- Konu Sahibi neyapsam88
Canim bu kadar uzulme. Sag salin olsunlar da insallah gelir gidersiniz ama bi de su boyut var ki neden qnlamis dwgilim, bu erkek annesi ailesi denilen kisi veya kisiler nedwn sadece kwndileeini aileden sayiyorlar da kizlar kayanon dibindwn xikmis gibi dqvraniyorlr anlamadim gitti. Benm esim de cok ugraati ailesinn olduu sehirde yasqmqmiz icin ama kesinlikle kabul etmedim. Evlwndikten sonra da k.v.ler surwkli baski yaptilar tayininizi isteyin gwlin diye,ne dwnaizlikler ne laflar...en son bi eaimle kavga ettik ve esim.kizimi alip gitmeye kalkti ama musaade etmedim kizimi alip onu kovdum,gidemwdi. Degil bir,on cocugum da olsa gitmem onun aileainin yanona. Cunku oraya gidersem biliyorum ki bosandircaklar bizi,en iyiisi gitmedwn bosanamk.bi de psikolojimi bozmaya ne gerek var de mi. Of neyse kendi derdime girdim yine. Demem o ki esinin is durumu musaitse allem et.kallem et kalma o sehirde ailene daha yakin bi yere gidin ayni yer olmasa da. Sinir oluyorum erkeklere de qilelerine de. Kimse kizmasin bana da su an cok sinirliyim