• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesi tarafından sevilmeyen var mı?

ayyy mumkunse sevmesinler zararlarida dokunmasin... zaten bende onlari sevmiyorum
:KK76:

sen bebeğini düşün boşver onları..

Eklentiler

• 29824941872.webp
    29824941872.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 40
Sevmesinler bosver eslerimiz sevsin o yeter :) bizde üc eltiyiz gaynana hicbirimizi begenmez :) ogullari bir yana torunlar diger yana geri kafali cahilin teki ona göre geliler hem evde hem disarida calissin ogullari pasalar gibi yasasin yani diyecegim o ki senin derdinden büyük dertler var ;) allah can sagligi ile bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Bence hic takmayin.Takacaginoz en son insan onlar olsun.Esinizle iyiyseniz problem yok.Kimse kimseyi sevmek zorunda degil.Kendilerk bilir.Ustelik boyle basit birseyden olayin buyumesi sacma.Bahane aramislar ve bulmus. Herzaman mesafe iyidir.Sonunda pisman olup gelecekler onlar. Gelmezse de umursamayin.Bebeginizi dusunun.

ne zaman demişler bunu bizde tanışma pazar günü oldu ben bugün öğrendim ilk günden demişler acaba kilolu çocuğu olmaz diyemi düşünüyolar o_O
sizın daha tazeymıs ben 1 bucuk yıl once tanıstım o zman soylemıslerdi 2 yıldırda ılıskım var suan nısanlıyız bnm kv dekilollu hep oyleymıs 3 te cocugu var yanı

demek ki yenge kelimesini seven hatta kendisine böyle denilmesi için ısrara eden insanlarda varmış,vay be..

Tuhafmış hakikaten. Benim tüylerim yenge ya da yenge hanım dendiğinde diken diken oluyor =) Şakayla karışık adımla seslenmelerini istiyorum insanlardan. Mesafe olacaksa da "isim + siz hitabı" yeter.

farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten eşimin ailesiyle biri evli biri bekar erkek kardeşi,evli birde kız kardeşi var.bayramda seyranda tatillerde gideriz.her gittiğimizde de mutlaka eşimin abisine ablasına uğrarız.onları çağırırız.diyaloğumuz iyidir öyle zamanlarda. evleneli 1.5 yıl oldu ben arardm onları evliliğimin başlarında karşılıklı olmayınca aramayı kestim bende. yaz tatilinde eltimle bir sorunumuz oldu, had bildirir gibi ona yenge demem lazımmış,bunu söyledi.bu yüzden bende tavır yaptım.eşim bebeğimiz olacağını kayınvalideme söyledi beni de kutladı sağolsun.ha birde teyzesi beni aradı.onun dışında kimse aramadı.hadi beni geçtim bildikleri halde insan kardesini arayıp tebrik etmez mi? en son dikkatimi çeken olay da kaynm önceden doğum günümü faceden kutladigi için bende kutladim,herkesinki beğenilmiş benim iletim beğenmemiş.aynı şeyi bugün görümcemn 15-16 yaşlarındaki kızı yaptı. faceden doğum gününü kutladı m herkesin iletisi beğenmiş benimki
dışında. yenge deme olayından sonra tavır alınmış gibi hissediyorum.okuyan olduysa kafasını şişirdim affetsin beni. birde ben eşimin sehrinde yaşamayı da kabul ettim böyle aile ilişkileriyle ne yapacağım bilmiyorum...

demekki kendi aralarında dedikodunu yapıp birbirlerini fitlemişler...lüzumsuzlar..
benim eşimin ailesi yüzüne gülüp arkadan kazıklayan tipden...
yani yüzüme iltifatlar sırıtmalar, gel görki telde eşimi doldurmalar, düşmanlıklar..vs vs...
seninkiler aleni en azından, oldukları gibiler..
yani şöyle bi avantajı var senin durumun: kocana gidip dudak büzüp "ben onları seviyorum ama acaba onlar beni sevmiyomu canım?" deyip kendini acındırabilirsin...mağdura yatmak herzaman erkekleri etkiler..
ama ben malesef bunu yapamıyorum, çünkü benimkiler usta oyuncu, eşimin yanında bana yalakalık yapmayı iyi biliyolar...

eltide ego tavan yapmis bana kaynim gorumcmler ismimle hitap ediyo gecen kv gorumceme yengene caygetir dedi kendimi tuhaf hissettim yenge lafini ustume almadim bile aman sevmezlerse sevmesinler cokta fifi seni sevenler yeter sana salla gitsin cok cocukca seyler sen hamileligin keyfini sur ozlicen bu gunlerini

faceten hepsini sil, kim kime nasıl tavır alırmış görsünler.arama sorma aynı tavrı kocanda yapsın görsünler

Bence hiç umursama en iisi hic kutlamamak :63:biraz umursamaz ol senden iisi olmaz iyilik yaramıyor kimseye

kötülük yapmadıkları aile içi huzurunuzu bozmadıkları sürece ilgilenmeyin bence. yengemi -dayımın karısını- sevmediğimden herhalde yenge kelimesi çok itici gelir bana. görümcemin çocukları yenge diyorlar aklıma kendi yengem geliyor uyuz oluyorum ama ne desinler yengeleriyim :)

koca bi kadın ya da adam bana yenge desin istemezdim mesela kaynım demez abla bile demez iyi ki de demiyor. sizinki bence biraz büyüklüğünü kabul ettirmek istemiş. o işler öyle olmuyor ama maalesef sizde de olduğu gibi ters tepmiş.

bence hiç takmayın zaten yeni hamilesiniz. ben de öyleyim bulantıdır, hormonlarımın coşup beni depresyona sokmasıdır inan benim derdim bana yetiyor. dünya yansa umrumda değil şu anda, siz de öyle olun.

Back
X