Eşine Söylemelimiyim?

Hayir kesinlikle o şekilde demek istemedim. Ki taciz ile birine açilmak çok farkli şeyler.

Birini beğenirsin ve ancak o seni beğendiğine emin olduğunda o kişiye açilirsin. Hele ki bu konudaki gibi açildiğin kişi iş arkadaşinin eşi ise.

Taciz ve tecavüz sapikliktir. Işik mişik hiç birşey önemli değil. Bu konuda tahrik olmak diye birşey yoktur. Damacanaya saldiranlar var bu ülkede. Yani laflarim bu şekilde algilandiği için üzüldüm gerçekten.
Aslen demek istediğini anladım ancak bu kadar halka açık platformlarda yorum yaparken daha hassas olmak lazım her seviyeden insan var. Eminim dişi kuyruk sallamazsa diye düşüneni de vardır. Onlara ön ayak olmasın bu yorumun.

Her kadın böyle bir şeyi bilmek ister bence.

Bencede ister ama o uzuntuyle erken dogum yapabilir,ne biliyim kendine zarar verebilir, psikolojik olarak cokebilir.
Dogumunu yapsin sag saglim alsin kucagina bebegini.
Insan bin kat daha hassas oluyor hamileyken.
bazen biraz susup dogru zamani beklemek iyidir.
Tek can degil iki can o kadin suan.

Aslen demek istediğini anladım ancak bu kadar halka açık platformlarda yorum yaparken daha hassas olmak lazım her seviyeden insan var. Eminim dişi kuyruk sallamazsa diye düşüneni de vardır. Onlara ön ayak olmasın bu yorumun.

Kesinlikle. Uyariniz için teşekkür ederim. Taciz tecavüz gibi durumlarda kesinlikle kadinin asla bir suçu yoktur. Tek suçlu vardir ve oda tacizci/tecavüzcüdür.

Eskiden adam hoskaniyormus ama simdi birsey hissetmiyormus... peki neden durmadan fake hesaplardan engellediginiz halde yazdi madem artik birsey hissetmiyorsa. Insan evli bir kadina kendini niye ele verir ki, artik birsey hissetmiyorsa?

Esiniz gayet olgun davranmış ..bebek babasiz,kadin dul mu kalsin diyorsunuz..madem söylemeyin bu dedikleriniz olmasın.
Zaten defolmus gitmis keyfinize bakin daha fazla uğraşmayın...

Kızlar Merhaba
bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarındam mesaj almamla başladı bu olay. ismini bilmediğim biri evli olmasan kim oldugumu söylerdim diye mesajlar atıyordu. durumu eşime anlattım. bir kaç gün süren bu olaydan sonra kim oldugunu öğrenmek için konusmaya basladık. bana 1 gün sonra kim oldugunu söyledi. eşimin aynı işyerinde çalıştıgı en yakın arkadası çıktı. kendisi evli ve eşi hamile. beni ilk önce nişanlıyken gördüğünü ama mutlu oldugumu bildiği için hislerini söyleyemediğini şuan bana karşı bir duygusu olmadıgını söyledi. hakaret ettim kufur ettim kapattım. eşime durumu anlattım sakin olması için elimden gelen herşeyi yaptım. müdürüyle görüşüp işten çıkarılmasını talep ettik. müdürü arayıp istifa etmesini söyledi. ve bugun istifa etti istanbuldan taşınıcaklarmış memleketinde iş bulmuş. bu konunun bu şekilde kapanması içime dokunuyor. zaten gitme durumu vardı. eşine söylesemmi bilmiyorum.
bence soylemelisin

Konuyu hiç inandirici bulmadim.

Türkiyede evli bir erkek, iş arkadaşinin karisina açilçak. Ve bunu kendisi evli ve bebek beklerken yapiyor.

Yine Türkiyede bir erkek, eşinin elin adam ile konuşmasina birşey demiyor. Sonuçta o konuşma baya flört gibi olma
Hangi erkek karisini elin adami ile sanalda flört ettiriyor? Hangi erkek, ki hele evli, öylecene gidip iş arkadaşinin karisina açiliyor? Hani eğer karşindakinden işik almazsan, açilmazsin değil mi? Yani böyle birşeyi Türkiye şartlarinda yapmak için zekanda gerilik olmali.

Ha elbette ülkede herşey oluyor. Komşu ile aldatan var, bacisinin kocasi ile kaçan var. Varda var.

Ama bunlar hep karşilikli istek yada çikar için yapilir. Adam "evli olmasan ismimi verirdim" diyor, 24 saat sonra nasil ikna olmuşsa veriyor. Bu kadar ikna olmasi için konu sahibi neler! demesi lazim.

Ve kocasi birşey demiyor. Olaydan sonra adamin istifasi ile yetiniyor. Türk erkeklerin %70 höt zöt erkekleri olmasina rağmen.

Yani evet zerre inandirici bulmadim.

bu çirkin yorumlarını kendinize saklayın lütfen. ben kimseye kuyruk sallamadım. kimseye hiç bir harekette bulunmadım belki 1 kere evime gelmiş biri benden neyin ışığını aldıda böyle iğrençliğe kapıldı. insanların güler yüzünü tatlı dilin farklı şeylere yorumlayan iğrenç bir zihniyet hep vardı ve varolmaya devam edecek. o kadar kötü bir konumdayım ki lütfen fake hesaplarla karşılastırmayın beni

Eskiden adam hoskaniyormus ama simdi birsey hissetmiyormus... peki neden durmadan fake hesaplardan engellediginiz halde yazdi madem artik birsey hissetmiyorsa. Insan evli bir kadina kendini niye ele verir ki, artik birsey hissetmiyorsa?
şu sorunun cevabını almak için bizde düşündük düşünüyoruz. kilit bir nokta var aslında. başı saçma sonu saçma sapan birşeyin içerisindeyiz

Kızlar Merhaba
bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarındam mesaj almamla başladı bu olay. ismini bilmediğim biri evli olmasan kim oldugumu söylerdim diye mesajlar atıyordu. durumu eşime anlattım. bir kaç gün süren bu olaydan sonra kim oldugunu öğrenmek için konusmaya basladık. bana 1 gün sonra kim oldugunu söyledi. eşimin aynı işyerinde çalıştıgı en yakın arkadası çıktı. kendisi evli ve eşi hamile. beni ilk önce nişanlıyken gördüğünü ama mutlu oldugumu bildiği için hislerini söyleyemediğini şuan bana karşı bir duygusu olmadıgını söyledi. hakaret ettim kufur ettim kapattım. eşime durumu anlattım sakin olması için elimden gelen herşeyi yaptım. müdürüyle görüşüp işten çıkarılmasını talep ettik. müdürü arayıp istifa etmesini söyledi. ve bugun istifa etti istanbuldan taşınıcaklarmış memleketinde iş bulmuş. bu konunun bu şekilde kapanması içime dokunuyor. zaten gitme durumu vardı. eşine söylesemmi bilmiyorum.

Ben olsam eşine söylemem Allah korusun üzüntüden bebeğine birşey hakkından... Siz zaten yapmaniz gerekeni çok güzel yapmışsıniz eşinize anlatarak çok akıllıca davranmışsnz bende olsam eşime anlatırdım ama bence o hamile kadına anlatma bırak Allah çıksın o insanın hakkından...

Back
X