• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

aynısının arkadaş modelinden bende de var :KK14:
ben nedense mutsuzluğunu bu şekilde kapatmaya çalıştığını düşünüyorum kendini böyle tatmin ediyor :işsiz:
konuşmaya başladığında başka arkadaşımla ilgileniyorum anlatamıyor :KK45:

Bnm icinde polislik cok onemli bir meslek hocam. Ama benim dayanamadigim esinin meslegi degil surekli esinin maasindan bahsetmesi bizim evimiz var bnm uzerime sizin yok hesabi yapmasi. Esimin maasi artacak ikinci ev alicaz cumleleri ve bnm artik bunlardan bıkmış olmam
Bence yapman gereken tek şey Allah daha çok versin diyip konusmasinin önüne geçmek.

Karşılık verirseniz ondan farkınız kalmaz siz size yakışanı yapın yazını okurken bile söyledikleri çok komik geldi bana ben olsam gülerim heralde sadece hiç kafaya takacak birşey değil bence:KK66:

Okumamış insan nE güzel ya. Cahiller cidden daha mutlu. Eşim polis olsa yanıma yakıştıramaz utanırdım meslek açısından. Eğitim ve meslek açısından polisler malesef ilke ortalamasına göre başat kalıyor. Polisler de max. 4 bin filan kazanıyor sanıyorum ama 5 bin de kazansa büyük paralar degil.

İnsanlar nerelerden mezun nE paralar kazanıyor Da kimse böyle sevinmiyor. Bir de tek maaşla geçinen bir ev için bence yoksulluk sınırı.

Okumamış etmemiş tek mutluluğu polis eşi olmak olan bir kadını alt etmek istiyorsanız sizin de vizyonunuz o kadarmış derim. Sizin bakış açısı da iyi deigl demek ki.

Son düzenleme:
Valla böyle tipler çok kendilerini bişe sanıyorlar bir daha görüştüğünde fırsat verme :))
Benim de bir kuzen var polis eşi memlekete geldiğinde bir hava bir hava görmen lazım Yok ayakkabımı şu kadara aldım Yok saçımı bu kadara yaptırdım Allah kimseyi sonradan görme yapmasın ne diyelim..en güzeli Yok saymak yada dinlememek lafı değiştirmek.ama takıntı haline getirmeyin çok kafanı bozuyorsa mesafe koy gitsin ;)

polis maaşı nerde 5 binmiş yaa :D biz de gidelim oraya. 4 bin zor çıkıyor terör parası vs ile. hatta çıkmıyor bile3 küsürdü eşimin maaşı.

aman ne sallıyosun yaaa anlatınca daha iyileri de olsun de geç. bizimde maaşımız şu kadar diye anlatıp indirme kendi seviyeni yerlere.. bariz kıskanıyor seni ve saçmalıyor

Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?

polis kızı, asker eşi bir yüksek matematikçi olarak yazıyorum:
kuzeniniz için okumamış demişsiniz ya, işte tam da bu yüzden eşinin üzerindeki üniforma ve gücü kendi gücü sanıyor maalesef. keşke insanlar kendi statülerini kendileri belirleyebilseler de eşleriyle övünmek zorunda kalmasalar...
yazdıklarınıza dayanarak; kuzeniniz içindeki duygusal açlığı maddi şeylerle doyurmaya çalışıyor..
bir de polisler (askerler için de geçerli) aynı maaşı alıyorlar ama eşlerinin birbirine üstünlük sağlama çabası oluyor (sözüm meclisten dışarı-istisnalar var elbette). eşinin arkadaşlarıyla çok görüşüyorlarsa alışkanlık hâline getirmiş olabilir bu durumu.
not: polis memuru 5 bin maaş almıyor..

Okumamış insan nE güzel ya. Cahiller cidden daha mutlu. Eşim polis olsa yanıma yakıştıramaz utanırdım meslek açısından. Eğitim ve meslek açısından polisler malesef ilke ortalamasına göre başat kalıyor. Polisler de max. 4 bin filan kazanıyor sanıyorum ama 5 bin de kazansa büyük paralar degil.

İnsanlar nerelerden mezun nE paralar kazanıyor Da kimse böyle sevinmiyor. Bir de tek maaşla geçinen bir ev için bence yoksulluk sınırı.

Okumamış etmemiş tek mutluluğu polis eşi olmak olan bir kadını alt etmek istiyorsanız sizin de vizyonunuz o kadarmış derim. Sizin bakış açısı da iyi deigl demek ki.

öğrenci yazıyor profilinizde merak ettim mesleğiniz nedir de bir polisi yanınıza yakıştırmıyorsunuz?

Guveni yok bu yuzden bi ispat etme cabasi hep.. takilcak bise degil bence gul gec :D

Polislere niye laf ettinki ablam ya? 4 bine 5 binede az diyorsun sen nerde yasiyorsun? Buarada polis esim filan yok..

