Eşinden boşanmayı düşünen var mı?

Ben boşanmayı düşünmüyorum. Arkadaslarima da sordum onlar da düşünmüyormus

Şaka bir yana, istersen derdini paylaş ki fikirlerimizi söyleyelim.

cocuk yoksa ve sorunlar varsa ne duruyorsun ki? hemen at tekmeyi... memnun degilsen yani.. adam mi yok 8 milyarlik dunyada ? 1 yasamin var onu da gercekten sevdigin kisi ile gecir , degerini anlamayan 1 kisi icin 1 dakikani dahi verme.

Ben bosandim. Cimri adamda zor lakin siz ne konuda cimri diyorsunuz calisipda maasiniza elmi koyuyor size bisey vermiyor çalışıyorsanız parasini size vermek istemiyordur bunada yapacak yok

Dalga geçilmesine üzüldüm. Kendimi değersiz hissettiren harcamalara karışan kırıcı konuşan bir eşim var. Hakim bunu boşanmak için haklı neden olarak kabul eder mi deneyimleyen var mı gerçekten doldum ve perişanım

Siz sorununuzu yazmamışsınız ki? İnsanlara soru sormuşsunuz. Derdinizi anlatsanız size çözüm sunmaya çalışırız

cocuk yoksa ve sorunlar varsa ne duruyorsun ki? hemen at tekmeyi... memnun degilsen yani.. adam mi yok 8 milyarlik dunyada ? 1 yasamin var onu da gercekten sevdigin kisi ile gecir , degerini anlamayan 1 kisi icin 1 dakikani dahi verme.
Eee adam yok tabi.bazı üyelerin şu iyimserliği bana fazla geliyor.bazı kadınlar ömür boyu adam gibi ilişki yaşayacak erkek bulamıyor.bırak adam gibiyi, ilişki bile bulamıyor.kolay mı o işler o kadar.hatta dünyadaki en zor mesele bence.beğenilen, talep gören biri bile olsan tutturana kadar canın çıkıyor.8 milyar erkeğin kaçıyla tanışma şansın olacak sanki .bu şekilde de olmaz ama kolay da değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…