eşinin msn gereksiz kutusu

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
kızlar eşimin mesajlarına bakayım dedim gereksiz mesaj bölümü hep yabancı sitelerden gelen seks mesajlarıyla dolu ingilizce hep bu sitelere mi üye oldu baktı yoksa o siteler rast gele mi herkese mesaj gönderir ne yapmalıyım çok sinirliyim

Bana hiç gelmiyor. . O tarz mesajlar. . Ama cep telefonuma 1 2 kez Nazlı seni facebooktan ekledi diye gelmişti. .

Bana hiç gelmiyor. . O tarz mesajlar. . Ama cep telefonuma 1 2 kez Nazlı seni facebooktan ekledi diye gelmişti. .
yabancı siteler rast gelemi mail atıyor yoksa o sitelere bakanlara mı bilmiyorum ki

yabancı siteler rast gelemi mail atıyor yoksa o sitelere bakanlara mı bilmiyorum ki

Ben sosyal medya kullanmıyorum misal. Facebook da yok ama mesaj geldi. Gmailime hiç o tarz mesaj gelmedi. Fakat bi siteye üye olduysam onun reklam mesajları maileme geliyor. Emin olmadan da bişey denmez.

Bana da gelmiyor ama bazı sitelere üye oluyorsanız maalesef mailinizi, numaranızı alabiliyorlar.. Eşinizin yabancı sitelerde (alışveriş siteleri gibi) üyeliği var mı ki? Bana da cinsel gücü artırıcı ilaç mesajları geliyordu.. Nasıl aldılar telefonumu bilemiyorum tabi..
Google, youtube Vs geçmişine baktınız mı?

Eski üyeliği varsa aynı mail adresi ile başka sitelere, oralardan geliyor olabilir. (Atıyorum bi teknik foruma üyedir, sonra o forum olmuştur sohbetli arkadaşlık sitesi, oradan hoop mesaj yağar durur)
Yine vakti zamanında aynı adresle kaydı vardır bir siteye, site hack yer, hoop bütün mail adresleri satılığa çıkar, yeni kurulan siteler de bunları belli ücret karşılığı alır, mesaj bombardımanına tutar linkleri tıklayana kadar otomatik.
Ya da bir siteye üye olur, oradan dağılır vs vs...
Arkadaşının maili hack yer, oradan listeyi alırlar vs vs.
Ya da direkt böyle bir siteye üyedir, oradan geliyordur.

Mail adresi ile nerelerde ne kadar üyeliği, eski olup olmamasına filan bakar.
Net bir şey söylenemez.

evet spam uye olmaya gerek yok bana whatsup tan bile geliyor kadin oldugum halde

Erkeklere genelde geliyor bu msjlar sanırım.
Biçok kişiden duydum çünkü.
İddaa, cinsel ürün msjları, cinsel içerikli msjlar...
Numaraların erkeklere ait olduğunu görünce onlara mı gönderiyorlar nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle şeyler için problem çıkarma bence emin olmadan

*Pardon, ben telefona msj olarak geldi sandım.
Benim eski mail adresime de geliyordu bu tarz mailler. Şimdi kullanmıyorum o mailimi ama yeniye de uzun zamandır bakmıyorum. Belki buna da geliyordur

Bana da geliyor maalesef. Alışveriş vs yaparken verdiğimiz mail adresleri hep ele geçiriliyor böyle. Kadın olduğum halde bir de sanki siteye üyeymişim de oradan biri bana mesaj atmış gibi mailler geliyor. Spam onların hepsi merak etmeyin eşinizle alakası olduğunu hiç sanmıyorum.

kızlar eşimin mesajlarına bakayım dedim gereksiz mesaj bölümü hep yabancı sitelerden gelen seks mesajlarıyla dolu ingilizce hep bu sitelere mi üye oldu baktı yoksa o siteler rast gele mi herkese mesaj gönderir ne yapmalıyım çok sinirliyim
Bana da aynısı oldu beni bir siteye üye yapmışlar. 14 yasindaydim. Onun eşinizle ilgisi yok. Alisveris vs yapıyorsa mailini ele gecirmislerdir

Spam mesaj onlar banada çok geliyordu tıklamayın o tür linklere virüste olur.Hatta kullanıcı adınız bulca şifreniz şu diye.

Ya bu gereksiz kutusu çok sacma. Gecen kendi mesenger baktim oooo neler atılmış ki hic birini tanimam etmem.
Begendigimiz sayfalardan takip ettigimiz gruplardan bulup atiyorlar.

üye olduğumuz sitelere iyi bakmamız gerekiyor üye olurken. eğer mail adresinin paylaşılmayacağına dair bir ibare yoksa o mail adresleri maalesef çıkar karşılığı bir havuza satılıyor. o türlü bir şeydir diye düşünüyorum.

Zamanında üye olmuşsa o mail adresiyle o Yüzden geliyor olabilir .

Valla bana da abone olmadığım halde bi siteden mesaj geliyor spam kutusuna gidiyor,, muhtemelen öyledir yani,, işsiz, dolandırıcı falan fişman çok yani.. atıyorlar mail

Eşimin mail adresine de gelmişti.Kavga çıkartmıştım ben de.Sonra o sitelere gireyim dedim çünkü şifresiyle mail adresini de yollamışlar güya.Girdim öyle bir site yok Dedi.Kimisinde de böyle bir mail adresi yok Dedi.İnandım ben de.Virüs olabilir.

Back
X