- 19 Şubat 2016
- 310
- 297
- 103
- 46
- Konu Sahibi pembe dusler
Hemde çooooook çirkin hırsızlık bu yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis anlamayin ama bu cok sacma her evde olan bir durumdur bu erkek kadini aldigindaAdam kadına para veriyor.ama nasıl diyim para fazla harcayinca yada kocasının istemediği biseyini alınca eve eşya falan adam söyleniyor.buna bu para verilir mi falan filan.oda yolunu böyle bulmuş cebinden aliyo para fazla harcayinca parası kalmıyor istese adam çene konuşacak bi sürü.ondan yani bıkmış dirdirdan
Neresini çirkin buluyorsunuz? Size bi şey anlatayım; ablamın bi arkadaşı söylemiş hem çok güldüm hem çok doğru buldum.
-temizlikçi evi temizler parasını alır
- aşçı yemek yapar parasını alır
- bakıcı çocuk bakar parasını alır
-fahişe erkeği mutlu eder parasını alır..
Biz yemek yapıyorz para almıyorz
Çocuk bakıyorz para almıyorz
Temizlik yapıyorz para almıyorz
Adamın koynuna giriyorz para almıyorz
Üstüne bi de çalışıyorz aldığımız parayı da adama veriyorz.. neresi çirkin bi daha düşünün bakalım
Tamam ama kimse sizi bunları yapmanız için zorlamadı , bu bir seçimdi ve siz bu nu seçtiniz.Neresini çirkin buluyorsunuz? Size bi şey anlatayım; ablamın bi arkadaşı söylemiş hem çok güldüm hem çok doğru buldum.
-temizlikçi evi temizler parasını alır
- aşçı yemek yapar parasını alır
- bakıcı çocuk bakar parasını alır
-fahişe erkeği mutlu eder parasını alır..
Biz yemek yapıyorz para almıyorz
Çocuk bakıyorz para almıyorz
Temizlik yapıyorz para almıyorz
Adamın koynuna giriyorz para almıyorz
Üstüne bi de çalışıyorz aldığımız parayı da adama veriyorz.. neresi çirkin bi daha düşünün bakalım
Kızlar bi arkadasim sikistikca eşinin cebinden para almiyomus.yanlış anlamayineeşi parasız koymaz ama o yinede alıyor.bana garip geldi varmı böyle yapan merak ettim..
"Hem güldüm" dedim farkettiniz mi??? Ahh hayır farketmemişsiniz! :)) Tabi ki eş olarak ortak bi yuva kuruyorz,sizi temizlikçi zannetmedim merak etmeyin.. anneniz veya ananeniz de temizlikçi tutup babanız dedeniz ev işlerinde yemekte bulaşıkta yardım ediyor mu peki? Merak ettimGittikce boldladigim kisim ile beraber tabirler daha cirkinlesiyor.
Ben kendimi bu arada asci yada temizlikci olarak görmüyorum. O isleri esim ile beraber yapariz. Yada bir kadin gelir evi temizler. Bunlar yetiskin olmak ile beraber gelen sorumluluklar zaten ve hem kadin hem erkek bunu tasimali.
Bende calisiyorum ve para esim ile ortak hesabimiza geliyor. Yinede esimin parasinin yarisina hakkim oldugunu düsünmüyorum. O'da sabahin köründe kalkip calisiyor, yuvamiz icin. Bende aynen ve ikimiz birbirimizi destekleriz. Para kolay kazanilan birsey degil ve eger kendin kazanmiyorsan evet ayagini yorganina denk alacaksin.
Herkeste ahlak var demiyor dünya zaten.
Bu arada bu durum sizinle paylaşılan bir konu, gerekeni ona söyleyin. Burada bu konu gereksiz bence.
Size dert olacak bir durum değil.
Yok olay zaten hırsızlıktan başka bişey değil.. farklı bi yoruma yazdım bunları.. ev hanımlarının eve illa cash getirmeyince eşlwrinin kazancında da hakları yokmuş gibi düşünenler varTamam ama kimse sizi bunları yapmanız için zorlamadı , bu bir seçimdi ve siz bu nu seçtiniz.
Kendi seçimleriniz faturasını başkalarına kesmek oluyor bu.
Aynı şey değil yani, ayrıca eşten gizli para almak , sebebi ne olursa olsun bence de çok çirkin.
Jahahahshsha limoncuyu çağırın, size bütün nedenlerini açıklasın.Çok yanlış birşey yapan var veya yok önemli olan bu değil. Her şeyini karşılayıp üzerine cebine para koyan bir insanın cebinden extra para çalmak hicbir ahlak kuralına uymuyor ! Var böyle tanıdığım bir kadın özellikle de surda burda yaptığı harcamayı iki katı gösterip geri kalan parayı cebe atan ve ne yaptığına dair bir bilgim olmadığı bir kadın tanıyorum maalesef. Evlerden ırak böyle insanlar ne evime sokarim ne muhatap olurum. Kocasının cebinden para çalmaya cüret eden insan benim evimden de birşeyler almaya musait kişidir .
Yanlis oldugu acik zaten..ben boyle yapan varmi demedim zaten..fikirleri merak ettim yazdim.muhabbet olsun o yuzden burdayiz dimiKatiliyorum ve konu acan arkadasa ithafen soyluyorum bunun yanlis bir davranis oldugunu cocuk bile bilir siz eger bu konuda ben arkadasimi kirmadan incitmeden bu durumdan nasil vazgeciririm yanlisi nasil anlatirim diyorsaniz giris mesajinizi duzenleyin ona gore yorum gelsin daha yardimci olur
Yoksa gereksiz bir konu katiliyorum
Merak ettiğiniz kısma merak etmedim diyorsunuz..Kızlar bi arkadasim sikistikca eşinin cebinden para almiyomus.yanlış anlamayineeşi parasız koymaz ama o yinede alıyor.bana garip geldi varmı böyle yapan merak ettim..