eşini yalnız başına ailesinin yanına göndermek????

aynen canım yaa bu ne saçmalık,göndermem ne demek,çocuk mu bizim kocamız,hem ne hakla göndermem diyebiliriz ki,biz hayatı paylaşıyoruz,kocamızın patronu olmuyoruz,onlar da bizim emir erimiz olmuyor

Hatta ben kendim gönderdiğim olur eşimi,öyle saçmalık mı olur yaa
Ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu adam

Dışarıdaki hayatın küçük bir yansıması KK.

Buraya takıldığımdan beri artık toplumdaki saçmalıklar beni daha fazla ürkütüyor, korkuyorum. Hastalıklı düşünceler o kadar sardı ki benliğimizi. Ve ne yazık ki o hastalıklı düşünceler her yerde.

Resmen korku filminin ortasındayız. Sağım solum önüm arkam sobe.

Son düzenleme:
Ben de bazi evlilikleri anlamiyorum. Esinizle yapisik mi geziyorsunuz? Birlikte gidememek icin nedeniniz varsa, karsi tarafla gecinememek, islerinizin olmasi gibi, neden esinizi de tutasiniz ki? Birak gitsin adam yahu, ailesi sonucta. Evli de olsaniz, insan bazen kafasini dinlemek ister yahu.

Biraz rahat olsaniz, biraz serbest biraksaniz su eslerinizi.

yeni evliyim, evliliğim ilerledikçe arada sırada aileme eşim olmadan gitmek isterim. eşimin de bunu isteyebileceğini düşünürüm. ne var bunda anlayamadım. kimi kimden koruyorsunuz? ya da eşim beni aileme tek gidemezsin diyerek, kimi kimden koruyacak?

Biz eşimle gittiğimiz zaman bazen, yakalarım odaya tam gideririm kv susar...
Beni şikayet ediyor muhtemelen.
Eşinin tavrı değişmiyorsa sorun etme derim.
Ailesi sonuçta. Baş başa da kalacak yalnızda görüşecek...

istediği zaman ailesine gidip gelebilir. evlattık vazifesini tam yapmasını isterim eşimin.
üstelik anne-baba özlenmez mi?

hatta izmin uymayınca tek başına gitmesinde sakınca olmadığını söyleyip göndermiştim.

geri geldiğinde; güzeldi ama eksikti, keşke sende olsaydın dedi.

eşinizin ailesinin yanına gitmemek için mantıklı bi sebebiniz varsa (iş,hastalık vs)tek başına gitmesinde neden sıkıntı olsun ki.yakın zamanda dogum yapacagım bebeğim küçük olacagı için gitmek istemediğimi,tedirgin oldugumu söyledim eşime(12 saatlik yol)eşime tek gidebilirsin teklifinde ben bulundum.bence bunda bişey yok gibi.ailesini görmek onunda hakkı degil mi?

bu tavsiyeye öncelikle kendiniz uyun.çünkü Türkçede dil isimleri çekimlenirken kesme işaretiyle ayrılmaz.Türkçe'ye şeklinde değil ,Türkçeye şeklinde yazmalısınız.ve bırakın artık insanları sözümona engin bilgilerinizle dövmeyi.çünkü kusursuz değilsiniz.

birinci cümlenizde özne olarak ben ve diğer insanlar demiş,ancak yüklemi birinci çoğul şahıs olarak seçmemişsiniz.bu anlatım bozukluğudur.türkçeye kendiniz hakim değilken başkasını eleştirmeniz ne komik.bunu da ekleyeyim istedim,çünkü bilgiçliğe tahammülüm yok..

durduk yerde pinpiriklenmenize gerek yok. eşiniz tabiki yalnız başına ailesinin yanına gidebilir.
ben böyle şeyleri asla problem etmem, bazen evde işlerim olur, niye onuda evde oturmaya mahkum edeyim ki hadi git ailenle vakit geçir derim. sonuçta çalışıyouz ve her günümüz boş olmuyo yani böyle fırsatlar herzaman yakalanmıyo. aynı şekilde ben de tek başıma gidebilrim.
ben annemle başbaşa sohbet etmeyi çok severim. aynı şekilde onunda anne ve babasıyla sohbet etmekten zevk alacağını düşünüyorum. o yüzden böyle şeyleri sorun yapmaya gerek yok. illaki yalnız kaldıklarında seni kötüleyecekler diye bişey yok zaten.

gitsin ne var ki bunda...
ama sen gitmiyosun ve için içini yiyecek madem git sende...

