- 14 Mart 2013
- 8.013
- 4.023
- 448
- Konu Sahibi Deruchette

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
((( nasıl unuturum bilmiyorum yaa, on gün önceydi bugün kimlikteki doğum günü faceden bildirim gelince dumura uğradım, nasıl bi hafıza bendeki off çok utandım on gün geçti bide eşim hiç demedi benim doğım günüm geçti bişey yapmadın diye ki çok önem verir böyle günlere mutlaka bi sürpriz yapar ben bi iyi ki doğdun bile demedim. Telafi için napabilirim kızlar
salak ben.
Sorma hiç böyle şeyler yapmazdım bi utandım ki sorma bişey demedi ama beklemiştir illa kiAynı ben bizimde bir hafta oldu geceli eşimde birsey demedi bende mahçubum bugün çarşıya gidecem birseyler bakacam artık aklıma birşeyde gelmiyorki
Çok ayıp olmuş yaAdamcağız da hiçbir şey dememiş. Büyük bir sürpriz hazırlamanız lazım bence kendini affettirmek için. Önümüzdeki hafta sonu bir yerlere rezervasyon yaptırsanız iki günlük bir yerlere gidip kafa dağıtırsınız?
Sorma hiç böyle şeyler yapmazdım bi utandım ki sorma bişey demedi ama beklemiştir illa ki
Eşim askeri personel iki gün üst üste izni yokgünübirlik ne yapabilirz onu bi düşünmek lazım. Yarın akşam gelecek ilk iş bi pasta yaptırayım dimi
Evet pasta olabilir kendiniz de yapabilirsiniz. İzinli olduğu bir günde sabahtan çıkıp yakın bir yerlere denize ya da pikniğe gidebilirsiniz değişiklik olur.
Yaş kaç merak ettim.
10 gun geçmiş ve adamın çıtı bile çıkmamış haaa!
nikah tazeleyin hemen..
Bu yasta unutkanlik normal degil. B12 eksikligi olabilir. Tahlil yaptirsaniz iyi olur.