Eşinin ailesini yola getirenler, taktiklerinizi paylaşın

Başlıktanda anlaşılacağı gibi kaynana, kayınbaba, görümcek, elti vb...yüzünden
huzursuz olanımız o kadar çok ki..geliniz diye hep susuyor tepemize çıkarıyoruz
ama "yeter" kaydirigubbakcemile dediğimiz zamanlarda oluyor..
onlara karşı geliştirdiğiniz savunma mekanizmalarınızı paylaşın arkadaşlar...zemuszemus

valla esimle sevgiliyken o cok istedi beni tanistirmaya goturdu evlerine kaynanada bir sogukluk, suratima bakmadi desem yeridir.. 2 tane kiz kardesi yakin davrandilar ama yinede vardi bir cekememezlik tek abi de olunca MALUM!..

nisan filan oldu sonra bazi huzursuzluklar dugun masraflari falan filan baktim susmakla olmuyo.. kibar bir dille icimdeki herseyi soyledim ve bi karar verdim onlardan deger gorene kadar hic sicak davranmadim hep bi mesafe koydum halada oyle ama simdi bisey soylerken 3 defa dusunup soylerler, tedirginlik var.. hissediyorum. haftada 1-2 gorusuruz oyle bi iki saat oturmaya okadar.zamanla neolur bilmem ama boyle olmasini onlar istedi..suan bi sorun yok yani gayet memnunuz. kayin validem esime der baen sitem eder gelinim niye gelmiyo niye aramiyo tarzi..bende goze batmasin ben kotu olmayim diye ararim o kadar yani. ama kendi ailemede hic gel git ara diye zorlamam esimi ailem ona sicak davrandigi icin onlar kolay isindi zaten. o yuzdende rahatim o konuda simdilik.

AYRICA ONLARLA OLAN SORUNLARIMI VEYA DUSUNCELERIMI ESIMLE PAYLASMAM. ZATEN BASKA DERTLERIMIZ VAR! ERKEKLER HOSLANMIYOR ANNEYLE ES ARASINDA KALMAYI ZAMANLA PATLAK VERIYOR.

mecbur kalmadıkca görüşmüyorum. Huzurum yerinde neydi o öyle yaa geçti gitti. soğuk ve uzak olmak benim için iyi oldu. Şimdi beni üzen yok kafam rahat:hulya:

Başlıktanda anlaşılacağı gibi kaynana, kayınbaba, görümcek, elti vb...yüzünden
huzursuz olanımız o kadar çok ki..geliniz diye hep susuyor tepemize çıkarıyoruz
ama "yeter" kaydirigubbakcemile dediğimiz zamanlarda oluyor..
onlara karşı geliştirdiğiniz savunma mekanizmalarınızı paylaşın arkadaşlar...zemuszemus

Savunma mekanizması diye bir şey yok,
en baştan mesafe koyacaksınız,onlar sizin aileniz,anneniz,babanız,kardeşiniz değiller.
Onlara hem çok yakın hem çok uzak olmayı bileceksiniz,
en önemliside eşiniz arkanızda olacak,bu kadar basit yerimseniben

ben değilde sağolsun eşim yola getirdi........bense olduğum gibi oldum tavrım netti saygısızlık yapmadım ağzımı tuttum kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler sonuçta...2,5 yıldan beri görmedim konuşmadım 2 ay önce mecburen görüştük düğün yüzünden ....napıcaklarını şaşırıyolar kelimeleri cımbızla seçiyolar artık hatalrını anlamışlar ama geçti orası ayrı ........artık sadece siz diyorum onlara o kadar yine görüşmüyorum mecbur kalmadıkçada görüşmem ....
eş taraf olmamalı haklının yanında olmalı zor olsada neticede iki tarafta önemli.......eşim gerçekleri gördü bende hiçbir zaman tavrımı bozmadım idare etmedim baktılar olucak sustular.....ama uğraşmak zor başında olanlar bilir bende çok sıkıldım ,üzüldüm,kırıldım ama tek şansım eşimdi bu konuda yoksa bu şartlarda çoktan bitmişti eşimi canımdan çok sevsemde beni ezdiren adamın sevgisine dönüp bakmam bile ............herkes için hayırlısı olsun ama zor işler zor........

benim taktiğim deli rolü oynamak.inanılmaz güzel. senede bir kere cinnet geçiririm.herkes kendine gelir.ve bana bulaşırsa oğlunu torununu göremiceğini bilir. oyüzden artık öğrendi bana bulaşamaz.ilişkiler kötüye gidince bi cinnet tamamdır.korkucaklar başka çaresi yok yoksa seni korkutmaya çalışırlar.deli diye kimde bişey demez

:roflol: kızlar ben de cinnet geçirmye gidiyom.ama bunlar sonra gelin delirdi diye beni hepden oğlundan ayırmasınlar :1shok:
şaka bi yana.bi laf vardır bilirmisiniz.biraz ayıp ama.çok doğru bir laf ^'.g...t öpmeyle ağız mundar olmaz' derler.ben de öyle yapıyorum hep suyuna gitmeye çalışıyorum.ne derse vesselam diyorum.boşverin 3 günlük dünya.hiç birşey için üzülmeye değmez...

Bence de ne varsa cat cat yüzlerine söylemek,alttan almamak ve mesafeyi korumak.:1closedeyes:

canımbenim, uzak olduğun için tatlı dilin işe yaradığını sanıyosundur :)
ya da karşındaki insaniyetli olduğu içindir o.
yoksa tatlı dilden anlamayan, hatta istismar edenler de çook.

Yok be arkadaşım, inan uzaklıkla alakası yok 7 sene birlikte oturduk dile kolay...Evlerimiz ayrıydı ama yeme içme birdi...1 yıl önce ev aldık farklı bir semtten öylelikle ayrıldık...Ama insaniyet konusunda haklısın haklarını yemem...

Back
X