- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi Ogungelecek
Sarı saçlarından sen sorumlusunHep de rüyada görülür zaten, hiç şaşmaz. Rüyanın suçu. Rüya olmasa aklına bile gelmez.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarı saçlarından sen sorumlusunHep de rüyada görülür zaten, hiç şaşmaz. Rüyanın suçu. Rüya olmasa aklına bile gelmez.![]()
bız hıcmı tartısmamıstık oglumuzun yanında tartısmadık..egolarından arınmak gerek değilmı..bencıl olmamak gerek..sevgı olmayan ortamda bunlar olurmu bılmıyorum...Yok ya. Aile terapi alacak o cocuklari düsünüyorsa. Hicbirimiz kusursuz degiliz. Insan kendine ceki düzen vermek isterse verebilir. Cocuklari da cidden kücükmüs daha. Üzüldüm gercekten. Allah hepsine yardimci olsun. Konu sahibi icin de üzülüyorum.
Nasıl rüya kuru mu ıslak mı? Aman ha kızlar gamyonun freni sağlam mı kontrol edin..Hep de rüyada görülür zaten, hiç şaşmaz. Rüyanın suçu. Rüya olmasa aklına bile gelmez.![]()
Tabii canım ne diyorsun sen o öyle bir kadın değilHep de rüyada görülür zaten, hiç şaşmaz. Rüyanın suçu. Rüya olmasa aklına bile gelmez.![]()
Şimdilik kurudur herhalde, belki sonra agshahha. Allah onu bana rüyamda gösteriyorsa vardır bir hikmeti, sual olunmaz demiş adama ulaşmıştır muhtemelen. Hazin bir aşk hikayesi.Nasıl rüya kuru mu ıslak mı? Aman ha kızlar gamyonun freni sağlam mı kontrol edin..![]()
Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Sorun babanizda yani. Huysuzun teki o zaman. Annenize uzuldum. Resmen zulum edilmis kadina.bızımkıler bız kavga ettıklerı ortamda değilsek bızım yanımıza gelıp kavga edıyolardıbırılerı ayırsın dıyemı acaba
iişin garıbı annem rahmetlı oldu babam bu esıylede erkek kardesım odasına gırerek kavga edıyormus
Şimdi ne desem ki rüyayaŞimdilik kurudur herhalde, belki sonra agshahha. Allah onu bana rüyamda gösteriyorsa vardır bir hikmeti, sual olunmaz demiş adama ulaşmıştır muhtemelen. Hazin bir aşk hikayesi.
maalesef oyle oldu..ama 43 yasımdayım yanı ozamanlar daha cesaretsızdı kadınlar..gercı yınede ona kızardım ayrılmadı dıye...Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Sorun babanizda yani. Huysuzun teki o zaman. Annenize uzuldum. Resmen zulum edilmis kadina.
Kızlar üçümüz rüyada bu geceŞimdi ne desem ki rüyayaMargaret Hale en güzeli Kütahya yöresinden bir türkü gelsin sayfa sakinleri, linç dakımı daklavatı ve konu sahibi için... Günün anlam ve önemine binaen:
"Ah hamamcı, bu hamama güzellerden kim gelir
ah ne bileyim ay efendim, günde yüzbin can gelir.."
Var mı haddimizi astığımız yorum? Konuyu baştan sona okuyan herkes aklı selim karar verir bacım. Haddimizi aştıysak da boynumuz kıldan incedirKızlar üçümüz rüyada bu geceMune yi görmeyiz inşallah
Gece gece nerden girdim bu konuya yaaŞimdi ne desem ki rüyayaMargaret Hale en güzeli Kütahya yöresinden bir türkü gelsin sayfa sakinleri, linç dakımı daklavatı ve konu sahibi için... Günün anlam ve önemine binaen:
"Ah hamamcı, bu hamama güzellerden kim gelir
ah ne bileyim ay efendim, günde yüzbin can gelir.."
Bize göre yok ama konu sahibine göre linç tayfayızVar mı haddimizi astığımız yorum? Konuyu baştan sona okuyan herkes aklı selim karar verir bacım. Haddimizi aştıysak da boynumuz kıldan incedir![]()
Düz ovada yağmurdan kacilmayacagini bilmez misin hale?Gece gece nerden girdim bu konuya yaa![]()
Eleştirilen herkes kendini böyle savunuyor. Bu dünya var olalı geçerli modaBize göre yok ama konu sahibine göre linç tayfayız
Annenize gercekten uzuldum. Umarim yattigi yerde huzur bulmustur. Nur icinde yatsin, mekani cennet olsun. Bu dunyada babaniz cehennemi yasatmis. Annenize, hatta sizlere yasattigi gibi, kendi de cehennemde yasamis, hala da devam ediyormus. Neyse umarim sizler mutlusunuzdur.maalesef oyle oldu..ama 43 yasımdayım yanı ozamanlar daha cesaretsızdı kadınlar..gercı yınede ona kızardım ayrılmadı dıye...
Yemek bölümündeki yarışmalar. Zaten geçen hafta banlanmıştım, tarif kapamadım.
Amın.. Arkadasım,bılmıyorumkı polyannacılık yapmaya alıstım sanırım ..benım ve kızkardesımın cok ıyı eslerı oldu..nasıb ıste..ama 26 yasıma dek aılemle yasadıgım ıcın hep bır yanım buruktu..bu nedenle hıc gercekten mutlu oldugumu hıssetmedım..Annenize gercekten uzuldum. Umarim yattigi yerde huzur bulmustur. Nur icinde yatsin, mekani cennet olsun. Bu dunyada babaniz cehennemi yasatmis. Annenize, hatta sizlere yasattigi gibi, kendi de cehennemde yasamis, hala da devam ediyormus. Neyse umarim sizler mutlusunuzdur.
Aaaa umarım kazanırsınYemek bölümündeki yarışmalar. Zaten geçen hafta banlanmıştım, tarif kapamadım.![]()