Başlıktanda anlaşılacağı gibi kaynana, kayınbaba, görümcek, elti vb...yüzünden
huzursuz olanımız o kadar çok ki..geliniz diye hep susuyor tepemize çıkarıyoruz
ama "yeter" kaydirigubbakcemile dediğimiz zamanlarda oluyor..
onlara karşı geliştirdiğiniz savunma mekanizmalarınızı paylaşın arkadaşlar...zemuszemus
valla esimle sevgiliyken o cok istedi beni tanistirmaya goturdu evlerine kaynanada bir sogukluk, suratima bakmadi desem yeridir.. 2 tane kiz kardesi yakin davrandilar ama yinede vardi bir cekememezlik tek abi de olunca MALUM!..
nisan filan oldu sonra bazi huzursuzluklar dugun masraflari falan filan baktim susmakla olmuyo.. kibar bir dille icimdeki herseyi soyledim ve bi karar verdim onlardan deger gorene kadar hic sicak davranmadim hep bi mesafe koydum halada oyle ama simdi bisey soylerken 3 defa dusunup soylerler, tedirginlik var.. hissediyorum. haftada 1-2 gorusuruz oyle bi iki saat oturmaya okadar.zamanla neolur bilmem ama boyle olmasini onlar istedi..suan bi sorun yok yani gayet memnunuz. kayin validem esime der baen sitem eder gelinim niye gelmiyo niye aramiyo tarzi..bende goze batmasin ben kotu olmayim diye ararim o kadar yani. ama kendi ailemede hic gel git ara diye zorlamam esimi ailem ona sicak davrandigi icin onlar kolay isindi zaten. o yuzdende rahatim o konuda simdilik.
AYRICA ONLARLA OLAN SORUNLARIMI VEYA DUSUNCELERIMI ESIMLE PAYLASMAM. ZATEN BASKA DERTLERIMIZ VAR! ERKEKLER HOSLANMIYOR ANNEYLE ES ARASINDA KALMAYI ZAMANLA PATLAK VERIYOR.