Merhabalar.Allahım bir kere değil,bin kere değil sonsuz defa razı olsun kocamdan...
Geçmişteki tüm gözyaşlarımı elleriyle sildi,yaralarıma merhem oldu,hastalığıma ilaç oldu,yepyeni bir Lale ortaya çıkardı.
Rabbim hepimizin yuvasına huzur ve sağlık versin inşallah.
Merhabalar.
Sizinle tanışmıyoruz, hiç diyalogumuz olmadı ama eskiden beri sizi bilirim ve yazdıklarınızı takip ederim. Bu forumun çok takipçisi olmadım hiç, pek kimseyi tanımam. Halada öyle ama Kadınlar Kulubü deyince aklıma siz gelirdiniz.Bir şekilde bazı konulardaki beğendiğim düşünceleriniz hafızamda yer etmiş galiba.Bu platformda yorumlarını sürekli okuduğum, düşünce yapısını,fikirlerini,bakış açılarını beğendiğim ve sevdiğim nadir insanlardansınız. Bazen esprili yanıtlarınızla gülümsettiğinizde olmuyor değil.Samimi söylüyorum, bu mesajınızı okuyunca yürekten sevindim.Sizi bilene duygu yüklü sözler bunlar.Ne mutlu size Allah bugünleri de göstermiş.İyi dileklerim sizinle.Allah nazarlardan korusun.Mutluluğunuz daim olsun Lale Hanım. Bunları söylemenin yeri değildi belki ama bu kez beğenmekle kalmak istemedim. Sevgiler..
Ben..Eşimden Allah razı olsun, sever sayar fedakardır iyi bir insandır diyenlerimiz kimler?
Hiçbir evlilik tartışmasız olmaz, ama yeter ki bunlar çok kırıcı-tamiri olmayan tartışmalar olmasın.
Tartışmadan sonra ona sevgisi-saygısı değişmeyen,ve aynı karşılığı hissedenlerimiz kimler?
İyi ki hayatımda eşim, veren Allah'a binlerce şükür diyenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?