Erkek İnfertilitesi Eşinin sper degerleri tamamen bozuk olup (Hiz sayi morfoloji ileri hareketli) normal yolla hamile kalan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben kaldım. Morfolojisi 0, sayı çok düşük ileri hareket yok gibi dedi doktor. Tedaviyle bile olmaz dendi. Ama umudumuzu yitirmedik verecek olan Rabbim, o ol desin yeter dedik oldu, bin şükür. Hatta hamile olduğumu 3. Ayında öğrendim. Dünyanın en güzel sürpriziydi o. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben kaldım. Morfolojisi 0, sayı çok düşük ileri hareket yok gibi dedi doktor. Tedaviyle bile olmaz dendi. Ama umudumuzu yitirmedik verecek olan Rabbim, o ol desin yeter dedik oldu, bin şükür. Hatta hamile olduğumu 3. Ayında öğrendim. Dünyanın en güzel sürpriziydi o. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaaa ne guzeeell allah sagkli omurler versin 🙏 nasil umut oldunuz bana cokk saolun gorup yazdiginiz icin peki herhangi bir kur ilac vb kullandiniz mi?hem de 2 yaslarina gelmis bile yavrunuz🥰🥰

Gercekten umit gibi oldu mesajiniz bizimde morf 0 harekette oyle..hayirlisi tabii mucize gibi bisey diyo dr normalden hamile kalman..peki siz polikistik filanmi vardi 3. Ayda ogrendiniz ?

Yaaa ne guzeeell allah sagkli omurler versin 🙏 nasil umut oldunuz bana cokk saolun gorup yazdiginiz icin peki herhangi bir kur ilac vb kullandiniz mi?hem de 2 yaslarina gelmis bile yavrunuz🥰🥰
Çok sağolun. Rabbim isteyen herkese versin. Sağlıklı beslendik, paketli gıdadan uzak durduk. İnciri bademi cevizi çok yedik. Ama en çok inandık. Herşey Allahın ol demesiyle dedik ve inandık. Doktorumuz bile şok oldu hatta. Yakın zamanda tekrar gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük oldu.

Gercekten umit gibi oldu mesajiniz bizimde morf 0 harekette oyle..hayirlisi tabii mucize gibi bisey diyo dr normalden hamile kalman..peki siz polikistik filanmi vardi 3. Ayda ogrendiniz ?
Herşey umutta bitiyor hiç yitirmeyin inşallah, Rabbim sizlerede nasip etsin. Doktorumuz evlat edinin dedi bize direkt düşünün yani o kadar umutsuzdu. Ama biz çok umutluyduk onun dediğine üzülmedik. Geç öğrenmemin sebebi aklıma hamile olduğumun gelmemesi. Adetim 3 ay gelmedi, aklıma hep vitamin eksikliği spor vs. Geldi, en son vitamin testinde öğrendim. İnşallah sizide hiç ummadığınız anda sevindirir Rabbim. Amin.

Çok sağolun. Rabbim isteyen herkese versin. Sağlıklı beslendik, paketli gıdadan uzak durduk. İnciri bademi cevizi çok yedik. Ama en çok inandık. Herşey Allahın ol demesiyle dedik ve inandık. Doktorumuz bile şok oldu hatta. Yakın zamanda tekrar gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük oldu.
Allahhimm ne buyuk ne guzel bir mucizee bizlerede yasatsin insallahhh bu ay cok umitliyim insallah bende 3 gun sonra burdan mucizemi mujedeleyebilirim coook saolun tekrardan icimizi umitle doldurdugunuz icin🥰🙏

Herşey umutta bitiyor hiç yitirmeyin inşallah, Rabbim sizlerede nasip etsin. Doktorumuz evlat edinin dedi bize direkt düşünün yani o kadar umutsuzdu. Ama biz çok umutluyduk onun dediğine üzülmedik. Geç öğrenmemin sebebi aklıma hamile olduğumun gelmemesi. Adetim 3 ay gelmedi, aklıma hep vitamin eksikliği spor vs. Geldi, en son vitamin testinde öğrendim. İnşallah sizide hiç ummadığınız anda sevindirir Rabbim. Amin.
Amin canim benim ne guzel soyledin..Rabbim evladini bagislasin sana hayirli bi evlat olsun sana inşAllah..ayrica cok sagol cevabin icin..insallah canim yaa bi umut inaniyorum bi gun buda gecti diycez

Cok tesekkur ederim yazdiginiz icin bizim de varikosel var fakat ameliyatlik degil diyorlsr yasimiz 33 oldugundan direk tup yapin ugrasmayin dediler sayi morfoloji ileri hareket hepsi cok kotu :KK43: insallahhh mucize olur 🙏birde prolaktin hormani yuksek 3 ay bekleyip tup basvurusu yapacagiz
Yaşım 33, eşimin 34. Benim prolaktin yüksek. Eşimin doppler usg sonucunda ameliyatlık değil dendi ama hormon seviyeleri düşük, sayı az gibi, morfoloji 1. Sayı aşılamaya da yetmeyeceği için olursa tüp bebek olur dedi doktor. Ben prolaktin için ilaca başladım. Eşime de hormon ilaçları ve takviye verdi morfoloji için. 2 ay tedavi sonrası yeniden spermiogram bakılacak. Beni de yaş endişelendiriyor ama tüp bebek de göz korkutan bir şey. Herkesin isteği doğal yoldan gebelik. İnşallah tedavi ve takviyelerle doğal yoldan olur sizin de bizim de 🙏
Yazmayı unutmuşum. Paketli gıdadan uzak durun dedi bize de. Sigara içiyorsan bırak dedi. Onu zaten 1-1,5 yıl önce bırakmıştı.

