canım merhaba. bizim Teşhis de bu. eşinin sonuçları çıkınca paylaşır mısın lütfen? daha önce tüp bebek denediniz mi biraz bahseder misin lütfenBenim eşime de bu tanı konmustu biz kur olarak 1 aydır = keçiboynuzu, bal+caksir otu+arı sutu+polen, zencefil+zerdeçal+keçiboynuzu pekmezi, zeytinyaginda bekletilmis incir, fındık fıstık ceviz badem, Proxeed Plus, ısırgan otuçayı,evicap kullanıyoruz 3 gün sonra eşim sperm testi yaptrcak bakalım sonuçlar ne olacak
anladım canım şifa bulursunuz inşallahEşim daha 1.5 aydır kullanıyor daha erken belki etki.etmesi.etki.etmesi.ama biz dün test yaptk değişen birsey yok birazdan bekliycz bakalım. Hiç tüp bebek yapmadim
Canım karışmak gibi olmasın ama bizde aynı yollardan geçiyoruz aynı teşhis ile. Eğer 1 aydır uyguluyorsanız sadece pek bir değişiklik beklemeyin derim. Ve en az 100 gün devam edin. Sperm üretimi 74+20 gün sürüyor çünkü. 1 ay öncede başladım demişsin onun şu anda vereceği örneğe bir faydası olmaz ancak 100 gün sonra anlayabilirsin gerçekten ne kadar etki ettiğini. Bizimde 30 günümüz doldu bugün, tek değişen yüksek amorf morfolojili spermlerimizin yüzdesi azaldı, başkada bir değişiklik olmadı. Eğer çok farklı bir sonuç gelirse son 80-100 gündür yaptığınız şeylerin etkisi olmuştur.Benim eşime de bu tanı konmustu biz kur olarak 1 aydır = keçiboynuzu, bal+caksir otu+arı sutu+polen, zencefil+zerdeçal+keçiboynuzu pekmezi, zeytinyaginda bekletilmis incir, fındık fıstık ceviz badem, Proxeed Plus, ısırgan otuçayı,evicap kullanıyoruz 3 gün sonra eşim sperm testi yaptrcak bakalım sonuçlar ne olacak
Canım bizde de durum aynı 4 tane sperm çıkıyor kürler işe yaradı mı ? En son kaç çıktı ?Estagfuruļlah çok teşekkür eder evet pek bi.gelişme olmadı 2 3 haftadır aksattik diyebilirim
bizimde böyle 4 5 tane çıkıyor. şiddetli değil ama bu teşhisle. önümüzdeki ay tüp bebek denicez. beklemeyelim hiç dedik. ilaçla kürle yükseltsk bile yinede 20 mlyon üstüne çıkamayacağına göre tüp bebek en mantıklısı geldi. gerekirse micro tese yapacaklar eşime. bende herhengi bir problem yom umarım kasım sonunda hamile olarak yazarım buraya. dua edin banadaCanım bizde de durum aynı 4 tane sperm çıkıyor kürler işe yaradı mı ? En son kaç çıktı ?
bizimde böyle 4 5 tane çıkıyor. şiddetli değil ama bu teşhisle. önümüzdeki ay tüp bebek denicez. beklemeyelim hiç dedik. ilaçla kürle yükseltsk bile yinede 20 mlyon üstüne çıkamayacağına göre tüp bebek en mantıklısı geldi. gerekirse micro tese yapacaklar eşime. bende herhengi bir problem yom umarım kasım sonunda hamile olarak yazarım buraya. dua edin banada
Sonuçlar nasıl çıktı ?Benim eşime de bu tanı konmustu biz kur olarak 1 aydır = keçiboynuzu, bal+caksir otu+arı sutu+polen, zencefil+zerdeçal+keçiboynuzu pekmezi, zeytinyaginda bekletilmis incir, fındık fıstık ceviz badem, Proxeed Plus, ısırgan otuçayı,evicap kullanıyoruz 3 gün sonra eşim sperm testi yaptrcak bakalım sonuçlar ne olacak
1-2 ölü 1-2 canlı sperm var , doktor genetik test istedi , eşimin ailesinde böyle bir sorunu olan yokmuş ama bilmiyorum bizi ne bekliyor. İnşallah 1 çocuğumuz olsun yeter.İnşallah sizin durumunz nedir
Dna testi yaptırmadınız mı ?evet canım aynı sıkıntı ama ben sana hiç olumlu bir tavsiye syleyemiyecegim.......9 yıllık evliyim....çocugumuz yok..tedavilerim hep negatifti...........ayyy içini karartıyorum........aslında hiç yazmıycaktım ama sonra vazgeçtim işte ne bilim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?