Eşine striptiz yapan varmı?

o bana yapsın hatta karşılıklı ankara msketle başlayalım sonrasına bakarıssskaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

delisin yaa :roflol: :roflol:

şahsi fikrim.evli değilim ama evlenince yapmayı düşünüyorum :1rolleyes:

ben gel gitli biriyim.bazen çok utangaç olurum bazen çok arsız olurum sırnaşık şey

eğer arsız bir anıma denk gelirseee epey bişi olur :jeyyar: sositososito

Son düzenleme:
canım benim ağzına sağlık çok güsel yazmışsın bana diyecek bişi bırakmamışsın :) Şekerim erotica albümünü aslında bende inderemedim nasıl şarkılar bilmiyorum. Sadnessi dinleyebildin mi? :enbuyukkk:

canım sadness bana göre dıııll uzgunumm baska şarkı bulmam lazım yaww:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

çok hoşsunuz kızlar ya...
çok güldüm..
:teytey:
seni seniiiii,sen yapman gereken sitriptizi zamanında yapmışın kanımca:)))

--------------------------------------------------------------------------------
yok anam ya ben anama öle striptiz neyin cahıllık işte gençken ıışı gören geldi ben gözümü açasıya baktım 4 tene olmuş bebe hehehehehe

Ay nie utaniosunuz yafffffff benim kocam olcak ona yapmadimi birakmam melek san katiliom kocamis olsa da tek derdimiz striptis olsa heuehueeheueheue

Yuk be mesdeke olmas ateşli bişe olsun ben bulim size sölimm ben kime yapcamki siz yapin bare

ilk önce konuyu sevmeyen okumasın.ben kocama striptiz yapıyorum.valla çokta güzel oluyor.ondan hiç utanmıyorum.bikere kocamda bana yapmıştı çok hoş oluyo

]tuğba ekincinin vermem şarksii nda ben yapardim striptis vermem vermemm vermemm adam iice deliye dönerr verceksin başka yolu yuk falan

beceri ister kızlar bu işler hani varya demi moorun öyle bir fil mi ......kaydirigubbakcemile5

olsa yapardım tabi çok da zevkli olur bence
lülülülülülükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

striptiz değilde bikaç kez sehbanın üzerinde dans et filan dedi
hatta bunu nişanlıyken bile demişti evlenince isterim bunu diye
ama ben hiç yapmadım
oyundan anlamam ki ben gamyoncuiremsu
hem utanırım:asigim:

Back
X