Eşini kıskanmayan kocalar...

ars23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
117
2
26
Elazığ
Başlık belki ilk başta garip gelebilir ama benim sorunum tam olarak bu. Eşimin beni kıskanmaması. Biz 3 yıllık evliyiz.İlk zamanlar böyle değildi eşim. Arardı merak ederdi hatta kıskanırdı. Artık umurunda bile değilim. Bugünlerde yaşadığım bi olayı kısaca özetliyeyim size. Ben çalışan bi bayanım ve iş dolayısıyla şehir dışına çıkmam gerekiyo 2 günlüğüne. Ama gideceğim şehri hiç bilmiyorum bi otelde kalmam gerekiyo. Eşiminde kendi işi olduğu için benle rahatça gelebilecek durumda. Bende beraber gidelim diye bi teklif sunmuştum kendisine. İlk başta olur demişti. Sonra vazgeçti sen git dedi kısaca.. Nerde kalıcaksın napıcaksın diye bile sormuyo.. Bunun gibi onlarca örnek var anlatabileceğim. Belki okuduğunuzda ya bu da sorunmu diyebilirsiniz ama inanın ilgisiz ve kıskanmayan türde erkekler bana çoooook itici geliyo. Bu durumda siz nasıl davranırdınız. Ne yapmam gerekiyo inanın bilmiyorum ve çooooookkkkk üzülüyorum ....

kimi kıskanıyor diye dertli..
kimi de kıskanmıyor diye...

bence abartmadan kıskanılmak güzel...

Sana güveniyordur ondan kıskanmıyordur.

Ben sokaktaki kadına kötü gözle bakan erkeklerin eşlerini daha çok baskı altına aldıklarını düşünüyorum....

Ben sokaktaki kadına kötü gözle bakan erkeklerin eşlerini daha çok baskı altına aldıklarını düşünüyorum....

Kesinlikle çok haklısın.

Fakat her insan bir nebze de kıskanılmak ister.
Ancak her şeyin de bir dozu var malum...

Kiskanmayan erkegi bende sevmem ne yalan soyleyeyim.
Asiriya kacmadan kiskanmasi hosuma gider yani.
3yili geride birakmissiniz siz
ilk gunlerdeki gibi olmaz elbet hic bir sey.
Guveni yerine oturtmussunuzdur.

Bazı erkekler, kıskanmıyorum ayağına yatabiliyor, gerçekte kıskansa da, bunu belli etmeyi zayıflık olarak görüyor (bknz. eşim) Bunun haricinde seyehatların vs. zaten süregelen bir durumsa, yani önceden de seyahate çıkıyorsan yeni bir şey değilse, bu konuda çok ilgili olmaması normal. Durumunuzu tabii ki çok bilemeyiz, ama erkekler hayat şartları içerisinde, iş yoğunluğunda, streste kanepede yayılan salmış erkek moduna çok çabuk giriyorlar, tavsiye verebilecek konumda değilim ama, ben ilgi istediğimi gayet suratına söylüyorum, çünkü ne yazık erkekler imadan da bazen hiiiç anlamıyorlar. Açıkça konuştuğum zaman, hem kendim rahatlıyorum hem de eşim ya ilgisizliğin gerekçesini söylüyor, ya da daha çok ilgilenmeye başlıyor.

Bizim alt katımızda ki komşuda bu dertten muzdarip. Kendisi kapalı bi bayan eşinin dükkanı evin karşısında, diyor ki ben mini etek giysem çıksam adamın yine umrunda olmaz hiç kıskanmıyor karışmıyor çok üzülüyorum. Umrunda değilim sanki hiç oralı olmaz diyor. Bu mevzuların kökü nereye dayanıyor? ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama kişinin karakteri mi böyle yoksa kişinin karşısında ki insana karşı mı davranışı böyle? bunu anlamak gerek. Bence olayın özü o zaman anlaşılır.. Allah yardımcın olsun gerçekten zor. Çok aşırı kıskanılıp bunaltılmak zor olduğu gibi hiç kıskanılmayıp umrunda olmamakta oldukça zor.

