Eşinden Memnun/Razı Olan Hanımlar

Bizde 3 yıllık flört söz nişan arasından sonra evlendik ailesinin pek fazla rahat bir yapıya sahip olmasından dolayı düğün sürecinde maddiyatla ilgili eşim sıkıntı yaşadı ama o dönem boyunca bir şey için beni kırdığını bilmem 3 aylık evliyim henüz çok erken belki ama İyi ki hayatımda Rabbim acısını bana yaşatmasın elim kolum bedenim herşeyim evde sürekli yanımda ben soğan doğrarsam o salçasını koyar yemeğin hiçbirşey yapmasa mutfağa laptopu getirir film izler koltuk da otururken bile siyam ikizleri gibiyiz.Tartışma konumuz tek bir konu benim bazen aklıma gelir sarıp dururum ki yapmamam lazım hata bende onda bile ses tonumuz gayet kısıktır.Ve her gece uykuya birbirimizin kokusuyla dalarız.Allah kimsenin yuvasını huzursuz etmesin

Allah'ım bu huzuru ve mutluluğu bulamayanlara tez zamanda nasip etsin.Bu yazdıklarımızı okuyup imrenenler var muhakkak,Allah'ım onların da yüzünü güldürsün hanımlar.Evlilikte mutluluk çok mühim.Çünkü evlilikte mutluysan diğer şeylere çok daha rahat katlanıp göğüs gerebiliyorsun.

ne güzel sözler bunlar, mutluluğunuz daim olsun

ben eşimden razıyım allahta ondn razı olsun 2 senelık evlıyım 2 bucuk senede nısanlı kaldık sevgılılıkde 5 ay felan surdu yoplamda 5 senedır bırlıkteyız rabbım başımdan eksık etmesın yoklugunu gostermesın herzaman destek bana her konuda tm destek ben bazen cok cekılmez oluyorum ınatım cok surat asarım kuserım durduk yere nedednını de soylemem cok cekıyo benden allah razı olsun esımden bana hep der benım senden baska kımsem yok uzme benı dıye tabı aılesı felan var gunluk konus annesıyle ablalrıyla abılerıyle ama bana gercekten cok deger verıyor her konuda allah bınkere razı olsuntartısmalar oluyor tabı her evlılıktekı gıbı ama hıc bırbırımıze sesımızı yukseltmedık hıc gzımızdan hakeret ıceren kelıme cıkmadı allaha sukur rabbım daım etsın hayırlı evlatlala yuvamızı senlendırsın ınsallah

Böyle güzel örnekleri duymak insanı ümitlendiriyor değil mi? Evlilikten korkanlara ümit olsun, duayla sabırla hayırlı insanı bekleyin hanımlar :)

HERKESİN EŞİNDEN DERT YANDIĞI BU DEVİRDE BÖYLE BİR BAŞLIK GÖRÜNCE SEVİNDİM. BEN DE EŞİNDEN MEMNUN OLAN KADINLAR KATEGORİSİNDEYİM. MADDİ MANEVİ ÇOK DESTEKÇİDİR, EV İŞLERİNE YARDIM EDER, KENDİ İHTİYACINI BIRAKIR ÖNCE BENİMKİNİ KARŞILAR, BENİ AİLESİNE ASLA EZDİRMEZ (anneci değildir) SAĞOLSUNLAR KAYIN PEDERİM DE KAYIN VALİM DE İYİ İNSANLARDIR ZATEN, AİLEMİN HER İŞİNE KOŞAR,HASTA OLSAM BAŞIMDAN AYRILMAZ VS. TABİ ARADA TARTIŞMALARIMIZ OLUR HERKES GİBİ AMA KÜÇÜK ÇAPLI... BİRBİRİMİZE HAKARET, KÜFÜR, AŞAĞILAMA, KALP KIRMA GİBİ ŞEYLER ASLA YAPMAYIZ, 5 DK SONRA DA BARIŞIRIZ ZATEN. ALLAH HERKESİN YUVASINI DAİM ETSİN AĞZININ TADININ BOZULMASINA İZİN VERMESİN.

kızlar maşallah ALLAH daha cok mutluluk versin. biz de bi yola girdik bakalım sevdceğimle. inşallah ben de aranıza katılırım.
Rabbım ayırmasın sevdiklerimizden

bende eşimden çok memnunum Allah onu başımızdan eksik etmesin çok yardımcıdır ev işi olsun yemek olsun hiçbir şeyden kısmas elinden gelen herşeyi yapar. kızmaz, sakindir, güleryüzlüdür. kavga ettmişsek bile hemen barışır. Rabbim ben olsamda olmasamda hep güldürsün yüzünü inşallah..

