Hay allahim ne insanlar var ya sonunu okuyunca guldum burda.
Ya bak iste ne diyorum kabullen evet cahiller konusuyorlar iste esin gozunde buyutmuyor ki bilerek soylemiyorlar diyor bu bile moral vermeli sana canim benim. Sana bisey soyleyeyim mi seninkiler cahil de yapiyor benimkiler okumus etmis hepsi iyi statute insanlar onlar bile yapiyor ben ne yapayim:) ablam da sozum ona rektor gelini dusun artik dusun o bile ne laflar yiyor altinda kalmiyor gerci

Artik guluyorum yani cunku cidden kabullendim.
Tipik es ailesi durumu sende de var tipiktir bu arkadasim hic uzulme hepimizin basinda var. En buyuk ozellikleri kimse yokken iki ara bi derede laf sokmak evet. Gecen yemek yedik esim lavaboya gecti kv ve ben masada lafliyoruz bana dedi ki e artik cocuk yapin oglundan icin de o ister artik kizim bak ister o biliyorum dedi. Bak sorun sende de olmayabilir oglumda da olabilir dedi

Nerden geldi bu kaniya anlamadim daha iki yillik evliyim denemedik bile. Bisey demeye kalmadi o esnada esim iceri girdi kv konuyu degisti ben de dondum (ne kadar ayip oysa ki ama yaptim iste) sen cocuk mu istiyosun dedim esim afalladi. Eninde sonunda herhalde dedi ama suan zamani degil dedi bozularak. Kv cirpiniyor yok onu demek istemedim deee falan daaa kalktim sofrayi toplamaya basladim ama bozuntuya da vermiyorum gayet rahatim esimin sesini duydum ne alemi var anne bu konunun bir daha kimse bu tarz sorular sormasin konusmayi sevmiyorum dedi.
Mutfakta laf vurur iceri gecer gelir geri bisey yokmus gibi davranir nabiz olcer alistik artik birbirimizi idare ediyoruz. Bir yandan da iyi de anlastigimiz cok konu vardir ayni anda ayni seyi dusunuruz mesela. Beni de sever aslinda da iste amiyane tabirle ayi yavrusunu severken oldururmus oyle bir sey.