Ya insallahhh olur dogal yollardan 🙏 bizm doktor israrla tup bebek yaptirin yasiniz gec tedavi ye baslasak en az 8 9ay surer dedi sasirdik kaldik esimin hem spermi hem morfoloji hem ileri hareket kotu malesej ustelik hormonlarida skintili onunda prolaktini yuksek ve doktor sadece d vitamini verdi yeni iyi bir doktor bulucaz bu aydan sonra sigara kullanmiyor esim ben ona macun yedirdim bu ay kendimde corek otu bal tarcin yaptim ilk defa cok belirtim var dua edin tutnmus olsun🙏sizi o kadar iyi anliyorumki rabbim hepimizi en yakin zamanda sevindirsin

Ya insallahhh olur dogal yollardan 🙏 bizm doktor israrla tup bebek yaptirin yasiniz gec tedavi ye baslasak en az 8 9ay surer dedi sasirdik kaldik esimin hem spermi hem morfoloji hem ileri hareket kotu malesej ustelik hormonlarida skintili onunda prolaktini yuksek ve doktor sadece d vitamini verdi yeni iyi bir doktor bulucaz bu aydan sonra sigara kullanmiyor esim ben ona macun yedirdim bu ay kendimde corek otu bal tarcin yaptim ilk defa cok belirtim var dua edin tutnmus olsun🙏sizi o kadar iyi anliyorumki rabbim hepimizi en yakin zamanda sevindirsin
Insallah tutmuştur burdan haber et

Adetime iki gun kaldi dun yaptim kaset testten negatif ti 3 gun vardi bugun 2 gun kaldi ama korkuyorum sanirim tutmadi adet olacak gibiyim suanki en buyik belirtim 10 dakikada bir idrara cikiyorum hic boyle olmamistim yumurtlama 30 aralik olsa kaset teeste cikardi deilmi bug7n yapmim artik 😔😔
Belli olmuyor ki bazen günü geçse de cikmayabiliyor umudunu kaybetme
Bal propolis arisutu karışım yesin esin birde zeytinyağında incir beklet yedir
Kimi çok çok az sperm ile bile hamile kalabiliyor ınsallah olur insallah

Belli olmuyor ki bazen günü geçse de cikmayabiliyor umudunu kaybetme
Bal propolis arisutu karışım yesin esin birde zeytinyağında incir beklet yedir
Kimi çok çok az sperm ile bile hamile kalabiliyor ınsallah olur insallah
Coookk saol canim maranki macunu yediriyorum o onlarida deniyim bari bu ayda boyle gecti napalim allahim vardir bir zmaani 3 ay sonra tup bebek deneyecegiz

Coookk saol canim maranki macunu yediriyorum o onlarida deniyim bari bu ayda boyle gecti napalim allahim vardir bir zmaani 3 ay sonra tup bebek deneyecegiz
Sonucu hayırlı olsun tüp bebek veya normal Rabbim kucağını hayırlısıyla doldursun

Ayyy insallah canim durumumuz cok benziyooo

Cok uzuldum yaa daha 2 gun var ama icimde hala bir umut var kendimi kandiriyorum ya da😔 olan herkesin silik te olsa cikiyor bnm hicbisi cikmadi olsa cikardi allah ikimizede dogal yoldan tez zamnda nasip etsin canim 💞🙏🙏
inşAllah canım benimmm sabıroa bekliyoruz elbet bi gun bizede nasip olacaktır eğer nasibimizde varsa..

Cok uzuldum yaa daha 2 gun var ama icimde hala bir umut var kendimi kandiriyorum ya da😔 olan herkesin silik te olsa cikiyor bnm hicbisi cikmadi olsa cikardi allah ikimizede dogal yoldan tez zamnda nasip etsin canim 💞🙏🙏
Bizde de varikosel vardı ameliyat oldu 3.ay artmaya basladı 6. Ayda coronaya yakalandı eşim sayılar ameliyat oncesine döndü malesef beni bu süre asırı yordu tüp bebek düşünüyorum artık 😔

Bizde de varikosel vardı ameliyat oldu 3.ay artmaya basladı 6. Ayda coronaya yakalandı eşim sayılar ameliyat oncesine döndü malesef beni bu süre asırı yordu tüp bebek düşünüyorum artık 😔
Bizde mart ayinda bsicaz insallah direk tup bebege insalaah gerek kalmaz allah sizede nasip etsin en kisa zamanda cok iyi anliyorum sizi 😔

Back
X