Kıskançlığında fazlası zarar,hiç olmaması da kötü tabi..neden kıskanmıyor,sevmediğini ya da ilgisizleştiğini mi düşünüyorsunuz ?

kıskanılmamak = umursanmamak değil ki

ben evlilikte veya sevgili döneminde bazı şeyleri rayına oturtmuş kişilerin kıskanmadığını düşünüyorum

ve kesinlikle seni çok seviyor sana çok aşık ondan kıskanıyor kısıtlıyor lafına da inanmıyorum

güvendiği için olabilir yine de bence bu durumu konuşmalısın. buraya söylediklerini aynen ona da söylemelisin. seni rahatsız eden konular birikip birikip patlarsan kötü olabilir.

bi arkadaşım,eşlerine çok baskı yapan aşırı kıskanan erkeklerin dışarda bayanlara baktıgını sölerdi hani kendi bayanlara baktığı için kendi eşine bakılacağını biliyo ve ondan kıskanıyobenm eşimde saolsun hiç demeyimde pek kıskanmaz giydiğime karışmaz zaten kapalıyım ama ne giydiğime dikkat etmez.ahh yinede azcık kıskanılmak isterdim

benim eşimde asla kıskanmaz beni ne giydiğim kıyafete karışır ne başka erkeklerden kıskanır 8 yıllık evliliğimde 1 kere kıskandı oda Kadir İnanırdan çok komik ama öyle onun haricinde nereye gittin nerden geldin kimle görüştün asla ama asla kıskanmazda sormazda yani... bende alıştım bu duruma çok takmıyorum artık kafama bazı erkekler böyle oluyor demekki sorduğumda ise yanlış birşey yapmayacagını biliyorum der sana güvenim sonsuz der kapatır konuyu...
şimdiden sonra kıskanırsada ne yaparım bilmiyorum inanki, artık banada eşini herşeyden kıskanan, eşine kısıtlama getiren erkek tuhaf geliyor....

Kesinliklede kıskanılmamayı hiç dert etmeyin sahsen ben asırı kıskanılmaktan muzdarip bir insanım , inanın insan sinir krizi geciyor , onu niye giydin bu kısa değilmi bir daha giyme dekolten cok olmus yok onunla neden konustun vs vs vs bence kıskanılmamak güzel olanı , arkadasların yazdıklarınada baktım cok haklılar kendıleri dısarda acık giyinenlere baktıkları için , bizde öyle oldugumuzda bize bakıldıgını cok iyi biliyorlar yani ...

Çok güzel söylemişsiniz, bende nedense gözü dışarıda olan erkeklerin eşlerini çok daha fazla sıktığını düşünüyorum.

Nolur bana kızmayın kızlar ama okuyunca benim aklıma bambaşka bişey geldi :26:
O 2 günü farklı değerlendirmek istiyordur konusahibinin yokluğundan istifade :26:

Nolur bana kızmayın kızlar ama okuyunca benim aklıma bambaşka bişey geldi :26:
O 2 günü farklı değerlendirmek istiyordur konusahibinin yokluğundan istifade :26:

ama onu sadece bir örnek verdi konu sahibi..
beni hiç kıskanmıyor diyor..

bence öyle bişey düşünse eşinin üzerine daha fazla düşer...

aynen katılmakla birlikte şu da varki bence erkeğin karısını kısıtlaması şuraya gitme şununla görüşme gibi laflarıının sebebi karısının karakterine güvenmenesinden ve kendini utandırabilecek hareketler yapabileceğinden onu yönetme ihtiyacı hissediyor, çok sevmekle ilgisi yok maalesef.

Eşim benı kıskanmaz ama bana guvendıgı ıcın ...hiç onun ıstedıgının dısına cıkmadım çizgim bellıdır ..ben onu kıskansamda bellı etmem ama bu gunlerde gozume cok yakısıklı gelıyor akşamları arkadaşlarıyla cıkarken erken gel demekten baska bır sey dıyemıyorum :)

arkadaşlar siz kıskanılmaya takmışsınızda kafayı, burdaki asıl problem bence konu sahibinin eşinin umursamaz olması bence.
baksanıza iş seyahatine gidiyor. ama adam nerde kalacağını bile merak etmiyor. insan merak etmezmi ya, karısı nerde kalacak. nerde uyuyacak. ya başına birşey gelirse diye.

Herşey dozunda güzel haklısınız. Ama bi erkek eşini birazda olsa kıskanmalı diye düşünüyorum. Kadınını sahiplenmeli.. 2 günlük seyahatten bahsetmiştim. İlk kez çıkıyorum böyle bi göreve tek başıma. Hani biraz ilgilense nerde kalıcan napıcan diye sorsa ne bileyim takılmıyıcam bu kadar belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…