• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Er ya da geç verir merak etmeyin
Benim eski ayıda aşık olmuş
dünya ona güzel vur patlasın çal oynasın
İçiyor tatil yapıyor orda burda
İki çocuk var bir ay oldu 5 kuruşu geçmedi
Geçmesin istemem de o ayrı
Sanıyor musunuz hayat o beyinsizler için böyle geçecek
Kafalarını çok duvara vuracaklar da iş işten geçmiş olacak son gülen iyi gülecek asla bundan şüphem yok
Gurur yapma, haklarını bi tamam al; sen 2 çocukla cebelleşirken o besbekar gezer, içine oturur sonra.

Çocukluk aşkımdı eşim 14 yıl sonra evlendik ve daha 9 aylık evliyiz ama artık beni sevmediğini söylüyor ayrılmak istiyormuş nnedeni ne hala anlamış değilim ama bi konu var ki aynı evde aynı yastığa baş koyduğum adam, aylardır aynı odayı bile paylaşmıyor benimle sevmediğini hissettiriyor ama ne zoru var da hala sevmediği halde benimle evcilik oynuyor bilmiyorum .

Evet ben öyle 4 sene devam etmek zorunda kaldım, çünkü ne söylersem söyleyeyim, bırakıp gitmedi. Beni de çocuğumla tehdit etti gidersem. Ama sonunda kurtuldum
Yaa kurtuldugunuza sevindim. Çocuğunuzun şuan ki psikolojisini merak ettim. Anne baba ayrılığını nasıl karşılıyor zorlandığınız şeyler neler?

Bak bir konuda da @_Olivia ya bunu yazmis. Anlamiyorum burasi sanal bir platform sadece niye bu kadar büyüttü? Bizi polemiğe cekmeye çalışıyor C Calcifer
Disleke yaptığım yorumları yeni görüyorum. Hıı siz şunu demek istiyorsunuz burası sanal platform biz istediğimiz şeyi alay geçerek yazarız ama konu sabihi okusun sadece??

Disleke yaptığım yorumları yeni görüyorum. Hıı siz şunu demek istiyorsunuz burası sanal platform biz istediğimiz şeyi alay geçerek yazarız ama konu sabihi okusun sadece??
Alay geçilmez, edilir. O dalga geçmek.

Bak bir konuda da @_Olivia ya bunu yazmis. Anlamiyorum burasi sanal bir platform sadece niye bu kadar büyüttü? Bizi polemiğe cekmeye çalışıyor C Calcifer
Disleke yaptığım yorumları yeni görüyorum. Hıı siz şunu demek istiyorsunuz burası sanal platform biz istediğimiz şeyi alay geçerek yazarız ama konu sabihi okusun sadece
Alay geçilmez, edilir. O dalga geçmek.
Nedense cevaplar hic sasirtmiyor beni

Disleke yaptığım yorumları yeni görüyorum. Hıı siz şunu demek istiyorsunuz burası sanal platform biz istediğimiz şeyi alay geçerek yazarız ama konu sabihi okusun sadece

Nedense cevaplar hic sasirtmiyor beni

Dislike yaptığı yorumlardan da bihaber olana gayri sözüm yok.

Onu ben demiyorum o da senin yorumun.

"Alay geçeriz" kelimelerini düzenlerken "sabihi" kelimesini de "sahibi" olarak düzenleseydiniz... Sabi-hi... Sabi- hi..

Yaa kurtuldugunuza sevindim. Çocuğunuzun şuan ki psikolojisini merak ettim. Anne baba ayrılığını nasıl karşılıyor zorlandığınız şeyler neler?
Emin olun çocuğun psikolojisi o sevgisiz tartışmalı ortamda daha çok bozuluyor, artık teknoloji çağı, sizden bizde çok farkındalar herşeyin. Oyüzden çocuğuma yaptığım en büyük iyiliklerden biri bu

Dislike yaptığı yorumlardan da bihaber olana gayri sözüm yok.

Onu ben demiyorum o da senin yorumun.

"Alay geçeriz" kelimelerini düzenlerken "sabihi" kelimesini de "sahibi" olarak düzenleseydiniz... Sabi-hi... Sabi- hi..
Ben Türkçe yi gayet iyi biliyorum bana öğretmenlik yapmanıza gerek yok. Telefon bazı kelimeleri yazarken otomatik olarak kendisi düzenliyor.Bende okumadan göndermiştim. Yoksa biliyorum alay geçmek değil alay etmek. Konuşurken sabihi diye konusmuyorumdur dimi bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz. Yani dediğim gibi sasirtmiyorsunuz sizin genel tavrıniz bu cımbızla seçip dalga geçmek.. Neyse sizin gibi böyle gereksiz şeyleri konuşup kendimi aciklamak istemiyorum. Gözardı ediyorum..

Ben Türkçe yi gayet iyi biliyorum bana öğretmenlik yapmanıza gerek yok. Telefon bazı kelimeleri yazarken otomatik olarak kendisi düzenliyor.Bende okumadan göndermiştim. Yoksa biliyorum alay geçmek değil alay etmek. Konuşurken sabihi diye konusmuyorumdur dimi bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz. Yani dediğim gibi sasirtmiyorsunuz sizin genel tavrıniz bu cımbızla seçip dalga geçmek.. Neyse sizin gibi böyle gereksiz şeyleri konuşup kendimi aciklamak istemiyorum. Gözardı ediyorum..
Telefon alay geçmek diye bir düzenleme yapmaz. Belki siz daha önce alay geçmek yazdığınız için yanlış kodlayıp o şekilde düzenlemiş olabilir. 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X