• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin narsist olduğunu düşünen var mı?

Narsist biri olması başka, "narsistik kişilik bozukluğu " olması başka. Adı üstünde bir tür kişilik bozukluğu. Bu tanıyı okuyarak koyamazsınız. Uzman birisine danıştınız mı?
İnternetten hastalıklara tanı koymak da son zamanlarda moda oldu. Ben de çok kitap okurum ama kimseye şu hastalığa sahipsin demedim, deme hakkım da yok zaten. Doktorlar bile onca testlere rağmen bu kadar kesin konuşmazken biz nasıl oluyor da şu kişide şu hastalık var diyebiliyoruz hayret doğrusu!
Ayrıca burçlarla ilgilenen biri olarak şunu diyebilirim ki, ben de aslan burcuyum kardeşim babam da. Hepimiz çok farklıyız. Babam anneme çok düşkündür, onu hep yüceltir. Kardeşim sözlüsüne resmen aşık, hatta kız ona ne giyeceğini sorar ona bile karışmaz "sen bilirsin" der.

Terapist teşhisi koydu

Narsist bir erkek arkadaşla yaşadığım travmalar sonrasında iyileşmek için yazmaya karar verdim. Benzer şeyleri yaşayanlara yardımcı olabilmek ve bu konuda biriktirdiğim öğrendiğim ne varsa dökmek için yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Narsist bir erkek arkadaşla yaşadığım travmalar sonrasında iyileşmek için yazmaya karar verdim. Benzer şeyleri yaşayanlara yardımcı olabilmek ve bu konuda biriktirdiğim öğrendiğim ne varsa dökmek için yazıyorum.
Bloğunuza göz attım hızlıca.
Psikoloji alt yapınız ve eğitiminiz var mı?
Yoksa size danışmanlık yapan bir uzman psikolog veya psikolojik danışman var mı?

Yavrum bi konu açsana sen, böyle aylık senelik konuları hortlatıyorsun, olmuyor.

Ana burcu aslan yükselen burcu da aslan olanlarda bu hastalık çoğunlukla görülüyor. Ana burç ve yükseleni aslan olan veya yay ya da kova olanlar asla mütevazi olmuyor maalesef. Bunlara bu hastalığa yatkınlık var çok ihtiraslılar. 9 senedir araştırıyorum. Çünkü eşimin narsist olduğundan şüphelendiğim için Çoook fazla araştırdım ve gözlemledim.

Ana burcu aslan yükselen burcu da aslan olanlarda bu hastalık çoğunlukla görülüyor. Ana burç ve yükseleni aslan olan veya yay ya da kova olanlar asla mütevazi olmuyor maalesef. Bunlara bu hastalığa yatkınlık var çok ihtiraslılar. 9 senedir araştırıyorum. Çünkü eşimin narsist olduğundan şüphelendiğim için Çoook fazla araştırdım ve gözlemledim.
Şunu yazmak için mi hortlattınız 4 yıllık konuyu.

Ya narsisistin ne olduğundan cidden haberiniz yok. Hala burcu, ana burcu yan burcu, yükseleni alçalanı vs. Egoist adamla narsisist yaratıkları karıştırıyorsunuz. Anlamlandıramadığınız şeylere narsisist diye etiket atamazsınız. Narsisist, bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden. Kurtulalı neredeyse 3 seneye yakın oldu ama hala kabus görüyorum. Psikolojik destekle ayakta kaldım. Narsisiste narsisistten başkası maruz kalmasın dilerim.

Back
X