Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
itiraf ediyorum bengıcık oluyorum o kıza
![]()
sadece gıcık olmakla kalsam iyi. her gun bi onun resmıne bakıyorum bi de aynaya, depresyona giriyoum=)
neden boyle bırsey yapıyorsun kı![]()
boşuna kendi kendinizi üzersiniz eşiniz sizinle sadece bunu düşünün![]()
yapmamamm gerek biliyorum eşim de çok seviyor beni ama daha önce yaşanmış şeyler yüzünden takıntı yaptm.![]()
bn bırkere baktım o kızın resmıne oda eskı msjlarını gormustum eskı facesınde o zmn baktım sadece meraktan acaba ne tarz bı kız dıe bakmama bıle degmezmıs 10 basarım ona be
bnce sende bakma cnm facene esınle guzel bı resmını koy bakıyorsa baksın oda![]()
:):) seni seçtiğine göre tabi ki sen daha güzelsindir=) ben aynen dediğini yaptım hatta resimlerimizin hepsini dısarı actım:) kudurmuş köpek gibi saldırdı bana. neler neler yazdı. cevap vermedim. ben şuan hamileiym diye bu kadar taktım heralde. aynadaki göruntumu begenmediğim için:)
saldırdı derken msj fılan mı attı sana ?
kendını neden begenmıyorsunkı sen sevdgın adamın cocugunu tasıyorsun karnında
cırkın olabılme ıhtımalın varmı hamılelık ne guzel yapmıstr senı sımdı
bnım golgem bıle guzel ondan be hıc takmam kafama bnce sevgılım taksın bnm eskılerımı
cunkı ondan kat kat yakısıklılar cıktı karsıma basıt bı ...... kızınımı takıcam bn hıhh![]()
Bunu yapmanız için yani kıskanıp takıntı haline getirmeniz için tek sebep var bence: O kadından durup durup bahsetmesi...
Yani hala ondan bir şekilde etkilenmesi...
Eşimin eski sevgilisinin ne adını biliyorum ne kendisini gördüm
İlk tanıştığımızda sadece bir kız arkadaşı olduğunu söyledi o kadar
Ama kimdir nedir nerde ne yapar hiç konusu geçmedi
Ne ben sordum ne eşim anlattı yada ne eşim bana sordu ne ben anlatım eski sevilimi
Bana göre hiç gerek yok böyle şeylere...