- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yabancı siteler rast gelemi mail atıyor yoksa o sitelere bakanlara mı bilmiyorum kiBana hiç gelmiyor. . O tarz mesajlar. . Ama cep telefonuma 1 2 kez Nazlı seni facebooktan ekledi diye gelmişti. .
yabancı siteler rast gelemi mail atıyor yoksa o sitelere bakanlara mı bilmiyorum ki
Bana da aynısı oldu beni bir siteye üye yapmışlar. 14 yasindaydim. Onun eşinizle ilgisi yok. Alisveris vs yapıyorsa mailini ele gecirmislerdirkızlar eşimin mesajlarına bakayım dedim gereksiz mesaj bölümü hep yabancı sitelerden gelen seks mesajlarıyla dolu ingilizce hep bu sitelere mi üye oldu baktı yoksa o siteler rast gele mi herkese mesaj gönderir ne yapmalıyım çok sinirliyim
Spam mesaj onlar banada çok geliyordu tıklamayın o tür linklere virüste olur.Hatta kullanıcı adınız bulca şifreniz şu diye.kızlar eşimin mesajlarına bakayım dedim gereksiz mesaj bölümü hep yabancı sitelerden gelen seks mesajlarıyla dolu ingilizce hep bu sitelere mi üye oldu baktı yoksa o siteler rast gele mi herkese mesaj gönderir ne yapmalıyım çok sinirliyim
Ya bu gereksiz kutusu çok sacma. Gecen kendi mesenger baktim oooo neler atılmış ki hic birini tanimam etmem.kızlar eşimin mesajlarına bakayım dedim gereksiz mesaj bölümü hep yabancı sitelerden gelen seks mesajlarıyla dolu ingilizce hep bu sitelere mi üye oldu baktı yoksa o siteler rast gele mi herkese mesaj gönderir ne yapmalıyım çok sinirliyim
Valla bana da abone olmadığım halde bi siteden mesaj geliyor spam kutusuna gidiyor,, muhtemelen öyledir yani,, işsiz, dolandırıcı falan fişman çok yani.. atıyorlar mailbilen yok mu