Eşinin Doğun Gününü Unutan Kadın

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.013
4.023
448
:(((( nasıl unuturum bilmiyorum yaa, on gün önceydi bugün kimlikteki doğum günü faceden bildirim gelince dumura uğradım, nasıl bi hafıza bendeki off çok utandım on gün geçti bide eşim hiç demedi benim doğım günüm geçti bişey yapmadın diye ki çok önem verir böyle günlere mutlaka bi sürpriz yapar ben bi iyi ki doğdun bile demedim. Telafi için napabilirim kızlar :( salak ben.

Aynı ben bizimde bir hafta oldu geceli eşimde birsey demedi bende mahçubum bugün çarşıya gidecem birseyler bakacam artık aklıma birşeyde gelmiyorki

:(((( nasıl unuturum bilmiyorum yaa, on gün önceydi bugün kimlikteki doğum günü faceden bildirim gelince dumura uğradım, nasıl bi hafıza bendeki off çok utandım on gün geçti bide eşim hiç demedi benim doğım günüm geçti bişey yapmadın diye ki çok önem verir böyle günlere mutlaka bi sürpriz yapar ben bi iyi ki doğdun bile demedim. Telafi için napabilirim kızlar :( salak ben.

Çok ayıp olmuş ya :( Adamcağız da hiçbir şey dememiş. Büyük bir sürpriz hazırlamanız lazım bence kendini affettirmek için. Önümüzdeki hafta sonu bir yerlere rezervasyon yaptırsanız iki günlük bir yerlere gidip kafa dağıtırsınız?

Akşam eşinize en sevdiği yemekleri yapın, güzelce giyinin süslenin ve üzgün olduğunuzu söyleyin. Erkekler bizim gibi değiller biz olsak kavga kesin çıkartırdik :))

baya ayip olmus :/ ama is isten gecti kimlikteki yani bugune gore ayarlayinda sanki unutmamis gibi yapin bari, batti balik yan gider hesabi.
guzel bir surprizle kendinizi affettirebilirsiniz kolay gelsin:34:

Aynı ben bizimde bir hafta oldu geceli eşimde birsey demedi bende mahçubum bugün çarşıya gidecem birseyler bakacam artık aklıma birşeyde gelmiyorki
Sorma hiç böyle şeyler yapmazdım bi utandım ki sorma bişey demedi ama beklemiştir illa ki

Çok ayıp olmuş ya :( Adamcağız da hiçbir şey dememiş. Büyük bir sürpriz hazırlamanız lazım bence kendini affettirmek için. Önümüzdeki hafta sonu bir yerlere rezervasyon yaptırsanız iki günlük bir yerlere gidip kafa dağıtırsınız?

Eşim askeri personel iki gün üst üste izni yok :( günübirlik ne yapabilirz onu bi düşünmek lazım. Yarın akşam gelecek ilk iş bi pasta yaptırayım dimi

Sorma hiç böyle şeyler yapmazdım bi utandım ki sorma bişey demedi ama beklemiştir illa ki

Eşim askeri personel iki gün üst üste izni yok :( günübirlik ne yapabilirz onu bi düşünmek lazım. Yarın akşam gelecek ilk iş bi pasta yaptırayım dimi

Evet pasta olabilir kendiniz de yapabilirsiniz. İzinli olduğu bir günde sabahtan çıkıp yakın bir yerlere denize ya da pikniğe gidebilirsiniz değişiklik olur.

10 gun geçmiş ve adamın çıtı bile çıkmamış haaa!

nikah tazeleyin hemen..

bence yapılması gereken şey belli; bundan sonra eşinizde sizinle ilgili bir olayı unutursa onun dünyasını cehenneme çevirmeyin :1:

bu kendisine yetecektir :)

Son düzenleme:
Ben bugun lcw dan sortlu bir spor bi takımla spor çanta aldım maça giderken kullanır diye düşünüyorum bizimkide asker değil Sanki futbolcu hergün maçta. Sen karar verdinmi bu arada.?

Oovvv evlendikten sonraki ilk doğumgününü unutmuşsun.
Bunu bir erkek yapsa mazallah :)

Bence pastayı artık boşver,manası olmaz.Ben olsam 10 gün sonra gelen pastaya kızardım açıkçası.
İnce düşünülmüş bir hediye daha hoş olabilir.

Sana surprizimi once hayal kirikligi duygusunu yasatarak yapmak istedim onun icin kimlikteki tarihi kutlamaya karar verdim. On gunde umudu kesmistin degil mi? Diyebilirsin belki :D

Back
X