- 12 Haziran 2017
- 24
- 7
- 6
- 34
Sinema tiyatro kültürü yoktur onun. Evlenene kadar koyumuzde kaldi zaten sonra esinin yanina yerlesti. Ama bu sehirde yasamak koyde yasamakla ilgili bi durum degil artik. Zira yasadigi yer dolayısıyla bicok kulturden yoksun kalan insanlar dahi kendini gelistirebiliyo günümüzde. Yaslarimiz yakin oldugu icin surekli kendini bnmle kiyaslama cabasi icerinde oldugunu dusunuyorum. Babasi ona evlenirken beni ornek gosterdi hep o okulunu bitirdi sen yapamadin hemen birini buldun evlendin filan. Oda ailesine bnmle arasinda fark olmadığını hatta durumunun benden iyi oldugunu ispat etmeye calisiyo bence. Ama borca girerek ama kendinden yasamindan gencliginden ödün vererek. Nasil olsa cok uzagiz buraya gelip kimse gormiycek kafama gore sallayabilirim diyerek. Netteki sorundan dolayi iki defa gitti. ÖzürKuzeninizle aranizda eğitim farki oldugunun bilincine vararak karar verin bence. Bu fark sadece diplomayla alakali degil kendini gelistirmesiylede alakali. Mesela hic yabanci fimlerden konusuyor musunuz ya da yabanci dizilerden? Muzik, tiyatro falan? Hayatinda esinden baska uğraşı yoksa farkli birseyler anlatmasini beklemek sacma

yalan