- 7 Haziran 2019
- 20
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Yesillim965
Merhaba arkadaşlar. Biz eşimle 4 yıllık evliyiz. Aramiz cok iyi birbirimizi de seviyoruz. Allah a şükür bir sıkıntımız da yok. Yakin zamanda hamile olduğumu da ogrendim ve cok sevindik. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile ve onlardaki huzursuzluk da bize yansiyor. Ben su an cok mutsuz bir hamilelik donemi geciyorum hic boyle hayal etmemistim. Normalde biz baska memlekette esimin ailesi baska memleketteydi. Ama bizim bulundugumuz şehre taşınmaya karar verdiler. Yani bu demek oluyor ki surekli bizdeler surekli para istenilecek surekli evimin huzuru kacacak. Ben bayram da bile gittigimde zor sabrediyorum simdi bu durumda ne yapicam? Cok huzursuzum ve bana acik acik biz huzursuz bir aileyiz bizi boyle kabul edeceksin denildi. Bir haftadan beri bosanmayi düşünüyorum. Meslegim var ailem her zaman arkamda. Ama sizce bu eşime haksizlik mi olur? Çünkü o birsey yapmadı ve bensizlik gibi bi dusuncesi de yok ama ben boyle nasil kabullenip yasiycam. Bi de hamile halimle tum bu ayrilma sureclerini nasil atlaticam.