Eşinin eski sevgilisini takıntı haliine getiren var mı?

evet cnm mesaj attı aradı mail attı yalanlar soyledi bende saf gibi inandım ama sonra gerçekler su yuzune çıktı. şimdi de ara ara bakıyorum napıyo ne ediyo diye ama kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü=) zaten aşiftenin teki bi kaç tane sevgiliyi bi arada yürütüyo saf kız ayakalrına yatarak=) evet evet ben daha güzelim:)

aman canımmm senın onu burda konusman bıle gereksız bakıpta napıyonkı ona ?

Eşimin eski sevgilisinin ne adını biliyorum ne kendisini gördüm
İlk tanıştığımızda sadece bir kız arkadaşı olduğunu söyledi o kadar
Ama kimdir nedir nerde ne yapar hiç konusu geçmedi
Ne ben sordum ne eşim anlattı yada ne eşim bana sordu ne ben anlatım eski sevilimi
Bana göre hiç gerek yok böyle şeylere...

:46::46::46::46::46:
sızı kutluyorum

Eşim değil ama sevgilimin eski sevgilisini öldürmek istiyorum.
Kız salağın teki. Bazen konusu açılıyor deliriyorum.
Çok kıskancım,bu da kötü bişey tabii.Sonuçta geçmiş bitmiş bişey ama uyuz bir durum.
:47:

Eşim değil şuan ama sevgilimin eski sevgilisini görsem benden güzel diye değil de belki onu da sevdi mi aacaba diye kıskanırdım .
Ama benden önce uzun ilişkisi olmamış ve ben onun için kimseyle kıyaslanmayacak kadar güzelim :52:
Yani bana hep bunu aşıladı :69: Ben onun için çok güzelim . ( Kendimi çok güzel bulmam kesinlikle)
Şaşkın bana Adriana lima bile halt yemiş senin yanında diye düşündüm geçen gün kendi kendime demişti bikeresinde :27:
Yani hiç kıskanmadım . Şu durumda gerek de duymuyorum konuları geçmedi adı açılmadı :69:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim değil şuan ama sevgilimin eski sevgilisini görsem benden güzel diye değil de belki onu da sevdi mi aacaba diye kıskanırdım .
Ama benden önce uzun ilişkisi olmamış ve ben onun için kimseyle kıyaslanmayacak kadar güzelim :52:
Yani bana hep bunu aşıladı :69: Ben onun için çok güzelim . ( Kendimi çok güzel bulmam kesinlikle)
Şaşkın bana Adriana lima bile halt yemiş senin yanında diye düşündüm geçen gün kendi kendime demişti bikeresinde :27:
Yani hiç kıskanmadım . Şu durumda gerek de duymuyorum konuları geçmedi adı açılmadı :69:

canım ben de su an eşimin gözbebegıyım hiç kimseen görmediği sevgiyi sadakatı bende gördu.seni seviyorum dan cokk sana tapıyorum der bana eşim. ben de onun için çok güzelim ama insan bi kere takmayagörsün onun çirkin oldugunu bilsen de acaba gecmişte ne yasadılar dıye merak edıyosn=)

kızlar bende aynı durumdayım sevgilimin eski kız arkadaşını takmış durumdaydım başka başka facelerden ekliyip resimlerine bakıyorum nereye gitmiş napmış diye napmam lazım ya önceden böyle değildim erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz ama takıntıyı atamıyorum bi türlü :((

