bizede bu tanı konuldu 8 yıldan beri 5 kez tüp bebek denedik yine olmadıkızlar mrb. bizde burdaki her çift gibi bebek sahibi olmaya kar verdik ve bi süre denedik çok uzatmadanda eşimle doktora gittik. eşime oligoastenoteratozoospermi diye bi tanı koymuş en son tahlil yapan doktor. bu arada iki farklı yerde spermiogram yaptırdık.bu arada morfoloji %2 ileri hareketli %10 sayı 18 milyon toplam hareketli %50 çokda ktü değil sanırım ama çokda güzel değil anladığım kadarıyla( durumu bize benzeyen arkadaşlar nasıl bi yol izlediniz neler yaptınız öğrenmek istiyorum.
bizede bu tanı konuldu 8 yıldan beri 5 kez tüp bebek denedik yine olmadı
moralini bozma yinede burada çok daha düşk spermle 0 morfolojiyle hamile kalanları gördüm
bizim için rabbim nasip etmemiş henüz olmadı inş olur bigün
kızlar mrb. bizde burdaki her çift gibi bebek sahibi olmaya kar verdik ve bi süre denedik çok uzatmadanda eşimle doktora gittik. eşime oligoastenoteratozoospermi diye bi tanı koymuş en son tahlil yapan doktor. bu arada iki farklı yerde spermiogram yaptırdık.bu arada morfoloji %2 ileri hareketli %10 sayı 18 milyon toplam hareketli %50 çokda ktü değil sanırım ama çokda güzel değil anladığım kadarıyla( durumu bize benzeyen arkadaşlar nasıl bi yol izlediniz neler yaptınız öğrenmek istiyorum.
sana umut olsun diye yazıyorum arkadaşım bizim morfoloji 0 ile 4 arasında değişken çıktı hep. ileri hızımız ise 1 testte 2 3 testte 0 çıktı. bak şu an hamileyim. Allaha çok şükür. hiç umutsuz olma canını sıkma. rabbim ol dedikten sonra her şey boş.
bana da dualarında yer verirsen çok sevinirim
Allahım senide minik bebeğinide korusun . peki tedavi gördünmü yoksa normal yollardan oldumu haftaya aşılama tedavime başlıyrm bende. sende dualarında eksik etme.
Amin cani. Dogal yollarla hamile kaldim cok sukur.haziranda tup bebek dusunuyorduk
kızlar mrb. bizde burdaki her çift gibi bebek sahibi olmaya kar verdik ve bi süre denedik çok uzatmadanda eşimle doktora gittik. eşime oligoastenoteratozoospermi diye bi tanı koymuş en son tahlil yapan doktor. bu arada iki farklı yerde spermiogram yaptırdık.bu arada morfoloji %2 ileri hareketli %10 sayı 18 milyon toplam hareketli %50 çokda ktü değil sanırım ama çokda güzel değil anladığım kadarıyla( durumu bize benzeyen arkadaşlar nasıl bi yol izlediniz neler yaptınız öğrenmek istiyorum.
sana umut olsun diye yazıyorum arkadaşım bizim morfoloji 0 ile 4 arasında değişken çıktı hep. ileri hızımız ise 1 testte 2 3 testte 0 çıktı. bak şu an hamileyim. Allaha çok şükür. hiç umutsuz olma canını sıkma. rabbim ol dedikten sonra her şey boş.
tüp bebeklemi hamile kaldın arkadaşım.
bizim durumda size yakın arkadaşım 2 tüp denedik olumsuz oldu bizimde şuan nasıl bi yol izliyosunuz.
allah kucağında görmeyi nasip etsin arkadaşım ..sayı kaçtı sizin bizim ileri hareket %15 yerinde %10.. 3,500.000 sayı..sayı az olduğundan heralde morfolojiye bakılmadı biledoğal yollardan olması için bişey kullandımı eşin?
Amin insallah.ayrintili olarak bu bolumde bu da benim mucize hikayem konusunu actim.ordan okuyabilirsin.bizde sayi 50milyon-110 milyon- 108 milyon-18 milyon cikti.
canım biz yolun başındayız pazartesi ilk aşılamamı yaptırdık bekliyoruz bakalım(( sen asılama yaptırdınmı yoksa direk tüp bebekmi denediniz?
yok canım aşılama yapmadık bizde sayı binlerdeydi direk tüp dedi doktor ama 2tüp yaptık oda tutmadı.sorun morfolojı dedi doktor ama şimdi neyapacagız ne kullanalım bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?