
Karısı da ayrı bi tuhaf, ne diye bile bile barışmış bununla... Ayrıca bu konu gerçek olamaz, boşuna banlanmaya sebep oluyosunuz, hakkımı helal etmiyom size 😠

Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
İstediğini ver sanki öyle bir isteğin var seninde ne yapacan poposuna tekmeyi koyacan!

Davası görülüyor diye adamla yatarsan olacağı bu dava nedir ya hakime bir vazgectim demeye bakar adam alıştı tabi durmaz daha inşallah başına bela olmaz

Şu dünyada insan gibi yaşamayı öğrenemedik. Evli erkekle ilişki yaşanmaz kural bu kadar basit. Libidonunuz yükseldikçe beyninizden azalmış sanırım. Karsıdaki insan müsveddesi adam değil zaten o konuya girersek hakaretlerin ardı arkası gelmez. E kadın senin hiç mi insanlık ahlakın yok hiç mi öz saygın yok. Herhangi bi yerde bahset “cinsel açlığından” gideren bekar erkek çok olur merak etme.

Sonu hönkaaarıma baglanmıs vasat seyler senfonısı..

Yahu be kadin sen evli adamla ne işin var heeee niye gidiyorsunuz. Niye boyle kart zamparalara kendinizi harciyorsunuz. Boyle adamlara saçını süpürge etmiş kendini parasini idare edip çabalayan belki çocuklarını evini geçindirmek için kendine zaman ayıramayan bide kocalari kahrina maruz kalan annelerimize üzülüyorum yeterrrrrr ya yeterrrrr.

Back
X