Belliki komplexli ,belliki çekemiyo seni ,takma bence,senin üzülmen ya da onu taman onu düzeltmiycek ki..yaptığının çirkinliğinde yaşasın .umursama ve ona belli etme..kompleks işte boşver

Kuzeniniz için düşündüğünüz kompleksli, ezik, özgüvensiz gibi durumlar malesef sizin içinde geçerli. Eğer siz de ev almak istemiyor olsaydınız asla buna takılmazdınız. Kullandığınız kelimeler ve verdiğiniz örnekleri göz önünce bulunduracak olursam aldığınız eğitimler sizi kuzeninizden farklı bir bakış açısı kazandıramamış. Eşinize katılıyorum ev dediğiniz her zaman alınır. Şuan eğitimleriniz daha önemli. Düşünüyorum ev ve arabaya göre hayat standardı karşılaştırması yaparsak ben asgari ücretle geçinen insanlardan daha alt bir standartda yaşıyorum demektir. Oysa şu an ev borcu vs girmeden yapabileceğim şeyleri yapmak istiyorum. Eğitim ve yurtdışı seyahatleri benim için önemli.
Ayrıca akademisyenle polis karşılaştırılması gibi şeyler çok saçma , farz edelim ki sokakta simit satıyor. Önemli olan kişiliği, aradaki sevgi, saygı. Size yakışan onun söylediklerini kafaya takıp onu alt etmeye çalışmak değil, umursamamak. İşinize bakın. Aksi takdirde onu alt etmeye çalışırken ondan farkınız kalmaz.

Bence o insana sadece aciyin bunu çok ciddi söylüyorum mutsuz ve aşağılık kompleksi var .üzüldüm bu şahsa bırakın mutlu olsun biraz ovunerek.

Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Valla canım aynen benim de öyle bir hala kızı vardı tıpkı anlattığın gibi en sonunda bir gün dayanamadım söyledim nasıl davrandığını rahatladım valla kendisi öğretmen ama atanamadı ücretli yapıyor havasına bakarsanız sanki atanmış öğretmen içinden geleni yüzüne söyle gitsin öyle insanları da dizginleyen birinin olması lazım bence

insanların genel tavırları artık bunları takmıyorum genelde size de öneririm neyin ne olduğunu bildikten sonra .

Valla bizim de öyle akrabalarımız var ama yaşantımızı herkes görüyor biliyor, ev almam ama ev parasına yakın parayı iki tatilde yediğimi anlıyorlar. O sebeple öyle konuşanları kimse kaale almıyor. Demek ki sizin yaşantınızı da görmüyorlar ya da gerçekten düşündüğünüz kadar iyi yaşamıyorsunuz.
Görmüyorlar çünkü ailelerimizden cok uzak yerlerde yasiyoruz. Sadece birbirimize yakiniz. Cok istiyorum keske gelse ailelerimiz gorse ve onun soyledigi gibi olmadığını anlasa. Ama malesef aileler antalya daysa biz samsundayiz düşünün.

Valla canım aynen benim de öyle bir hala kızı vardı tıpkı anlattığın gibi en sonunda bir gün dayanamadım söyledim nasıl davrandığını rahatladım valla kendisi öğretmen ama atanamadı ücretli yapıyor havasına bakarsanız sanki atanmış öğretmen içinden geleni yüzüne söyle gitsin öyle insanları da dizginleyen birinin olması lazım bence
Nasil cevap verdin cok merak ettim

Kuzeninizle aranizda eğitim farki oldugunun bilincine vararak karar verin bence. Bu fark sadece diplomayla alakali degil kendini gelistirmesiylede alakali. Mesela hic yabanci fimlerden konusuyor musunuz ya da yabanci dizilerden? Muzik, tiyatro falan? Hayatinda esinden baska uğraşı yoksa farkli birseyler anlatmasini beklemek sacma
Sinema tiyatro kültürü yoktur onun. Evlenene kadar koyumuzde kaldi zaten sonra esinin yanina yerlesti. Ama bu sehirde yasamak koyde yasamakla ilgili bi durum degil artik. Zira yasadigi yer dolayısıyla bicok kulturden yoksun kalan insanlar dahi kendini gelistirebiliyo günümüzde. Yaslarimiz yakin oldugu icin surekli kendini bnmle kiyaslama cabasi icerinde oldugunu dusunuyorum. Babasi ona evlenirken beni ornek gosterdi hep o okulunu bitirdi sen yapamadin hemen birini buldun evlendin filan. Oda ailesine bnmle arasinda fark olmadığını hatta durumunun benden iyi oldugunu ispat etmeye calisiyo bence. Ama borca girerek ama kendinden yasamindan gencliginden ödün vererek. Nasil olsa cok uzagiz buraya gelip kimse gormiycek kafama gore sallayabilirim diyerek

Back
X