- Konu Sahibi alonedark18
Ha güçlü kadin nasil olur demissiniz onuda yanitlim. Benim arkadaslarim hatta esleri bile benden icin güçlü der. Çünkü bilmedigimi öğrenmeye çalışırim, elimden geliyorsa yaparim. Konfor alanimin disina cikar, yeni seyler kesfederim. Okuyorum, canla basla çocuklarimi terapiye götürüyor onlara nasi faydali olabilirim diye didiniyorum. Sosyal bir insanim, genel kültürüm çevreme göre baya iyi diyebilirim. Herhangi bir konu açın mesela, ucundan tutarim o muhabbet gider. Bilmişlik değil farkli alanlara ilgi duymak diyelim. Benim tarifim böyle , arkadaslarim biraz daha eşleri evlerine yakin olup hatta homeofice çalıştıklarından eslerinden yana daha fazla destek görüyorlar, belki bu yüzden kendi degimleri ile üşeniyorlar. Ne ugrasicam ay ondan bundan hic haberim yok diyorlar. Ama telefon ellerinden hiç düşmez mesela.
Cevrenizde çalışıp kendine güvenen kadinlari gördüğunuz icin belki böyle dusunuyorsunuz ama herkesin hayati farkli, sizin bebeğiniz var size en cok ihtiyaci oldukları zamanlar. Burdaki şartlar orada olsaydi, sizde bosanma niyetindeysebiz bosanirdiniz, devlet size maas baglar cocuk parasi yollar, asgari ücret öder cocuklarin okul malzemeleri için yardim ederdi. Calismak bile zorunda kalmazdiniz. Bu sartlar Türkiye'de olmadığı icin mi siz esinize karsi kendinizi ezik görüyorsunuz? Yani bu halde çalışmam bu adama mecburum diye?
Cevrenizde çalışıp kendine güvenen kadinlari gördüğunuz icin belki böyle dusunuyorsunuz ama herkesin hayati farkli, sizin bebeğiniz var size en cok ihtiyaci oldukları zamanlar. Burdaki şartlar orada olsaydi, sizde bosanma niyetindeysebiz bosanirdiniz, devlet size maas baglar cocuk parasi yollar, asgari ücret öder cocuklarin okul malzemeleri için yardim ederdi. Calismak bile zorunda kalmazdiniz. Bu sartlar Türkiye'de olmadığı icin mi siz esinize karsi kendinizi ezik görüyorsunuz? Yani bu halde çalışmam bu adama mecburum diye?