Herkes genelde sorunlu birine narsist diyor ama benim kocam da narsist olduğunu kabul ediyor. İflasa yönelik çok büyük travmaları olan para konusunda savurgan bir hayat yaşayan insanlara çok bağımlı yanlışlarını görse de kopamayan ailesi akrabaları tarafından kompleksleri yüzünden maddi anlamda kullanılan biri kullanılan diyorum çünkü karşılığı hiç bir zaman olmadı defalarca rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen değişen hiçbir şey yok biri borç istiyorsa hibe ediyor aşırı savurgan yaşıyor ailesi akrabalarının istekleri bitmedikçe karşılayamadıkça kumara yönleniyor evlendiğimden beri yüzük takmayan asla telefonunu dokunmayan bana kalırsa sadakatsiz biri bende artık duygusal olarak tükenmiş hissettiğim için olaylara tepki veremiyorum kendi kendime ağlıyorum içe kapanıyorum yaşama hevesim yok üstelik 8 aylık hamileyim boşanmak istiyorum birlikte yaptığımız yatırım var o bile umrumda değil ona kalsın yeterki kurtulayım tazminat nafaka beklentim de yok birlikte hiç eğlendiğimizi hatırlamıyorum dışları çıkacaksak da mutlaka ailesine uğramış oluyoruz çokta hazettiğim insanlar değiller annesi de kıskanç bir kadın bir nevi oğlunun mutluluğunda gözü olan bağımlı biri bunu bana eşim anlattı yoksa asla anlamazdım yüzüme asla belli etmiyor çok sonradan farkettim ki annesi de gizli narsist bu narsist olayı eşim için psikolog tarafından onaylanmış bir durum kv için kendi gözlemim elimde ki veriler bu şekilde babası ise sürekli eşimi büyük borçlara sokuyor evde baba rolünü eşime çoktan devredip sorumluluklarından kaçmış biri aile ve akrabalarında aşağılık kompleksini bastırma iç güdüsü olarak aşırı kibir insanlara üstten bakma huyları var kendimi çok mutsuz hissediyorum yaklaşık iki yıldır hayatımda saçlarım da bir sürü beyazı çıktı yüzüm yağlıdır ilk zamanlar aşırı sivilcelendim şimdi nasıl oldu anlamadım tüm yüzüm hatta vücudum egzama oldu.hamilelik öncesi evliliğimin ilk senesi aşırı zayıfladım hamilelik dolayısıyla aldım şuanda ama çöktüm resmen karnımdaki çocuk için olumsuz cümleler asla kullanmam hata benim hatam onu çok seviyorum ona tek başıma bakmaya da razıyım ama anlayamadığım şekilde bana bağımlı asla bırakacağını düşünmüyorum beni bırakması için başka birini bulup herseyini hazır etmesi lazım ki ben hayatından çıkabileyim ama evlilik bir kere olur bozulmaz kafasında ne yapacağımı bilmiyorum günlerim sadece vakit öldürmek için geçiyor yaşadığımı hissetmiyorum çok çıkmazda hissediyorum