Eşinden memnun olmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzerinize alındınız demekki benim msj alıntı yaptınız sizinle polomiğe girme gereği duymuyorum ben evet sizin yüzünüzden üyeliği iptal oldu ama siz haklı olduğunuz için değil kendini savunup tekrar haksız duruma düştüğü için keşke benim arkadaşımı biraz olsun tanısaydınız o msj hiçbir art niyeti olmadığını bilirdiniz ama diyorumya sizler kendi mutsuzluğunuzda boğulursunuz ancak rica ediyorum sizde benim msj alıntı etmeyin bu son msj olacak zaten isterseniz benide şikayet edin:umursamaz:

haklısın canım kaydirigubbakcemile5 bu şöyle bi durum benim çovcuğum olmuyor diye ben başkasının çocuğunu sevmiycek miyim ?? hayır kesinlikle sevicem

burdada durum o limon ağacı iklimin o yazısına neden tepki gösterdi kıskandığı için :umursamaz:

yoksa allah mutlu mesut etsin yazardı a.s yani ben olsam öyle yazardım ama napim huyum kurusun fesat olamıyorumguclubacismile

yazık sana be yüzsüz :dilcikar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum sana arkadaşımızı tanısalar böle demezlerdi

opuyorumnanaktan:teselli:vereliniortakolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

size hiçbir konuda destek olmayan biriyle devam etmeyn bence kendinize yazık edersiniz.çocuğunuz da yokken iyi düşünün.katlanamıcam daha fazla diyosanız ayrılın bence :93:

evlilimin ilk zamaninda, evlendimde ne oldu basim göge mi erdi? sanki bekarken cok mu mutsuzdun da evlenince mutlu olacaksin gibi diye düsünceler gecti aklimdan.. Bide evlenince farkli olunuyor hayat tepe taklak oluyor alislildmis düzen bozuluyor gibime geliyordu bu yüzden uzun yillar evlenmeyi düsünmedim bile evlilikten korkuyordum ama dogru insan olunca evlilik cok güzel bir sey bunu anladim. Evlendikten sonra hayat biraz degisti artik iki kisiydik sorumluluk arti ama ben kendi adima degismedigimi düsünüyordum önceden neydiysem simdi de oyum allah bozmaz insallah mutluyum. Hamd olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…