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. sonuçta eşinin ailesi. siz gitmek istemeseniz bile, eşinize gidin demeniz lazım. uzak biri değil ki canı kanı....

asla ve asla eşini yalnız gönderme dedikoduların ardı arkası kesilmez...eşini de bi güzel doldururlar sana karşı...haklı konumda olan bile haksız olan sen olursun..bende mesela hiç gitmek istemem ama mecburiyet yapcak bişey yok...ele karışınca böyle oluyo...siz değil aileler evleniyo malesef

aynen katılıyorum çok güzel bir yorum olmus anca beraber kanca beraber

bazı arkadaslarım durumu öyle bir değerlendirmişler ki sanki ben esimi iple baglamısım we göndersem mi, göndermesem mi diye düşünüyorum... belki de benim anlatımımdan kaynaklanmıs olabilir ama benim sormak istedigim gönderip göndermemek mewzusu deil yalnız mı yoksa birlikte gitmek konusu muydu... sonucta ben eşimin ailesiyle aynı sehirde oturmuyorum. öyle gün içinde gitsin yarım saat 1 saat ugrasın gelsin durumu değil ki bu. ya birlikte gidicez ya da uzun süre ayrı olmaya razı olucaz. benim kendi ailem bile ilk kez yalnız olunca dısardan soranlara işte bişeyler söyleriz, dısardan insanlar yanlıs yorumlayabilir diye düşündü en basta. tabiki de beni cekistirmek isteyen ben yanlarındayken ya da telefonda da yapabilir. ama ben eşimle gitmeyince benim göremediğim baska bir dezavantajı olabailir mi diye sormak istemiştim. zaten esim insanların agzına bakan bir yapıda değildir ama beni en iyi hemcinslerim anlayabilir diye düşünüyorum. bu ilk olunca huzursuz hissettim biraz, cok mu garip???

valla canımbenim için problem değil biz istanbuldayız eşimin ailesi karadenizde bir hafta önce 10 gün kaldı geldi ne olcak yani ben gidemedim çocuklar gitmek istemedi çalışıyor zaten bende onlarla kaldım hem arada ayrı kalıp özlemek daha iyi

canım sana o kadar çok hak veriyorumki kelimelere naçizane şöyle dökeyim: arkadaşlar eleştirmişler ama bunu çekmeyen bilemez diyorum,çekip sabredenlerede hayranlığımı belirteyim ..henüz 1 yıllık evliyim.eşimin ailesi başka şehirde..ve ben kaynanamla ve eşiyle asla görüşmem. eşim gittiği zamanda suratı asık olarak döner.1 yılda kendi sorunlarımızdan 1 kere bile kavga etmedik ama eşim her ailesinin yanından gelişinde tartışırız...eşin onlara inanıp tartışıyorsa eşin sorunludur diyeceksiniz..ama eşime anlatılan yalanları eşim anlatmaz bile bana.ben tartışırım asık suratı için...ailesi yüzünden 1 yılda 100 milyardan fazla para kaybettik,,eviliğimin 1.ayında hemde...tabikii hiç ses çıkarmadım ama üzerine laf işittim...ben bunlara suratımı asmadan güleryüzle o kapıyı efalarca açtıysam ona,,o da bir kere ailesinin yanına gidip suratını asıp dönemez eve...eğer kayınbabanıza siz neden eşimi doldurup gönderiyorsunuz dediğinizde,eşinizi arayıp ,,gelin senden boşanmak istiyor diyecek kadar alçak insanlarsa GÖNDERMEYİN;TABİİ ÖYLE Bİ GÜCÜNÜZ VARSA ..!!!

bekarken komik gelirdi kaynana olayları..başına gelmeyince bilinmiyormuş...ben annecim dedikten sonra neden ısınmasın derdim.hiç öyle değil...dobrayım adı altında söylemedi laf kalmadı..sonra bende dobra oluverdim görüşmüyoruz...3 eltim var onlarda gidip gelmezler...2 kaynımda hiç uğramaz biride her gittiğinde bağıra çağıra çıkar evden..eşimde sadece saygızıslık etmeyeyim derdinde..ama onlara saygısızlık etmezken benim arada ezildiğimi farkedemiyor...ve bu doldurm olayından nefret ediyorum...ben onların adını bile anmam evimde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…