- Konu Sahibi pembeveduru
dediğim gibi çok şeyler yaşadım.... kısaca evlenmeden önce çok iyiydiler.evlendikten sonra yüzleri çıktı. düğünde evimizde maddi yardım şöyle dursun eşim çalışıp tüm parasını onlara vermiş.sıfırla evlendik bi sürü borca girdik. borcunuz var demeyip dahada para beklediler... biz kendi ailemden yardım gördük onlar bunu görmezden geldiler.... maddi zararları neyse birde manevi oldu. kızları ile beni karşılaştırdılar... sofrada ona güzel şeyler koyup önüne bana kötüsünü koymak gibi basitlikler,borçlarını kızına elletmeyip bize ödetmeler vs. hatta para vermek istemediğim için tavır aldılar... etrafımız seni oğlumuza yakıştırmıyor dediler...ki ben birşey dersem biz değil etraf diyor dediler...akrabaları da durup dururken laf vurduğunda hiç seslerini çıkarmadılar... vs uzar gider..
bunlardan dolayı çok soğudum.yüzlerini göresim yok.hoşlanmıyorum.ama sanırım mecburum.yanidaha huzurlu olmak için.ancakonları nasıl affedicem.özür dilemelerine rağmen nefretim gitmiyor,samimi bulmuyorum.. onlar yüüzünden ağır depresyon geçirdim..ilgilenmiş gibi yapıp umursamadılar.. evime gelecekler nasıl davranıcam... birde diyolar ki sende yaşlanacaksın iyi davranki yarın sana da gelinin iyi olsun...peki onların hiç mi suçu yok. yani ben durup dururken görüşmesem amena ama bana yaptıkları ne olacak..
size sorum nasıl affettiniz? 15 gün boyunca aynı evde nasıl mesafeli durulur? şimdiden teşekkürler
bunlardan dolayı çok soğudum.yüzlerini göresim yok.hoşlanmıyorum.ama sanırım mecburum.yanidaha huzurlu olmak için.ancakonları nasıl affedicem.özür dilemelerine rağmen nefretim gitmiyor,samimi bulmuyorum.. onlar yüüzünden ağır depresyon geçirdim..ilgilenmiş gibi yapıp umursamadılar.. evime gelecekler nasıl davranıcam... birde diyolar ki sende yaşlanacaksın iyi davranki yarın sana da gelinin iyi olsun...peki onların hiç mi suçu yok. yani ben durup dururken görüşmesem amena ama bana yaptıkları ne olacak..
size sorum nasıl affettiniz? 15 gün boyunca aynı evde nasıl mesafeli durulur? şimdiden teşekkürler