sagol canım.aslında ben pek umutlu degıldım helede dogal yoldan ama Rabbim cok buyuk işte.inşallah sızlerede nasıp eder en yakın zamanda.bence hıc dna hasarına takılmayın cunku bak bende fatma84 adlı arkadasta hamıle kaldık.sadece tedavıyle.esın nolvadexe devam etsın .tabı dr. unuzla gorusun.esım nolvadexı 3 ay kullandı.bırde yanında proxeed plus,evıcap e vıtamını ve omega 3.
deneyın.zararı yok.ve sende tum tetkıklerını yaptrdınmı.hıstereskopı falan.eger sendede sorun yoksa gelır bebegın ama esın mutlaka tedavı olsun.esınde fsh sorunu yoktu hatrladııgm kadaryla degılmı.kac bılmıyorum ama nolvadexle bıraz dengelenır ve spermler fazla cıkabılır.hem 3 ayda bır fark olmadı dıye hıc olmıycak demek degıl.belkı sıze daha gec etkı edecektı.bıraktınızmı bılmıyorum ama bı sure daha kullansaydı esın dr. kontrolunde.ben hamıle kaldıgım ay karanfıl cıgnedım hergun ve hurma cok yemıstım hergun yedım 3-4 tane.bılmıyorum ıyı gelmısmıdır.ama paylasmak ıstedım.umarım sızınde guzel haberlerınızı burdan goruruz.