- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
canım dna fragmantasyonudur o test.normalde en cok % 15 olması gerekıyormus.bızımde %42 cıkt..ı 4 ay once esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.2 hafta sonra test yaptrcaz. bakalım duzelme varmı.bızde 8 aydr denıyoruz daha sonuc alamadık.morfolojıde % 2 idi.ama sızın yuzde kac acaba.% 100 olamaz heralde elbette saglam morfolojıde vardr.esınde varıkosel varmı urologa muayene oldumu.allah sıfalar versın hepımıze
canim galiba kimsenin haberi yok bu durumdan evet bende duydum spermleri iyi olanlarda da dna kirikligi oluyormus
neden oyle dedin canim sen nereyi dusunuyorsun ve fazla panik yapma cunku sizin yuzde yuz degil yani saglikli sperm var ne zmaan denemeyi dusunuyorsun ve nerde denmeyi dusnuyorsun bana nereyi tavsiye edersin
Geçmiş olsun canım. Bizde de morfoloji ve sayı sorunu var. İlk tüp denememiz kimyasal gebelik. Bu testi hangi hastanede istediler sizden? Bizede bu defa yöntemi değiştireceğiz dedi doktorumuz ama neyi kastettiğini bilmiyorum belki bu yöntemdir.
galiba yazdigim mesajlar gidiyor artik kac gundur bi problem vardi
allahim bizlere yardimci olsun kizlar bizim gibi olanlar nerde yada kimsenin haberi yokmu
yeni gelismeleri yazalim lutfen
canım olur yaaa.neden olmasın sperm var.ne azospermlıler hamıle kalıyor.bır tane ıkı tane sperm bulunuyor.sankı bulunan spermlercok kalıtelımı.Rabbim vermek ıstedıkten sonra olur.sen uzme kendını.hatta bır bakmıssın dogal yolla bıle olur.kaan aydostan cvp geldı bana.sen msj gondermısmıydın ne dedı sana.ıyı bır merkez bul ve bak nasıl olacak.sıkma canını.
hayir canim ben yazmadim ve nasil yazilcagini bilmiyorum hatta kaan beyi de tanimiyorum hangio merkezde dr ve ne dedi canim sana bu kirilma hakkinda
canım bu sayı ve degerlerle normal yoldan hamıle kalabılırsınız demıs.amelıyat sonrası 5 ay kısa bır sure.6 ay daha normal yoldan denemenızı onerırım demıs.sayfa lınkını vermıs ve burdakı tavsıyelerımden faydalanabılırsınız demıs.Dna kırılması ıcın de yıne link vermıs kendı linki ordan bılgı sahıbı olabılırsınız demıs.ordada fsh tedavısıyle dna kırılması tedavısı olabılıyor gıbı bırcok tıbbı terımlerle uzun bır yazısı var.Bızım merkezımızdede dna hasar testı yapılmakta ıstresenız test yapıp takıbe alabılırız demıs.
bak canım kopyalayıp yapıstırıyorum maili.
Öncelikle, sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ameliyattan 5 ay geçmiş olması, henüz oldukça erken bir süre. Üstelik çocuk isteme süreniz de oldukça az. Bence 6 ay daha doğal yolla olmasını beklemenizde fayda var. Bu süre içerisinde ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılanları yapabilirsiniz. DNA hasarları konusunda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında bilgi bulabilirsiniz. Bizim hastanemizde de DNA hasar testine bakıyoruz. İsterseniz takibe alabiliriz. Ama size önerim, 6 ay daha doğal yolla olmasını beklemenizdir.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Mail adresi : ksaydos@tr.net
sagolsun her maıle cvp verıyor.Teoman beyde aynı sylerı soylemıstı bende kızmıstım hatta sorun buyuk nıye boyle gecıstırıyor dıye.Kaan beyde aynı seylerı soylemıs.ama hala hamıle kalamadım
(( .Bakalım ne olcak. ılerıde olmadı Kaan beyede gıderız Ankara'ya.Cok ii bır doktor.bence sende maıl at.cvp verır mutlaka.
Hazel Kaan Hoca gayet güzel şeyler yazmış. Tebrik ederim. İnşallah normal yollarla gelir bebeğin. Sizin değerleriniz nasıldı canım. Sayı falan normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?