- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yapman gereken tek şey Allah daha çok versin diyip konusmasinin önüne geçmek.Bnm icinde polislik cok onemli bir meslek hocam. Ama benim dayanamadigim esinin meslegi degil surekli esinin maasindan bahsetmesi bizim evimiz var bnm uzerime sizin yok hesabi yapmasi. Esimin maasi artacak ikinci ev alicaz cumleleri ve bnm artik bunlardan bıkmış olmam
Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Okumamış insan nE güzel ya. Cahiller cidden daha mutlu. Eşim polis olsa yanıma yakıştıramaz utanırdım meslek açısından. Eğitim ve meslek açısından polisler malesef ilke ortalamasına göre başat kalıyor. Polisler de max. 4 bin filan kazanıyor sanıyorum ama 5 bin de kazansa büyük paralar degil.
İnsanlar nerelerden mezun nE paralar kazanıyor Da kimse böyle sevinmiyor. Bir de tek maaşla geçinen bir ev için bence yoksulluk sınırı.
Okumamış etmemiş tek mutluluğu polis eşi olmak olan bir kadını alt etmek istiyorsanız sizin de vizyonunuz o kadarmış derim. Sizin bakış açısı da iyi deigl demek ki.
Polislere niye laf ettinki ablam ya? 4 bine 5 binede az diyorsun sen nerde yasiyorsun? Buarada polis esim filan yok..Okumamış insan nE güzel ya. Cahiller cidden daha mutlu. Eşim polis olsa yanıma yakıştıramaz utanırdım meslek açısından. Eğitim ve meslek açısından polisler malesef ilke ortalamasına göre başat kalıyor. Polisler de max. 4 bin filan kazanıyor sanıyorum ama 5 bin de kazansa büyük paralar degil.
İnsanlar nerelerden mezun nE paralar kazanıyor Da kimse böyle sevinmiyor. Bir de tek maaşla geçinen bir ev için bence yoksulluk sınırı.
Okumamış etmemiş tek mutluluğu polis eşi olmak olan bir kadını alt etmek istiyorsanız sizin de vizyonunuz o kadarmış derim. Sizin bakış açısı da iyi deigl demek ki.
Valla canım aynen benim de öyle bir hala kızı vardı tıpkı anlattığın gibi en sonunda bir gün dayanamadım söyledim nasıl davrandığını rahatladım valla kendisi öğretmen ama atanamadı ücretli yapıyor havasına bakarsanız sanki atanmış öğretmen içinden geleni yüzüne söyle gitsin öyle insanları da dizginleyen birinin olması lazım benceDurumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Görmüyorlar çünkü ailelerimizden cok uzak yerlerde yasiyoruz. Sadece birbirimize yakiniz. Cok istiyorum keske gelse ailelerimiz gorse ve onun soyledigi gibi olmadığını anlasa. Ama malesef aileler antalya daysa biz samsundayiz düşünün.Valla bizim de öyle akrabalarımız var ama yaşantımızı herkes görüyor biliyor, ev almam ama ev parasına yakın parayı iki tatilde yediğimi anlıyorlar. O sebeple öyle konuşanları kimse kaale almıyor. Demek ki sizin yaşantınızı da görmüyorlar ya da gerçekten düşündüğünüz kadar iyi yaşamıyorsunuz.
Nasil cevap verdin cok merak ettimValla canım aynen benim de öyle bir hala kızı vardı tıpkı anlattığın gibi en sonunda bir gün dayanamadım söyledim nasıl davrandığını rahatladım valla kendisi öğretmen ama atanamadı ücretli yapıyor havasına bakarsanız sanki atanmış öğretmen içinden geleni yüzüne söyle gitsin öyle insanları da dizginleyen birinin olması lazım bence
Sinema tiyatro kültürü yoktur onun. Evlenene kadar koyumuzde kaldi zaten sonra esinin yanina yerlesti. Ama bu sehirde yasamak koyde yasamakla ilgili bi durum degil artik. Zira yasadigi yer dolayısıyla bicok kulturden yoksun kalan insanlar dahi kendini gelistirebiliyo günümüzde. Yaslarimiz yakin oldugu icin surekli kendini bnmle kiyaslama cabasi icerinde oldugunu dusunuyorum. Babasi ona evlenirken beni ornek gosterdi hep o okulunu bitirdi sen yapamadin hemen birini buldun evlendin filan. Oda ailesine bnmle arasinda fark olmadığını hatta durumunun benden iyi oldugunu ispat etmeye calisiyo bence. Ama borca girerek ama kendinden yasamindan gencliginden ödün vererek. Nasil olsa cok uzagiz buraya gelip kimse gormiycek kafama gore sallayabilirim diyerekKuzeninizle aranizda eğitim farki oldugunun bilincine vararak karar verin bence. Bu fark sadece diplomayla alakali degil kendini gelistirmesiylede alakali. Mesela hic yabanci fimlerden konusuyor musunuz ya da yabanci dizilerden? Muzik, tiyatro falan? Hayatinda esinden baska uğraşı yoksa farkli birseyler anlatmasini beklemek sacma