Benim mucizemdir, şansımdır Eşim..
Eşim gayet sakin sanki sinirleri alınmış gibi bir insandır. genelde bize yapılan ya da gördüğümüz muamelelere sinirlenen dışa vuran taraf ben olurum. beni her zaman sakinleyen destekleyen de kocam olmustur.
beraber çalışır yemeğimizi beraber yemizliğimizi beraber yaparız.
tabiki ki kavga ediyoruz ama asla küs yatmadık şeytanı aramıza sokmadık..
cümlemizin evi huzurla dolsun insallah..:)

Ben varim
Evliligimizin ilk 5 yili cok cekismeli gecsede hic bir zaman saygiyi yitirmedik en küs oldugumuz zamanlarda bile beni ne kadar çok sevdigini belli ederdi
13 yılı devirdik hamd olsun hic bir gün bile pişmanlik duymadim çünkü benim eşim beni sevmekten hiç bir zaman vazgeçmedi sevgisini göstermekten çekinmedi ne zor günler atlattik ama ellerimizi hiç bırakmadık bizim evimizde siddetin ş si bile gecmedi küfrün k si
Rabbime ne kadar şükretsen azdir boyle bir eş nasip ettigi icib

Bende memnunun sağolsun öyle acıkca yapmaz belkı ama üzeri kapalı her istediğimi yapmaya çalişir.azıcık yapmiyorum modunda kendisi 12 yıldır beraberiz.7yıldırda evliyiz bîrde kızımız var kavgada olur aradaa ama mutluyuz

Bende raziyim iyi ki var cok yazmak istemiyorum buara nazara taktim -.-
İyi ki var. Iyi ki var

Toplam 7 ayda tanışıp evlendik. İyi olacağı içime doğmuştu herhalde, aklımda hiç soru işareti yoktu onunla yada ailesiyle ilgili. Normalde ince düşünen ve en az 1 yıl flört etmek gerekir diyen biriydim.

Hatırladığım tek bir tartışma var 5 yıldır, kıskandım. Beş dakika sürdü. Biraz söylendim geçti gitti. Onun dışındakiler günlük çook ufak sözler. Tartışma bile denemez.

Çok övmiyim nazar değmesin :)) beni yanıltmadı şimdiye kadar. Evden işe işten eve. Maddi manevi ilgili. En ufak kötü söz söylemez. Moralim bozuk olunca düzeltmek için çabalar. Aileme saygılı, ilgili. Yılda iki üç kez içki içer. Sigarayı bıraktı. Kaşı gözü oynamaz. Tv de çıkan kadınlara bile iltifat etmez.

Azıcıkta şikayet ediyim :) Mesela bir ampül patlasın bir sene değiştirmez. Bazen çok üşengeç. Hep erteler evle ilgili işleri. Yirmi kere söylerim şunu yaptır diye. Süpürge yarım yamalak çalışıyor 3 senedir tamir ettirmedi. Onla uğraşacağına yenisini alır filan...ütüye bişeyler oldu, tamire götür diye verdim baktım yenisini almış gelmiş:) eskisi de arabada duruyor 5 aydır falan. Üşenmekten unutkanlıktan kaldı orda :)

Bunlar hiç önemli değil tabiki. Onunla tanıştığım için şükrediyorum hep. Allah bozmasın şaşırtmasın..

Ama tabiki bu işler karşılıklı. Bende evime çok bağlı ve ilgili, sevecen, güleryüzlü bir kadınım. Çalıştığım halde sabahın 6 sında kalkıp onu kapıdan uğurlardım. Ne ona ne ailesine saygıda kusur etmem. Ben iyiyimki o da iyi. Kendini asla kullandırtmayan ve otoriter bir erkektir. Suistimale gelemez. Saftirik adamlardan değildir. Ben de ilgili saygılı olmasaydım boşardı.

Bazı erkekler gerçekten çok kötü ve en iyi kadına denk gelse düzelmiyor ama bazen de kadınlar iyi adamları çileden çıkarıp , ilgisizliğiyle, egosuyla yuvasını kendi bozuyor kusura bakmasınlar!

Cok sukur
Anne babamdan dolayi evlilikle ilgili ciddi korkularim vardi
7 senelik sorunsuz bi iliskinin sonunda ancak evlenmeyi kabul edebildim

1.5 senedir evliliyim şükürler olsun ki bir an bile pisman olmadim , en ufak bi keşkem olmadi..

Sevgili olma kısmı cok uzun surunce birbirimizi çozduk iyice , neye kizar neyi sever.. ikimiz de cok baskin karakterler olmadigimiz icin benim dedigim olacak diye diretmeyiz orta yolu buluruz.. evlendikten sonra su huyunu ogrendim diyebilecegim bişeyi olmadi.

Anlayislidir , aşırı kiskancligi yoktur . Cogu zaman ilgilidir.
Zaman zaman inadi tutar sinirlenir ama o an savunduğu sey sacma bile olsa ben tamam derim , siniri gecince zaten mantikli bi sekilde aciklayinca kabul eder , uzatmaz..

Tek anlasamadigimiz konu ben biseye karar verdiysek hemen olsun isterim , biraz tez canliyim. o tembellikten erteleyebildigi kadar erteler. Sürekli "hallederiz " modundadir ve asla halletmez donup dolasip ben yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…