- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
- Konu Sahibi Yesillim965
-
Hamılelık psikolojısı bu. Eşin ne yaptı da boşanacaksın.eşinle keskin bir dille konus. Bu süreçte kabul etmediğini vs soyle bosnmak en kolay yol da adama sorarlar neden bosanıyorsun dıye. Kapını acma kabul etme evıneMerhaba arkadaşlar. Biz eşimle 4 yıllık evliyiz. Aramiz cok iyi birbirimizi de seviyoruz. Allah a şükür bir sıkıntımız da yok. Yakin zamanda hamile olduğumu da ogrendim ve cok sevindik. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile ve onlardaki huzursuzluk da bize yansiyor. Ben su an cok mutsuz bir hamilelik donemi geciyorum hic boyle hayal etmemistim. Normalde biz baska memlekette esimin ailesi baska memleketteydi. Ama bizim bulundugumuz şehre taşınmaya karar verdiler. Yani bu demek oluyor ki surekli bizdeler surekli para istenilecek surekli evimin huzuru kacacak. Ben bayram da bile gittigimde zor sabrediyorum simdi bu durumda ne yapicam? Cok huzursuzum ve bana acik acik biz huzursuz bir aileyiz bizi boyle kabul edeceksin denildi. Bir haftadan beri bosanmayi düşünüyorum. Meslegim var ailem her zaman arkamda. Ama sizce bu eşime haksizlik mi olur? Çünkü o birsey yapmadı ve bensizlik gibi bi dusuncesi de yok ama ben boyle nasil kabullenip yasiycam. Bi de hamile halimle tum bu ayrilma sureclerini nasil atlaticam.
Bence sen şımarmışsın bu yüzden bosanilir mi bide hamilesin üstelik allah akıl fikir versin
Bende boyleyim. Ben hicbir zaman gel demiyorum zaten. Ama esim oyle degil bensiz olmaktan mutlu olmuyor bu sefer orda bana sarıyor. Yoksa beni bi biraksa bu sorunlari hic yasamiycaz. Ama ailesi de istr yanimiz da gelin olsun onlarla gezelim edelim bahanesinde. Ben zaten bunu da anlamiyorum onlarla vakit gecirmek istemedigimi o kadar net gosteriyorum ki yine de benimle neden vakit gecirmek istiyorlar sirf inat iste
Hamılelık psikolojısı bu. Eşin ne yaptı da boşanacaksın.eşinle keskin bir dille konus. Bu süreçte kabul etmediğini vs soyle bosnmak en kolay yol da adama sorarlar neden bosanıyorsun dıye. Kapını acma kabul etme evıne
Bir bilsen bende nasil cadi bir kaynana var kendisi ankarada ama sayesinde evde hergun kavga ediyoruz eşimle aille baskısı olan evlilikler gercekten cok zor yürüyor ama siz yinede boşanmayı düsünmeyinSadece tahammulum azaldi ve surekli bu durum surcekmis gibi gelip beni daraltıyor.
Kocan halletsin. Bak bende hamıleyım. Cok sukur boyle bısey yasamadım ama ılk aylar duygusallık hormonlar sacma sapan seylere aglama hep hormonlar dan. Yanı benım anlamadığım eşini neden boşamak istediğin. Aynı evin içinde kocanla yaşıyorsun.aılesı ıle komple bagınızı bıle kopara bilirsiniz. Ama bosanmaya baglanması olmaz bence tabı. Sonucta yazdınız kadarıyla yorum yapıyoruzAcik acik belirttim istemedigimi daha ne yapim adami evden kovcak halim yok ki. Azcik gururu olan zaten gelmez
Yaptigim sey cok ayip haklisiniz. 4 seneden beri sesim solugum çıkmıyordu her isi esim uzerinden hallediyordum ama baktim esim benim istediklerimi onlara daha yumusak sekilde aktarıyor ve hicbir ise yaramıyor bende biraz kotu gelin olmaya karar verdim. Eger bende yumusal davranirsam evet benden iyisi ve enayisi olmaz emin olun.
