Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darp raporu alın.Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Evet boşayıcam yemin ediyorum yeter artık resmen boğazım ağrıyor birde erkek liğime laf değdirmem diyor zorla zevk yaşatacak yani valla hiç birşey umrumda değil alsın herşeyi gitsin Can'ım kalsın yeter off Offf kızlar biz niye bunu çekiyoruz OfffDarp raporu alın.
Erkeklik öyle karısının boğazını sıkmakla olmuyor! İki dklık performansla kendini playboy mu sanıyormuş paşazade?
Onca zamandır tedavi olmamış dra gitmemiş karısının boğazına yapışıyor hanzo! Boşayın gitsin
Evet gitmiyor yemin ederim sıktı ve hala acıyor ölücem zannettim o anda bende sıktım bıraktı şuan hayvan gibi yatıyor10 yıldır mı böyle?
doktora niye gitmiyor da boğazınızı sıkıyor yaratık.
Çekme canım benim, kararlıysan izler tazeyken hemen şimdi kalk git acile darp raporu al, en kısa boşanma yoludur. Muhteşem performansıyla zevk yaşatacak başka birini bulsun! 2dk ile de kimi kandırır orası meçhul.Evet boşayıcam yemin ediyorum yeter artık resmen boğazım ağrıyor birde erkek liğime laf değdirmem diyor zorla zevk yaşatacak yani valla hiç birşey umrumda değil alsın herşeyi gitsin Can'ım kalsın yeter off Offf kızlar biz niye bunu çekiyoruz Offf
Bende onu söyledim buyur git dedim yok ben gitmem deDi sen git deDi yattı hayvan şuan uyuyor kitledim üzerine benim erkekliğime laf erdiremezsin diyor şaka gibiÇekme canım benim, kararlıysan izler tazeyken hemen şimdi kalk git acile darp raporu al, en kısa boşanma yoludur. Muhteşem performansıyla zevk yaşatacak başka birini bulsun! 2dk ile de kimi kandırır orası meçhul.
Bacım niye vakit kaybediyorsun o zaman? Niyetin ciddiyse git al raporunu. Adam alışmış 10 senedir rutine, kendini muhteşem zannediyordur Allah bilir. Belli ki tedavi olmayacak, siz fazlasını isterseniz de şiddeti arttıracak. Evlilik bu değil.Bende onu söyledim buyur git dedim yok ben gitmem deDi sen git deDi yattı hayvan şuan uyuyor kitledim üzerine benim erkekliğime laf erdiremezsin diyor şaka gibi
Evet bacım şuan hayvan gibi yatıyor bak bu saatte öldürsen uyanmaz kapısınıza kilitledim ama yarın sabah farklı olacak onu fena yapıcam resmen el izleri Boğaz'ımda ölüyordum Allah kurtardı beniBacım niye vakit kaybediyorsun o zaman? Niyetin ciddiyse git al raporunu. Adam alışmış 10 senedir rutine, kendini muhteşem zannediyordur Allah bilir. Belli ki tedavi olmayacak, siz fazlasını isterseniz de şiddeti arttıracak. Evlilik bu değil.
dönüşte o eve gitmeyeceksiniz umarım, nereye gideceksiniz?Bacılar şuan gidiyorum rapor almaya dua edin bana bitti bu iş artık ama fena acıyor boğazım fenasıktı hayvan her an ölebilirdim
Bu bir hastalık tedavi olsun diyeceğim ama erken boşalmaya gelene kadar psikolojik sıkıntılarına çare bulması lazım. Şiddet olmasa çabalayın derdim ama evlilikte şiddet zamanla hiç azalmıyor, artıyor ve çocuklara da uygulanabiliyor. Bence boşanın.Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Evet gitmiyor yemin ederim sıktı ve hala acıyor ölücem zannettim o anda bende sıktım bıraktı şuan hayvan gibi yatıyor