Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizın daha tazeymıs ben 1 bucuk yıl once tanıstım o zman soylemıslerdi 2 yıldırda ılıskım var suan nısanlıyız bnm kv dekilollu hep oyleymıs 3 te cocugu var yanıne zaman demişler bunu bizde tanışma pazar günü oldu ben bugün öğrendim ilk günden demişler acaba kilolu çocuğu olmaz diyemi düşünüyolar![]()
27-28 yaşında 2,3 yaş var aramızda.
demek ki yenge kelimesini seven hatta kendisine böyle denilmesi için ısrara eden insanlarda varmış,vay be..
farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten eşimin ailesiyle biri evli biri bekar erkek kardeşi,evli birde kız kardeşi var.bayramda seyranda tatillerde gideriz.her gittiğimizde de mutlaka eşimin abisine ablasına uğrarız.onları çağırırız.diyaloğumuz iyidir öyle zamanlarda. evleneli 1.5 yıl oldu ben arardm onları evliliğimin başlarında karşılıklı olmayınca aramayı kestim bende. yaz tatilinde eltimle bir sorunumuz oldu, had bildirir gibi ona yenge demem lazımmış,bunu söyledi.bu yüzden bende tavır yaptım.eşim bebeğimiz olacağını kayınvalideme söyledi beni de kutladı sağolsun.ha birde teyzesi beni aradı.onun dışında kimse aramadı.hadi beni geçtim bildikleri halde insan kardesini arayıp tebrik etmez mi? en son dikkatimi çeken olay da kaynm önceden doğum günümü faceden kutladigi için bende kutladim,herkesinki beğenilmiş benim iletim beğenmemiş.aynı şeyi bugün görümcemn 15-16 yaşlarındaki kızı yaptı. faceden doğum gününü kutladı m herkesin iletisi beğenmiş benimki
dışında. yenge deme olayından sonra tavır alınmış gibi hissediyorum.okuyan olduysa kafasını şişirdim affetsin beni. birde ben eşimin sehrinde yaşamayı da kabul ettim böyle aile ilişkileriyle ne yapacağım bilmiyorum...
:)soruyu yanlis sormussun canim...esinin ailesi tarafindan sevilen var mi? olacakti galiba![]()
bence bu kadar takılıp kendini üzme
bak ne güzel hamilesin
bu günlerin tadını çıkar
çogumuz eşimizin ailesi tarafından sevilmiyoruzdur boşversene![]()