Dusunun bayram da 5 gun tatiliniz var sadece ve aylardan beri ailenizi görmüyorsunuz. Esimle beraber 2 gun ust uste ailemlr vakit gecirdik diye once esimi ailemim yanında esimi arayip bir suru laf saydilar. Morali alt ust oldu bi yandan aileme bisey yansitmamak icin bi yandan ailesinin sikintilari icin. Hem beni hem ailemi mutsuz ettiler simdi ben bu insanlara nasil iyi davranayım siz soyleyin. Ve bu verdigim ornek sadece 1 tanesi bizim hayatimiz surekli boyle. Ben memlekere gidince bunlar yuzunden aileme doyamıyorum ya doymayi birak beni mutlu göremiyorlar.
Bir bilsen bende nasil cadi bir kaynana var kendisi ankarada ama sayesinde evde hergun kavga ediyoruz eşimle aille baskısı olan evlilikler gercekten cok zor yürüyor ama siz yinede boşanmayı düsünmeyin
Kocan halletsin. Bak bende hamıleyım. Cok sukur boyle bısey yasamadım ama ılk aylar duygusallık hormonlar sacma sapan seylere aglama hep hormonlar dan. Yanı benım anlamadığım eşini neden boşamak istediğin. Aynı evin içinde kocanla yaşıyorsun.aılesı ıle komple bagınızı bıle kopara bilirsiniz. Ama bosanmaya baglanması olmaz bence tabı. Sonucta yazdınız kadarıyla yorum yapıyoruz
Onlar da oğulları ile görüşecekler
Eşiniz neden sizinle iki gün ailenizde kaldı
Bence biraz da kendi isteklerinizi sorgulayın
Merhaba arkadaşlar. Biz eşimle 4 yıllık evliyiz. Aramiz cok iyi birbirimizi de seviyoruz. Allah a şükür bir sıkıntımız da yok. Yakin zamanda hamile olduğumu da ogrendim ve cok sevindik. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile ve onlardaki huzursuzluk da bize yansiyor. Ben su an cok mutsuz bir hamilelik donemi geciyorum hic boyle hayal etmemistim. Normalde biz baska memlekette esimin ailesi baska memleketteydi. Ama bizim bulundugumuz şehre taşınmaya karar verdiler. Yani bu demek oluyor ki surekli bizdeler surekli para istenilecek surekli evimin huzuru kacacak. Ben bayram da bile gittigimde zor sabrediyorum simdi bu durumda ne yapicam? Cok huzursuzum ve bana acik acik biz huzursuz bir aileyiz bizi boyle kabul edeceksin denildi. Bir haftadan beri bosanmayi düşünüyorum. Meslegim var ailem her zaman arkamda. Ama sizce bu eşime haksizlik mi olur? Çünkü o birsey yapmadı ve bensizlik gibi bi dusuncesi de yok ama ben boyle nasil kabullenip yasiycam. Bi de hamile halimle tum bu ayrilma sureclerini nasil atlaticam.
Merhaba ne karar verdiniz ?Ben de benzer şeyleri yaşıyorum.Eşimin ailesinin sürekli maddi beklentisi var!Ben hamile değilim üç yıl oldu evleneli sorunlar çözülür dedim olmadı.Gün gün kafamda her şeyi bitiyorum.Merhaba arkadaşlar. Biz eşimle 4 yıllık evliyiz. Aramiz cok iyi birbirimizi de seviyoruz. Allah a şükür bir sıkıntımız da yok. Yakin zamanda hamile olduğumu da ogrendim ve cok sevindik. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile ve onlardaki huzursuzluk da bize yansiyor. Ben su an cok mutsuz bir hamilelik donemi geciyorum hic boyle hayal etmemistim. Normalde biz baska memlekette esimin ailesi baska memleketteydi. Ama bizim bulundugumuz şehre taşınmaya karar verdiler. Yani bu demek oluyor ki surekli bizdeler surekli para istenilecek surekli evimin huzuru kacacak. Ben bayram da bile gittigimde zor sabrediyorum simdi bu durumda ne yapicam? Cok huzursuzum ve bana acik acik biz huzursuz bir aileyiz bizi boyle kabul edeceksin denildi. Bir haftadan beri bosanmayi düşünüyorum. Meslegim var ailem her zaman arkamda. Ama sizce bu eşime haksizlik mi olur? Çünkü o birsey yapmadı ve bensizlik gibi bi dusuncesi de yok ama ben boyle nasil kabullenip yasiycam. Bi de hamile halimle tum bu ayrilma sureclerini nasil atlaticam.
