Herkes gelin modundan çıkıp anne modouna girse şimdi ve ilerde evladı yalnız gelemeyecek mi? illa karısı yanında mı olacak? iki laf edemeye cek mi? anneler illa gelini kötüler mi? neyse herkes bir gün kaynana da olacak o zaman anlaşılır
Kayınvalidenizi ve kocanızı bilmem ama ben ve Türkçe'ye değer veren diğer insanlar w kullananımı hakkında hiç de hoş düşünmüyorlar.Evli olduğunuza göre böyle saçma sapan harfleri kullanarak farklı ve havalı olduğunu zanneden ergenlerden de büyüksünüzdür diye tahmin ediyorum.Lütfen Türkçe'ye hakettiği özeni gösterelim.
Kayınvalidenizi ve kocanızı bilmem ama ben ve Türkçe'ye değer veren diğer insanlar w kullananımı hakkında hiç de hoş düşünmüyorlar.Evli olduğunuza göre böyle saçma sapan harfleri kullanarak farklı ve havalı olduğunu zanneden ergenlerden de büyüksünüzdür diye tahmin ediyorum.Lütfen Türkçe'ye hakettiği özeni gösterelim.
çok önemli bir durum arz etmediği sürece eşim nerede ben orada,ben nerede eşim oradadır..günleri ayrı geçirip,burukluk,hüzün,içimizi kemiren herhangi bir durum olacağına koşul her ne olursa olsun birarada olmayı tercih ederim(z)..
canım sana o kadar çok hak veriyorumki kelimelere naçizane şöyle dökeyim: arkadaşlar eleştirmişler ama bunu çekmeyen bilemez diyorum,çekip sabredenlerede hayranlığımı belirteyim ..henüz 1 yıllık evliyim.eşimin ailesi başka şehirde..ve ben kaynanamla ve eşiyle asla görüşmem. eşim gittiği zamanda suratı asık olarak döner.1 yılda kendi sorunlarımızdan 1 kere bile kavga etmedik ama eşim her ailesinin yanından gelişinde tartışırız...eşin onlara inanıp tartışıyorsa eşin sorunludur diyeceksiniz..ama eşime anlatılan yalanları eşim anlatmaz bile bana.ben tartışırım asık suratı için...ailesi yüzünden 1 yılda 100 milyardan fazla para kaybettik,,eviliğimin 1.ayında hemde...tabikii hiç ses çıkarmadım ama üzerine laf işittim...ben bunlara suratımı asmadan güleryüzle o kapıyı efalarca açtıysam ona,,o da bir kere ailesinin yanına gidip suratını asıp dönemez eve...eğer kayınbabanıza siz neden eşimi doldurup gönderiyorsunuz dediğinizde,eşinizi arayıp ,,gelin senden boşanmak istiyor diyecek kadar alçak insanlarsa GÖNDERMEYİN;TABİİ ÖYLE Bİ GÜCÜNÜZ VARSA ..!!!bazı arkadaslarım durumu öyle bir değerlendirmişler ki sanki ben esimi iple baglamısım we göndersem mi, göndermesem mi diye düşünüyorum... belki de benim anlatımımdan kaynaklanmıs olabilir ama benim sormak istedigim gönderip göndermemek mewzusu deil yalnız mı yoksa birlikte gitmek konusu muydu... sonucta ben eşimin ailesiyle aynı sehirde oturmuyorum. öyle gün içinde gitsin yarım saat 1 saat ugrasın gelsin durumu değil ki bu. ya birlikte gidicez ya da uzun süre ayrı olmaya razı olucaz. benim kendi ailem bile ilk kez yalnız olunca dısardan soranlara işte bişeyler söyleriz, dısardan insanlar yanlıs yorumlayabilir diye düşündü en basta. tabiki de beni cekistirmek isteyen ben yanlarındayken ya da telefonda da yapabilir. ama ben eşimle gitmeyince benim göremediğim baska bir dezavantajı olabailir mi diye sormak istemiştim. zaten esim insanların agzına bakan bir yapıda değildir ama beni en iyi hemcinslerim anlayabilir diye düşünüyorum. bu ilk olunca huzursuz hissettim biraz, cok mu garip???
bekarken komik gelirdi kaynana olayları..başına gelmeyince bilinmiyormuş...ben annecim dedikten sonra neden ısınmasın derdim.hiç öyle değil...dobrayım adı altında söylemedi laf kalmadı..sonra bende dobra oluverdim görüşmüyoruz...3 eltim var onlarda gidip gelmezler...2 kaynımda hiç uğramaz biride her gittiğinde bağıra çağıra çıkar evden..eşimde sadece saygızıslık etmeyeyim derdinde..ama onlara saygısızlık etmezken benim arada ezildiğimi farkedemiyor...ve bu doldurm olayından nefret ediyorum...ben onların adını bile anmam evimde....asla ve asla eşini yalnız gönderme dedikoduların ardı arkası kesilmez...eşini de bi güzel doldururlar sana karşı...haklı konumda olan bile haksız olan sen olursun..bende mesela hiç gitmek istemem ama mecburiyet yapcak bişey yok...ele karışınca böyle oluyo...siz değil aileler evleniyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?