• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya. Aile terapi alacak o cocuklari düsünüyorsa. Hicbirimiz kusursuz degiliz. Insan kendine ceki düzen vermek isterse verebilir. Cocuklari da cidden kücükmüs daha. Üzüldüm gercekten. Allah hepsine yardimci olsun. Konu sahibi icin de üzülüyorum.
bız hıcmı tartısmamıstık oglumuzun yanında tartısmadık..egolarından arınmak gerek değilmı..bencıl olmamak gerek..sevgı olmayan ortamda bunlar olurmu bılmıyorum...

Ben şunu anlamıyorum, boşanmayacak insanlar neden aynı zamanda sürekli kocasından şikayet eden konular açıyorlar? Yani ne desinler size şiddet gösteren adam için, boşan yerine ne söylenebilir ki? Üstelik sonra buradaki insanlara kızıyorsunuz ama şu sayfayı kapatınca şiddet görüp ezilen yine sizsiniz.

Ayrıca bir konu açıyorsanız kişisel algılamayın bence çünkü buradaki insanların hiçbiri sizi tanımıyor. Yani sizinle bir problemleri olamaz ki o yüzden. Aslında çok güzel bir platform burası, çevremizdeki insanlar bize sorunlarımız konusunda objektif yaklaşamayabilirler. Bu nedenle de dışarıdan nasıl göründüğünü farkına varamayız bazen. Eleştiri kaldıramıyorsanız da konu açmayın. Çok basit.

Nasıl rüya kuru mu ıslak mı? Aman ha kızlar gamyonun freni sağlam mı kontrol edin..🤪
Şimdilik kurudur herhalde, belki sonra agshahha. Allah onu bana rüyamda gösteriyorsa vardır bir hikmeti, sual olunmaz demiş adama ulaşmıştır muhtemelen. Hazin bir aşk hikayesi.

bızımkıler bız kavga ettıklerı ortamda değilsek bızım yanımıza gelıp kavga edıyolardı :KK53: bırılerı ayırsın dıyemı acaba
iişin garıbı annem rahmetlı oldu babam bu esıylede erkek kardesım odasına gırerek kavga edıyormus
Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Sorun babanizda yani. Huysuzun teki o zaman. Annenize uzuldum. Resmen zulum edilmis kadina.

Şimdilik kurudur herhalde, belki sonra agshahha. Allah onu bana rüyamda gösteriyorsa vardır bir hikmeti, sual olunmaz demiş adama ulaşmıştır muhtemelen. Hazin bir aşk hikayesi.
Şimdi ne desem ki rüyaya Margaret Hale Margaret Hale en güzeli Kütahya yöresinden bir türkü gelsin sayfa sakinleri, linç dakımı daklavatı ve konu sahibi için... Günün anlam ve önemine binaen:

"Ah hamamcı, bu hamama güzellerden kim gelir
ah ne bileyim ay efendim, günde yüzbin can gelir.."

Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Sorun babanizda yani. Huysuzun teki o zaman. Annenize uzuldum. Resmen zulum edilmis kadina.
maalesef oyle oldu..ama 43 yasımdayım yanı ozamanlar daha cesaretsızdı kadınlar..gercı yınede ona kızardım ayrılmadı dıye...

Şimdi ne desem ki rüyaya Margaret Hale Margaret Hale en güzeli Kütahya yöresinden bir türkü gelsin sayfa sakinleri, linç dakımı daklavatı ve konu sahibi için... Günün anlam ve önemine binaen:

Kızlar üçümüz rüyada bu gece Mune Mune yi görmeyiz inşallah

Kızlar üçümüz rüyada bu gece Mune Mune yi görmeyiz inşallah
Var mı haddimizi astığımız yorum? Konuyu baştan sona okuyan herkes aklı selim karar verir bacım. Haddimizi aştıysak da boynumuz kıldan incedir 💞

Gece gece nerden girdim bu konuya yaa :rolleyes::KK70:

maalesef oyle oldu..ama 43 yasımdayım yanı ozamanlar daha cesaretsızdı kadınlar..gercı yınede ona kızardım ayrılmadı dıye...
Annenize gercekten uzuldum. Umarim yattigi yerde huzur bulmustur. Nur icinde yatsin, mekani cennet olsun. Bu dunyada babaniz cehennemi yasatmis. Annenize, hatta sizlere yasattigi gibi, kendi de cehennemde yasamis, hala da devam ediyormus. Neyse umarim sizler mutlusunuzdur.

Annenize gercekten uzuldum. Umarim yattigi yerde huzur bulmustur. Nur icinde yatsin, mekani cennet olsun. Bu dunyada babaniz cehennemi yasatmis. Annenize, hatta sizlere yasattigi gibi, kendi de cehennemde yasamis, hala da devam ediyormus. Neyse umarim sizler mutlusunuzdur.
Amın.. Arkadasım,bılmıyorumkı polyannacılık yapmaya alıstım sanırım ..benım ve kızkardesımın cok ıyı eslerı oldu..nasıb ıste..ama 26 yasıma dek aılemle yasadıgım ıcın hep bır yanım buruktu..bu nedenle hıc gercekten mutlu oldugumu hıssetmedım..
bence cok onemlı cocukların huzurlu bır ortamda yasama hakları var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X