Bence bi sakin ol daha adamlar buraya gelmemis bile... Hem bence bu donemde sadece bebegini dusun olumsuzluklara kulagini kapat... Boyle bi karar verebilmek icin elinde somut bisey olmasi gerekir hele bi gelsinler belki korktugun gbi olmayacak simdiden bosanmayi dusunmek fazlasiyla gereksiz.. yazik adamcagizin haberi bile yokturMerhaba arkadaşlar. Biz eşimle 4 yıllık evliyiz. Aramiz cok iyi birbirimizi de seviyoruz. Allah a şükür bir sıkıntımız da yok. Yakin zamanda hamile olduğumu da ogrendim ve cok sevindik. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile ve onlardaki huzursuzluk da bize yansiyor. Ben su an cok mutsuz bir hamilelik donemi geciyorum hic boyle hayal etmemistim. Normalde biz baska memlekette esimin ailesi baska memleketteydi. Ama bizim bulundugumuz şehre taşınmaya karar verdiler. Yani bu demek oluyor ki surekli bizdeler surekli para istenilecek surekli evimin huzuru kacacak. Ben bayram da bile gittigimde zor sabrediyorum simdi bu durumda ne yapicam? Cok huzursuzum ve bana acik acik biz huzursuz bir aileyiz bizi boyle kabul edeceksin denildi. Bir haftadan beri bosanmayi düşünüyorum. Meslegim var ailem her zaman arkamda. Ama sizce bu eşime haksizlik mi olur? Çünkü o birsey yapmadı ve bensizlik gibi bi dusuncesi de yok ama ben boyle nasil kabullenip yasiycam. Bi de hamile halimle tum bu ayrilma sureclerini nasil atlaticam.
Şu an hamilesin diye biraz abartıyorsun. Sakin ol, boşanmak bu kadar kolay olur mu? Yazık değil mi karnındaki bebişe sırf kendi keyfin bozulacak diye ona bu boşanmayı yaşatacaksın.Merhaba arkadaşlar. Biz eşimle 4 yıllık evliyiz. Aramiz cok iyi birbirimizi de seviyoruz. Allah a şükür bir sıkıntımız da yok. Yakin zamanda hamile olduğumu da ogrendim ve cok sevindik. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile ve onlardaki huzursuzluk da bize yansiyor. Ben su an cok mutsuz bir hamilelik donemi geciyorum hic boyle hayal etmemistim. Normalde biz baska memlekette esimin ailesi baska memleketteydi. Ama bizim bulundugumuz şehre taşınmaya karar verdiler. Yani bu demek oluyor ki surekli bizdeler surekli para istenilecek surekli evimin huzuru kacacak. Ben bayram da bile gittigimde zor sabrediyorum simdi bu durumda ne yapicam? Cok huzursuzum ve bana acik acik biz huzursuz bir aileyiz bizi boyle kabul edeceksin denildi. Bir haftadan beri bosanmayi düşünüyorum. Meslegim var ailem her zaman arkamda. Ama sizce bu eşime haksizlik mi olur? Çünkü o birsey yapmadı ve bensizlik gibi bi dusuncesi de yok ama ben boyle nasil kabullenip yasiycam. Bi de hamile halimle tum bu ayrilma sureclerini nasil atlaticam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?