kocamın birzamanlar bir lise aşkı varmış..
meleğimiz..:1:
adı melekmiş..
köylerindeki evinde resimlerini, şiirlerini buldum..(neden hala duruyomuş sorusunun cevabı bir sürü kitap gazete dergi defter arasında buldumm kaynanam atmamış ne hikmetse saklamış)
birde okudum..
yaa kıskanılcak ne varkii olmuş bitmiş herkesin hayatında olabilen şeyler bunlar..
sonra eşim e söylemeyin diye tembihledim eltimin çocuklarını.. onlar organize ortaklarımdı ama sattılar beni.. hatta şiirlerini akşam yatarken masal tadında okucaktım eşime.. ama sölemişler ben söylemeden alıp ist getirip evimin en güzel köşesine koyup eşimi sinir etmek istiyordum..
ciddi yapcaktım bunu eşim öğrenince hepsi kül oldu yakdı uyuzzz:1:
hiç öyle kıskanarak bakmadım çünki eşimin 17-18 yaşlarıı..
sonra baya bii kafa buldumm meleğimm ilk aşkımm sevgilim felan diyeee çok sinirlendi..
melekten haberimiz yok napar neder nerdedir necidir öldümü kaldımı eşim askere gitmiş melek yok olmuşş..
dahada haber yok..
ayy aklıma getirdiniz durun akşam ben yine sarim az kocama..:9:

kocamın birzamanlar bir lise aşkı varmış..
meleğimiz..:1:
adı melekmiş..
köylerindeki evinde resimlerini, şiirlerini buldum..(neden hala duruyomuş sorusunun cevabı bir sürü kitap gazete dergi defter arasında buldumm kaynanam atmamış ne hikmetse saklamış)
birde okudum..
yaa kıskanılcak ne varkii olmuş bitmiş herkesin hayatında olabilen şeyler bunlar..
sonra eşim e söylemeyin diye tembihledim eltimin çocuklarını.. onlar organize ortaklarımdı ama sattılar beni.. hatta şiirlerini akşam yatarken masal tadında okucaktım eşime.. ama sölemişler ben söylemeden alıp ist getirip evimin en güzel köşesine koyup eşimi sinir etmek istiyordum..
ciddi yapcaktım bunu eşim öğrenince hepsi kül oldu yakdı uyuzzz:1:
hiç öyle kıskanarak bakmadım çünki eşimin 17-18 yaşlarıı..
sonra baya bii kafa buldumm meleğimm ilk aşkımm sevgilim felan diyeee çok sinirlendi..
melekten haberimiz yok napar neder nerdedir necidir öldümü kaldımı eşim askere gitmiş melek yok olmuşş..
dahada haber yok..
ayy aklıma getirdiniz durun akşam ben yine sarim az kocama..:9:

yaaa haklısın canım ne kadar bitmiş bnişe olsa da insan takıo yaa=)

kızlar bende aynı durumdayım sevgilimin eski kız arkadaşını takmış durumdaydım başka başka facelerden ekliyip resimlerine bakıyorum nereye gitmiş napmış diye napmam lazım ya önceden böyle değildim erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz ama takıntıyı atamıyorum bi türlü :((

canımm bizim çocugumuzx bile var ama ben de hala takık durumdayım=) aynen yaptıklarını ben de yapıyoruöm. :):)

Evli değilim. Bugüne kadar 2 ciddi ilişki yaşadım. İlki için ilktim. O da benim ilkimdi. Ama gene de eski hoşlantılarını bile taktım kafama. İkinci ilişkimde de aynı şekilde.. Zindan ettim ilişkimi bu takıntılarım yüzünden. Şimdi düşünüyorum da ; değer miydi ? Asla...
O yüzden büyük sözüme tövbe ama bundan sonra karşıma ciddi bir şeyler yaşayabileceğim bir insan çıkarsa geçmişini asla deşmek istemiyorum.. Benden önce kaç kız arkadaşı oldu , kimi sevdi , adı neydi dahi sormam.. İçim içimi yese de sormam. Bir ilişki için en gereksiz ve zararlı konu bu.

cok takmistim ilk zamanlarda hatta sen ona git, onu özlemissindir, saten o daha güzeldi bilmem ney gibii sacma seyler ile cok kirmistim sevdigimi:( kiskanmistim ama ne yapayim??

