Eşinin ailesiyle yaşayanlar

hacininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
316
179
23
Öncelikle 18 yaşında severek evlendim. Eşim ailesiyle yaşamamı istedi seviyorum diye mi yoksa cahillikten mi kabul ettim. Bu arada 7 yıllık evliyim. Malatya da depreme yakalandık ben o zamn 6 aylık hamileydim. Evim yıkıldı. Şuan bi konteyner de beraber kalıyoruz kayınpederimle. Kayınvalidem evliliğim ilk yılı vefat etti. Eşim hep babasını evlendirmeyi düşünüyor. Ben istemiyorum. Çünkü kayınpederim başka ev tutmayı falan düşünmüyor. Şuan 9 aylık oğlum var kayınpederim hatrı kalmasın diye kayınpederimin babasının adını oğluma koymalarına izin verdim. Ama şuan çok pişmanım emekli maaşı var bir gün oğluma ne bi bez ne bi mama almışlığı var eşim paraya sıkıştığında bile hiç bir yardımda bulunmuyor. Bilmiyorum artık piskolojim mi bozuldu yoksa bişilerin farkına yeni mi varıyorum. kayınpederim oğlumu sevme şeklime kadar karışır oldu lütfen bana bi akıl verin ne yapmam lazım artık tahammülüm kalmadı

Başka kardeşi yok mu eşinizin kayinpedere ortaklaşa ev tutulsun aynı ev içerisinde zor,Çok küçük yaşta evlenmişsiniz bunu kabul etmenizin sebebi o yaş ilerledikce insan olgunlaştıkça olacak şey var olmayacak şey var diye analiz etmeye başlıyor

Başka kardeşi yok mu eşinizin kayinpedere ortaklaşa ev tutulsun aynı ev içerisinde zor,Çok küçük yaşta evlenmişsiniz bunu kabul etmenizin sebebi o yaş ilerledikce insan olgunlaştıkça olacak şey var olmayacak şey var diye analiz etmeye başlıyor
Tek erkek eşim maalesef

Allah kolaylık versin.
Ben de aynı binada oturuyorum.
Sadece daireler ayrı.
Illaki stresli zamanlar olabiliyor olmuyorda değil

Canım eşin müdahale etmiyor mu duruma ?
Seni üzmek istemem ama eşin bazı durumlarda müdahale etmeliydi.
Eşim evin tek oğlu olduğu için herşeye mecburmuş gibi davranıyor. Bana sen haklısın diyor bazen karşı çıkıyor babasına babası da küsüyor hemen eşime o zaman ben vicdan azabı çekiyorum benm yüzden küstüler diye offf çok zor durumdayım kafam allak bullak çocuk olduktan sonra hayat daha da zorlaştı benim için kaldıramıyorum galiba

En kısa zamanda babayı evlendirip yeni geline ev açmak 😂
Siz ailesiyle yaşamıyorsunuz başlık farklı olmalıydı. Siz babasına bakıyorsunuz. Aynı evde yaşamak annede olunca oluyor onu ilk yıl bitirmişsiniz.
Şimdiye kadar amcaya eş bulmamanız hata. Baş göz edin evinde yuvasında beraber ölümü beklesinler 🙈 Çok gaddarca oldu yorumum ama yani kaç yıldırda insan dayanamaz. Hadi evliliğinizin üstünden zaman geçip kayınvalide vefat etmiş olarak yanınıza gelse bir nebzede, kocanızla beraber kayıpeder promosyonu pek hoş olmamış.

Eşim hep babasını evlendirmeyi düşünüyor. Ben istemiyorum. Çünkü kayınpederim başka ev tutmayı falan düşünmüyor

Bırakın evlendirsin yoksa böyle hiç kurtulamasınız. Evlendikten sonra artık eşiyle uğraşacağı için size vakit kalmaz. Bu bahane ile sizde ayrı bir eve çıkabilirsiniz.

İnşallah baba evi olan bir kadınla evlenir de gider Allah yardımcın olsun :(

Baba evlenince o da başına kalır bir de ona hizmet edersin. Niye bu kadar sesin çıkmıyor neden bu kadar kendini ezdiriyosun? Kocan desen koca değil babasına hizmetkar bunu da görmüyosun.

Şaka gibi bir hayat cidden. Olan küçücük bebeğe olmuş.

Çocuğunuza nasıl davranacağınıza kimse karışamaz, çocuğa kötü davranmadığınız sürece. Eşiniz tek erkek olunca karısı köle gibi mi çalışacak. Hangi dünya bu, hiçbir işe yaramayan adamların yan gelip yatmasına deliriyorum. Eşinizle konuşmanız lazım baya eziyet görüyorsunuz.

Canım eşin müdahale etmiyor mu duruma ?
Seni üzmek istemem ama eşin bazı durumlarda müdahale etmeliydi.
Eşim sanki babasına bakmaya mecburmuş gibi davranıyor farkına varmadan beni çok yıpratıyor ne zaman konuşmaya çalışsam kavga etmeye başlıyoruz haklı olduğumun oda farkında ama hiç birşey yapmıyor hiç birşey için çabalamıyor

Back
X