EŞİNİN KENDİ İŞ YERİ SAHİBİ OLMASI

sevo160715

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
28
44
8
Arkadaşlar merhaba 8 aydır nişanlıyım ve nişanlım çok yogun çalışıyor ciddi anlamda 7/24 açık olan bir yer fırıncılık yapıyor kendi iş yeri sahibi ve ben bana evine vakit ayıramamasından çok tedirgin oluyorum hafta sonu tatilimiz yok aksam yemegi saatimiz belli degil istedigimz zaman birşeyler yapamıyoruz ve yapamayacagız gıbı gorunuyor , bu şekilde bir yasamı olan bayan arkadaşlarım va rmı acaba ? evlilik durumunda neler oluyor nasıl problemleri çözüp anlaşıyorsunuz ?

Evlendiginde de ayni devam edemez yanina bir usta alip is delege etmeyi ogrenmeli, bunun anlasmasini simdiden yapin yoksa evde yalniz cok beklersiniz.

Arkadaşlar merhaba 8 aydır nişanlıyım ve nişanlım çok yogun çalışıyor ciddi anlamda 7/24 açık olan bir yer fırıncılık yapıyor kendi iş yeri sahibi ve ben bana evine vakit ayıramamasından çok tedirgin oluyorum hafta sonu tatilimiz yok aksam yemegi saatimiz belli degil istedigimz zaman birşeyler yapamıyoruz ve yapamayacagız gıbı gorunuyor , bu şekilde bir yasamı olan bayan arkadaşlarım va rmı acaba ? evlilik durumunda neler oluyor nasıl problemleri çözüp anlaşıyorsunuz ?
Bunun gibi bir işte babam, erkek kardeşim, amcam, dayım, kuzenlerim çalışıyor :KK53: Bizim aile kısaca.

Hafta sonu yok, tatil günü yok, bayram yok, seyran yok, personel işe gelmez sen gidersin, personel işten çıkar yerine sen bakarsın, bir gün erken çıkayım dersin ertesi gün ceremesini çekersin o_O

İş yerinin konumu da bağlı. Benim babamın iş yeri mahalle arasında olduğu için personel bulması çok çok çok zor. 2 aydır kasiyer arıyorlar öyle diyeyim. Ama çarşı merkez deyse bazen daha kolay oluyor. Bunu neden söyledim, personel sıkıntısı olunca daha çok işe gitmek zorunda kalıyorlar ondan:KK14:

Edit: ben bekarım sende hep bekar diye nişanlının işini kötüledim gibi hissettim :D:D:D tabi çok şükür yine çalışıyor, eli ekmek tutuyor.. :KK200:

Kedi diye okuyunca istemsizce güldüm affola:KK48: bana gore daha bile iyi.takilmayin hayatinizda ki mutluluklari cogaltmaya bakin.

Benim değil de yakın bir arkadaşımın durumu bu şekilde. Ama kendisi de fırında çalışmaya başladı ve sorun o şekilde çözüldü. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum birlikte çalışma şansınız varsa o şekilde sizin için de daha kolay olur. Veya elemanları biraz çoğaltırsa kendi de izin kullanabilir belki.

Benim değil de yakın bir arkadaşımın durumu bu şekilde. Ama kendisi de fırında çalışmaya başladı ve sorun o şekilde çözüldü. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum birlikte çalışma şansınız varsa o şekilde sizin için de daha kolay olur. Veya elemanları biraz çoğaltırsa kendi de izin kullanabilir belki.
eleman fazla zaten ama basında durmadan olmuyor :(

Çalışacak ki evinizin ihtiyaçlarını karşılasın, evlendiğinde göbeğin böbiş dolduğunda onun da geleceğini hazırlasın, pembe fincanlarınızı daha fazla alabilsin ... nişanlanmadan evvel de işi gücü belliymiştir adamın, ne yapsın ki. Belki sen yardımcı olursun yükünü hafifletirsin birlikte zaman yaratırsınız diyeceğim ama hiç öyle bir niyet var gibi gelmedi.

Çalışacak ki evinizin ihtiyaçlarını karşılasın, evlendiğinde göbeğin böbiş dolduğunda onun da geleceğini hazırlasın, pembe fincanlarınızı daha fazla alabilsin ... nişanlanmadan evvel de işi gücü belliymiştir adamın, ne yapsın ki. Belki sen yardımcı olursun yükünü hafifletirsin birlikte zaman yaratırsınız diyeceğim ama hiç öyle bir niyet var gibi gelmedi.
vakit yaratmayı merak etmeyin ben düşünüyorum zaten hanım efendi bu kadar derin yazmadım sadece merak ettigim ve tedirgin oldugum konuyu sizlerle pylastım cunku dediginiz gibi gün gelir bir cocuk oldgunda neler oluyor. suan için problem benim nisanlımla vakit gecirmem yada yardımcı olmam degil yanlıs anlasılmıyım . sadece nasıl problemler dogruyor ileride

Fırıncılık çok zor iş. Arkadaşımın eşi senede 1 izin kullanıyor. Kolay değil ne sizin ne eşiniz için. Ama siz de bu durumda kendiniz gezin dolaşın. Eve kitlemeyin kendinizi..
sun beni anladgınızı dusunuyorum cocuk olmadan skntı degıl gunduz degil gece gezeriz eglenırız beni gelecekte sorumluluk arttıgındaki durum da neler oluyor ne gibi sorunlsar oluyor insanlar neler yasıyor onu bilmek istiyorum :( tesekkür ederim

ne demek istediniz anlamadım :KK43:

Telefondan yazınca harf hatası olmuş başlıkta 'eşimin kedi işyeri sahibi olması' yazmışsınız, hoşuma gitti kendimce espri yaptım bende. Konuya gelince patronluk böyle maalesef, anca çok güveneceği elemanlar yetiştirecek, ya da kardeş kuzen gibi güvendiği genç birileri varsa, haftada bir gün kasanın başında durması için harçlık verecek, öyle haftasonu tatili yapacaksınız.

sende dükanına ev gibi yerleş artık bir odayı ona göre dizayn et hep birlikte olmanın yolu nu olsa gerek evlenirken erkeğin mesleği kadının kaderini belirliyor
Çok toymuşsun bunları düşünmen gerekirdi

İyi tarafından bak, aldatacak vakti de olmayacak. Telefonla bile bir halt yiyemiyecek kadar meşgul olacak! Bütün gün unlarla, odunlarla haşır neşir olduktan sonra eve geldiğinde yanında sıcacık bir kadın bulduğu için şükredecek. Sana bile doyamayacak ki başka arayışları olsun. Bence çok iyi bu, sende kafan rahat yaşar gidersin.

Birlikte çalışın

Yalnız sabah kaçta gidiyor yani 4 te gidip gece 24 te geliyorsa vs mutlaka eleman ya da ortak olmalı

Yok sadece patronsa yani iş yapmıyor yönetiyorsa Zaman yönetimi bilirse 8-18 çalışan çoğu kişiden fazla Zamanınız olur

Evinizi işe yakın ayarlayın mutlaka

Back
X