one yaKonunuz içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır,bilginize.
Yeni konu açmaya ne dersin?Selam arkadaslar, eski bir konu ama genede sizinle paylasmak istiyorum. Benim kaynanamla hic bir sorunum yok aksine onu cok seviyorum o benim Annem Arkadasim. Esimin yegeni ve yengeleri beni bir türlü kabul edemedi. Dedem rahmetli oldu aramadi mevlütleri oldu ne beni nede kaynanami aradi cagirdi. Ama esim yegeniyle görüsüyor. Onlar cocukluk yapmis sende büyüklük yap diyor. Cocuk yapmayi bilen biri benim icin cocuk degildir. Bana ne yapiliyorsa ben ne azini nede cogunu geri veriyorum. Beni aramiyani bende aramiyorum. Hep bizim altan almamizi beklemeleri beni cok sinirlendiriyor. Benden bu kadar arkadas. Beni ariyani bende ararim. Kimseyede muhtac degilim calisiyorum onlarada muhtac degilim. Onlarin cekemedide o belki benim Müdür olmam.
Önceden Bdv'de konularına göre ayrım yapılmıştı. Kendi aile ve kardeşler. Eş ve ailesi kardeşler. Arkadaş çevresi diye. Şimdi onları kaldırıp tek tip yaptı aminlerone ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?