Eşinin,arkadaşı,dost u,sevgilisi ol fakat kesinlikle annesi olma! .

gul6748

Beyaz gül
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
56
0
86
Muğla
demek istediğimi anladınızmı?koacanın ,eşinin herşeyi ol fakat annesi asla anneler çocuklarının yaramazlıklarını affeder,hoşgörülü olur,sengözlerimebaksanab :oklava:yaramazlık yapan kocaya:kızgın:

Hoşgeldin canım güzel paylaşımlarda bulunmanı dilerim.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Biz anladık onu....

canım ben de kocamız herşeyim annesi babasi abisi arkadaşi ama dost değilim

ben bütün bu dediklerinden çoktan istifa ettim gerçi bizim kocanın bundan haberi yok. ben şimde sadece çocuklarımın annesiyim. erkek milletine yüz vermeyeceksin.

ben annesi değilimm onu annesinden çok düşünemem bir gerçek bu...
ama eş olarak sevgili olarak arkadaş olarak herzaman yanındayım allahın izniyle..

annesi kadar asla olamam ama bazen çok karışıyorum ona.. Sigara içme.. Üzerine birşey giy.. Yemek ye.. Erken yat..

eskiden herşeyi olmam gerekir diye düşünürdüm
anladım ki en mühimii dost olabilmek,ne kadar şefkat gösterirseniz o kadar kıymetli olmuyosunuz yani....

annesi gibi asla davranmam bu şekilde de alıştırmayın derim yoksa bize bu adamların saygınlığı bilem kalmaz ..zaten bi annesi var .....ona hiçmi hiç üvey anne muamelesi yapamam doğrusu...

Son düzenleme:
bir bayan zaten eşinin annesi olmamalıda olamazda...sadece yaramazlık bakımından ele almayın hiçbir konuda annenn yerini kimse dolduramaz..ama hayat arkadaşı ve dost olmalı ...

bende zaman zaman annelik yaptığımın farkındayım.sanırım bu 3.5 yıldır eşimin ailesi ile oturduğumuz ve sürekli beni annesiyle kıyasladığı içindir kendi içinde...

annesi olmam asla.ya ben onun hayat arkadaşıyım annesinin yerini asla tutamamamki.benim yerim ayrı, annesinin yeri ayrı..elmayla armut kıyaslanamazkiii

sizler şefkat yönünden ele almışsınız.benim eşim ailesiyle şuan çok resmi ,10 gün öncesine kadar konuşmuyorlardı.eşimin ailesine karşı hiç saygısı yok.sevmiyor onları..hayatına hep müdehale etmek istemişler.onlar müdehale etmek istedikçe istemediklerini bile bile yapmış.bende zaman zaman eşime hata yaptığında uyarılarda bulunuyorum ve bana aynı annem babam gibisin diyo ve bende ben senin ne annenim ne de babanım diyorum..bu duruma kızıyorum.bir de şunu anladım ki.. eşinizin ne kadar üstüne giderseniz tam tersini yapmaya çalışıyor..en azından benim ki öyle..:1closedeyes:

Son düzenleme:
ilk evliliğimde eski eim sürekli beni annesiyle kıyaslardı. annesi de kendini benlekötükedihüso

erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyorduk sanırım; bir gün sandviç yerken ketçap fışkırdı cokacimcoook ve eli battı. Bana "peçete vermedin, o yüzden oldu" dedi. Ben :1shok: "ben senin annen değilim, kocaman adamsın, peçeteni almayı kendin akıl edebilirsin" dedim:jeyyar: etrafta duyan kadınlar korkuyla baktılar bana:roflol: "ne cadı şey " demişlerdir kesin.

Sevgilimle ise hiç sorun olmadı, çünkü ben de sık sık kendime kızsam da "bereni tak, atkını sar, ceketini giy, dikkat et, şemsiyeni unutma,ilacını aldın mı?, doktora gittin mi? vb" uyarılarda, hatırlatmalarda bulunuyor, üzerine titriyorum. hoşuna gittiğini de söylüyor. ama artık ipin ucunu kaçırmıştı sanırım ve ben de öyle cevap verdimkaydirigubbakcemile3 konu kapandı bir daha öyle şey demedi banakaydirigubbakcemile2

Back
X