yeni evlendiğimde eşimin face geçmişinde sürekli eski sevgililerini arattığını görüyordum ama takip etmek için söylemiyordum liste olarak yazdım hatta isimleri unutmayım diye deliriyordum evleneli ay olmamış o neyin peşinde diye, neyse 9 ay boyunca dvm etti buna en sonunda patladım ve gayet ciddi şekilde konuştum ağırlığımı koydum ve ben gelemem böyle şeye işine geliyorsa dedim çok utandı mahcup oldu açıklama yapamadı merak dedi sadece ve şimdi görmüyorum artık toparladı biraz kendini 10 yıl bekar hayatı yaşamış biri zorlandı heralde evliliğe , zehir gibiydi ilk yılım nefret ediyordum gördükçe başka şeyleri bahane edip kavga çıkarıyordum içime attığım için , şükürler olsn artık zaman geçti ve düzeldi , kızların hiçbiri hiç bi konuda kıyaslanmaz bile benmle ama bana hakaret giibi geldiği için gıcık oluyordum

Erkek arkadaşım söz attıktan 1 ay sonra benimle tanıştı. Benim de 9 aylık ilişkim vardı, sonlandırdım. İkimiz de hiç ara vermeden birbirimizi tanımaya flört etmeye başladık. Bende de sizin bahsettiğiniz gibi takıntı var. Çünkü bunlar 3 yıldan beri birbirlerini tanımışlar, sevmişler, aileleri tanışmış, söz yapmışlar nişan-evlilik hazırlığı yapmışlar. Ama sorunlar yaşanmış, aralarına soğukluk girmiş ve söz atılmış.
Bu olaydan 1 ay sonra da benimle tanıştı, 5 aydan beri beraberiz.
Ben de çok cesaretliyim; ayrılmaları çok yeni olduğundan barışma ihtimalleri de vardı, beni yeni tanımıştı hemen ayrılabilirdik, onu 3 yıldan beri tanıyordu. Ben de herşeyi göze aldım ve ona güvendim, sevgimin arkasında durdum. O kızı sevdiğini ama artık sevmediğini, onunla evlenmeye kendini mecbur hissettiğini, beni sevdiğini- bana aşık olduğunu, benim her yönden o kızdan daha üstün olduğumu, benimle ciddi ve mutlu olduğunu hep söyledi. Bana hiçbir zaman bu konuları yansıtmadı. Sanki hayatında ilk ben olmuşum gibi davranıyor hep. Zamanla birbirimize iyice alıştık ve bağlandık. O kızı hep kötüledi, iyi ki ondan ayrıldım, keşke seni daha önceden tanısaydım dedi. 5 aylık süre içerisinde hep görüştük konuştuk gezmediğimiz yer kalmadı. Hep o beni aradı ilgi gösterdi, hep o görüşme planları yaptı. Face şifresini de verdi :) Beni ilk başta arkadaşlarıyla tanıştırdı, geçen hafta annesiyle tanıştırdı, 3 gün önce de yakın akrabalarıyla tanıştırdı. Tabi bunları içinden gelerek yapıyor hep. İlişkimizin her geçen gün daha fazla güçlendiğini hissediyorum. Ama bütün bunlara rağmen içimde hala bu korku var. Onların önceden beraber olduklarını düşündükçe çıldırıyorum. Ben de hep faceden o kızın profiline bakıyorum. O fotoğrafa baktıkça ister istemez onların beraber olduklarını hayal ediyorum. Herkese gösteriyorum fotoğrafı o kız mı daha güzel ben mi daha güzelim diyorum. Kafayı bozdum resmen bende takıntı haline geldi. Benden güzel bir kız olmadığı bir gerçek ama onun düşüncelerini bilemem tabi. Erkek arkadaşım ne kadar onu unuttuğunu hissettirse de ne kadar bana değer veriyor olsa da hep onun ne düşündüğünü merak ediyorum. Onunla bir daha barışma ihtimalleri olmasa da o kızı hatırlayıp düşünmesini bile istemiyorum. Facesinde sırf o kız görsün diye herkese açık yorumlar yapıyorum. O kız bana sataşsa da hemen kavga etsem diye bakıyorum. Ben ona sataşmayı kendime yakıştıramıyorum.
Bunlar da benim engel olamadığım saçma sapan düşüncelerim işte...
Beni sadece siz anlayabilirsiniz.

Back
X