eşini seven fakat ailesinden haz etmeyenlerrr!!!!

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
slm arkadaşlar:3: ben aranıza yeni katıldım.hemencecik konuya giriyim çünkü çok bunalıorum biraz içimi dökmek istiyorum.1yıllık ewliyim.eşimi sewiorum ama ailesine özellikle babası ve abisine alışamadım.çok bencil ve kaba insanlar.tatillerlden nefret eder oldum.sırf gidip onları göreceğim için.çok kalmıoruz ama yine de o 5 gün bana 5 ay gibi gelio.elimden geldği kadar belli etmemeye çalısıom ama ister istemez neşesiz oluprum bu durum tabi eşimi de sinir edio.huzurumuz bozuluooo.üffffff işte böle var mı aynı sıkıntıyı yaşayanlarrr????

canım et tırnaktan vazgecermi..gülü seven dikenine katlanır..5gün için sabrediversen.bence eşini bu konuda üzmen ve eşine bunları yansıtman bana cok kırıcı geldı acıkcası.

slm arkadaşlar:3: ben aranıza yeni katıldım.hemencecik konuya giriyim çünkü çok bunalıorum biraz içimi dökmek istiyorum.1yıllık ewliyim.eşimi sewiorum ama ailesine özellikle babası ve abisine alışamadım.çok bencil ve kaba insanlar.tatillerlden nefret eder oldum.sırf gidip onları göreceğim için.çok kalmıoruz ama yine de o 5 gün bana 5 ay gibi gelio.elimden geldği kadar belli etmemeye çalısıom ama ister istemez neşesiz oluprum bu durum tabi eşimi de sinir edio.huzurumuz bozuluooo.üffffff işte böle var mı aynı sıkıntıyı yaşayanlarrr????

Ayni dertten muzdaribiz maalesef. Bizimkilerde görgüsüz insanlar. Asiri cimriler konusmayi sohbet etmeyi duygusallık hic bisey yok. İzine gidiyoruz zor katlaniyorum. Kayinvalidem de çok pis bir kadindir offff içim sisti :rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende eşimi sevip anne ve babasını sevmeyenlerdenim.hatta görmek dahi istemyrum

Bir gram güzel duygum yok..
Ama böyle olunca aynı ortamda saatler bile eziyet oluyor :S
Şükürler olsun nadiren görüyorum yüzlerini..
Annesi hariç diyeyim onun dışındaki her biri için nefret doluyum..

Bnde vqrimmm ahhh ahhh

tatlım aynı dertten muzdaribiz bayramlardan seyranlardan nefret eder oldum ama yapacak birşey yok mecbur gideceğiz mümkün olduğu kadar yanlarında kalmamaya çalışıyorum telefonum çalıyo bahanesiyle diğer odaya çekliyorum başım ağrıyor diye erkenden yatıyorum falan ama nereye kadar offffffffffff offfffffffffffffffffffffffff

tatlım aynı dertten muzdaribiz bayramlardan seyranlardan nefret eder oldum ama yapacak birşey yok mecbur gideceğiz mümkün olduğu kadar yanlarında kalmamaya çalışıyorum telefonum çalıyo bahanesiyle diğer odaya çekliyorum başım ağrıyor diye erkenden yatıyorum falan ama nereye kadar offffffffffff offfffffffffffffffffffffffff

offf ki ne offffff:43: senn söylediğin gibi yapınca da eşimle aram bozuluooo zor walla Allah yardımcımız olsun:18:

Back
X