Eşine striptiz yapan varmı?

Cinsellikte heyecan ve istek olmazsa olmuyor kızlar...İkisi de birbirini tamamlayan unsurlar zaten...
-Eşimin en sevdiği parfümden sıkılırım.Kokuyu alır almaz etkisini gösteriyor zaten :1closedeyes:
-Kışkırtıcı iç çamaşırlarımdan giyinirim. Sırf dantel ve tangalı takımlardan örneğin...
-İç çamaşırlarıyla karşısına geçip otururum. Hemen istemediğimi söylerim,beklerken deli olur -tatlicadiarzu-
-Altımdan çamaşırım görünecek şekilde kısa minicik bir eteğimi giyerim,tabi üstüne de bunu tamamlayan göğüs dekolteli bir badi...
-Odayı bazen mumlarla süslerim..Kırmızı egzotik kokulu mumlarla.Hoş bir havası oluyor gerçekten...
-Krem şantili çilek salatası yaparım bazen.İçine çikolata parçaları katarım.Yatakta birbirimize yedirmek inanılmaz oluyor kaydirigubbakcemile2
-Romantik bir dans şarkısı açıp dans ederiz.Dans ederken öpüşmeye başlarız.Çok heyecan verici.Tavsiye ederim :1closedeyes:

Şimdilik yaptıklarımdan bunlar aklıma geliyor ,eklerim aklıma geldikçe kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile2taktikleri bekliyoruz hanımlar :)
ama bir türlü striptize uygun müziği bulmuş değiliz:1no2:

kıslarr be yokken süper fikirler süper yorumlar gelmiş :delphin: bayıldım hepsine sırnaşık şey aranızda müzik indiren yada bulan oldumu. Prensistim sen ne yaptın yaw. Dam üstünde un eler tombul tombul memeler buna mı kaldın yoksa :roflol:

kıslarr be yokken süper fikirler süper yorumlar gelmiş :delphin: bayıldım hepsine sırnaşık şey aranızda müzik indiren yada bulan oldumu. Prensistim sen ne yaptın yaw. Dam üstünde un eler tombul tombul memeler buna mı kaldın yoksa :roflol:

Tuzlu çerez :mymeka:
Senin nickin hep karnımı acıktırıyo benim :çok üzgünüm:

hiç striptiz yapmadım, ama beni göreceği şekilde soyunduğumda yetiyor,
hatta eve geldiğimde sadece salonda çoraplarımı çıkarmam bile ortağı ateşliyor :)

vay anam vay bizde ne cevherler varmis ben yaptim birkac kez almanyada yasiyorum esimle burda striptizede gittim fena degildi

izledik cok guzeldi 5 6 kez gittik devamida gelir cok egzotik eve gelince 3 saat calisma oluyor hatta dogruyu soylemek gerekirse orda calisma basliyor yolda devam evde final :)

kızlar guzel tavsıyeler gelmış aklımda olcakta gercekten ınsanb bazen sıkılıyor hep aynı hep aynı ay nereye kadar varsa tıyolarınız cekınmeyın sonucta burası cınsellgın konusuldugu yer bence tecrubelerımızın tavsıyelerımızın rahatca anlatılacagı yer

izledik cok guzeldi 5 6 kez gittik devamida gelir cok egzotik eve gelince 3 saat calisma oluyor hatta dogruyu soylemek gerekirse orda calisma basliyor yolda devam evde final :)

ay ben kıskanırdım o danscı kadının vucucdu felan guzelse aklıma bınturlu sey gelır yanı sonıuçta gercek hanı fılım felan olsa bırsey olmazda cesaret işi senın iş

eslerin birbirine uyumu cok önemli yoksa 2 taraftan biri hep isteklerini sakliyor cünkü karsi tarafin tepkisinden cekiniyor cok sükür bizim evlilimizde esimle aramiz uyum 100 de yüz striptizede gideriz ormanada fantezimizide yasariz herseyide biz birbirimizden keyif aliyoruz

eslerin birbirine uyumu cok önemli yoksa 2 taraftan biri hep isteklerini sakliyor cünkü karsi tarafin tepkisinden cekiniyor cok sükür bizim evlilimizde esimle aramiz uyum 100 de yüz striptizede gideriz ormanada fantezimizide yasariz herseyide biz birbirimizden keyif aliyoruz

canım bızde uyumluyuz ama sankı ben onu cınsellıkte mutlu edemıyorum gıbı gelıyor yanı sankı hep yataga hakım olan o rahatsız edıyor bu durum benı

sende ipleri eline al böyle düsünüyorsan demekki sorun sende sexiligini kadinligini kullan patron olmayi dene o istediginde degil sen istediginde olsun ve tabi bunun icinde ic cmasirlari bakim sexilik sehvetli duygularini öne cikarmali onu biraz süründürmelisin yani artik nediyeyim bilmem ki

bn yapmadım ama aşkım bana yapmıştı bni eğlendirmek için güldürmek için çokta komik olmuştu ahhh ahhh (şu askerlik bitsin bnde ona neler yapıcam görür o şebekliği):asigim::asigim::asigim:

bu bekarlar yokmu sizi gidi gidi..:jeyyar:
valla nerdeyse 3yıldır beraberim aşkımla hiç aklıma gelmedi öyle bişeyykaydirigubbakcemile3
hadi benim aklıma gelmedide aşkımın nasıl gelmedi hayret:roflol:

Bende evlilikte yeniliklerden yanayin.
Cok SIK olmasada bende yaparim striptiz.
Bi keresinde ellerini yataga baglamistim.Üstünde striptiz yapmistim.Dokunamadigi icin cildirmisti:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

nan bundan benim nie haberim yokk:mymeka: amanin arkadaslar uzak durun vala delirtir bu adamı şekil a sayfa 5 ben ahanda neydim ne oldum sex konuusnda danısmayın buna dellendim bak yinee kocişim yok sateeeee bul diom bulmuoo bi bulsaaa ahh:lepi:neler etcemm hem bunun yüzündennnn:asigim:

Back
X