Eşinin eski sevgilisini takıntı haliine getiren var mı?

böyle bi konu açılmıştı canım ordan bakabilirsin :34:

boşuna kendi kendinizi üzersiniz eşiniz sizinle sadece bunu düşünün :34:

yo asla kimseyle kiyaslamam kendimi , ki sevgilimin eski sevgilileri benle kiyaslancak durumda degiller , takmam.

yapmamamm gerek biliyorum eşim de çok seviyor beni ama daha önce yaşanmış şeyler yüzünden takıntı yaptm. :(

bn bırkere baktım o kızın resmıne oda eskı msjlarını gormustum eskı facesınde o zmn baktım sadece meraktan acaba ne tarz bı kız dıe bakmama bıle degmezmıs 10 basarım ona be :9:
bnce sende bakma cnm facene esınle guzel bı resmını koy bakıyorsa baksın oda:21:

bn bırkere baktım o kızın resmıne oda eskı msjlarını gormustum eskı facesınde o zmn baktım sadece meraktan acaba ne tarz bı kız dıe bakmama bıle degmezmıs 10 basarım ona be :9:
bnce sende bakma cnm facene esınle guzel bı resmını koy bakıyorsa baksın oda:21:

:):) seni seçtiğine göre tabi ki sen daha güzelsindir=) ben aynen dediğini yaptım hatta resimlerimizin hepsini dısarı actım:) kudurmuş köpek gibi saldırdı bana. neler neler yazdı. cevap vermedim. ben şuan hamileiym diye bu kadar taktım heralde. aynadaki göruntumu begenmediğim için:)

Kıyaslama değil de, eskiden onu sevdiğini bilmek bilee delii gibi kıskanmama bi sebep.
Bi kere bu konu yüzünden ayrılık aşamasına kadar gelmiştik, hemde ortada hiçbişey yokken.
Saçmaladığımı farkettim allahtan..
Artık umrumda bile değil.
Eminim ki sevgiliminde değil.
Beni seçtiğine göre konu kapanmıştır.:34:
Not: Yinede elime geçirsem bi kaşık suda boğabilirim. :37::47::52:

bi ara bende psikopata baglamıstım kızın hergun facesine bakıyodum onun resimlerine baktıgım kadar sevgilimin resimlerine bakmamısımdır:)) sonra sonra gecti hala ufaktan takarım ama eskisi gibi degil

Son düzenleme:
:):) seni seçtiğine göre tabi ki sen daha güzelsindir=) ben aynen dediğini yaptım hatta resimlerimizin hepsini dısarı actım:) kudurmuş köpek gibi saldırdı bana. neler neler yazdı. cevap vermedim. ben şuan hamileiym diye bu kadar taktım heralde. aynadaki göruntumu begenmediğim için:)

saldırdı derken msj fılan mı attı sana ?
kendını neden begenmıyorsunkı sen sevdgın adamın cocugunu tasıyorsun karnında
cırkın olabılme ıhtımalın varmı hamılelık ne guzel yapmıstr senı sımdı :29:
bnım golgem bıle guzel ondan be hıc takmam kafama bnce sevgılım taksın bnm eskılerımı
cunkı ondan kat kat yakısıklılar cıktı karsıma basıt bı ...... kızınımı takıcam bn hıhh:19:

Bunu yapmanız için yani kıskanıp takıntı haline getirmeniz için tek sebep var bence: O kadından durup durup bahsetmesi...
Yani hala ondan bir şekilde etkilenmesi...

Çok ama çok kıskanç bir kadın olduğum halde eski defterleri kurcuklamayı sevmem.
Bana da aynısı yapılsın istemem...

Eşimin eski sevgilisinin ne adını biliyorum ne kendisini gördüm
İlk tanıştığımızda sadece bir kız arkadaşı olduğunu söyledi o kadar
Ama kimdir nedir nerde ne yapar hiç konusu geçmedi
Ne ben sordum ne eşim anlattı yada ne eşim bana sordu ne ben anlatım eski sevilimi
Bana göre hiç gerek yok böyle şeylere...

saldırdı derken msj fılan mı attı sana ?
kendını neden begenmıyorsunkı sen sevdgın adamın cocugunu tasıyorsun karnında
cırkın olabılme ıhtımalın varmı hamılelık ne guzel yapmıstr senı sımdı :29:
bnım golgem bıle guzel ondan be hıc takmam kafama bnce sevgılım taksın bnm eskılerımı
cunkı ondan kat kat yakısıklılar cıktı karsıma basıt bı ...... kızınımı takıcam bn hıhh:19:

evet cnm mesaj attı aradı mail attı yalanlar soyledi bende saf gibi inandım ama sonra gerçekler su yuzune çıktı. şimdi de ara ara bakıyorum napıyo ne ediyo diye ama kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü=) zaten aşiftenin teki bi kaç tane sevgiliyi bi arada yürütüyo saf kız ayakalrına yatarak=) evet evet ben daha güzelim:)

Bunu yapmanız için yani kıskanıp takıntı haline getirmeniz için tek sebep var bence: O kadından durup durup bahsetmesi...
Yani hala ondan bir şekilde etkilenmesi...

yok canım ya oyle bişe olmadı. biz cıkmaya baslarken ben geçmişimi ona anlattım o da bana anlattı. sonra bu kızla ortak arkadaslarımız vardi o bana laf attı hıkayeler uydurdu falan . bikaç kez karşılaştık ortamda bana laf soktu, öyle öyle takıntı oldu. eşim adını bile duymak istemiyor o kadar tiksinmiş. eşimi aldatmış kaç kere eşim farkına varınca ayrılmış o yüzden etkılenmesi söz konusu bıle değil=)

Eşimin eski sevgilisinin ne adını biliyorum ne kendisini gördüm
İlk tanıştığımızda sadece bir kız arkadaşı olduğunu söyledi o kadar
Ama kimdir nedir nerde ne yapar hiç konusu geçmedi
Ne ben sordum ne eşim anlattı yada ne eşim bana sordu ne ben anlatım eski sevilimi
Bana göre hiç gerek yok böyle şeylere...

en iyisini yapmışsın canım, takıntılı yasamak kötü :)

Back
X