- Konu Sahibi sevcangoksel
-
çinko ve e vitamini hap olarak alınıyor.Keçi boynuzu kürü var.Parça parça kırıp kaynatılıyor, demleniyor yani.Ayrıntılı tarifi yazayım mı?
eşiminki de 8 milyon çıktı, ultrason sonunda varikosel teşhisi koyuldu.1-2 hafta içinde ameliyat olucak.Sonrasında düzelme umudumuz var.
Varikosel ameliyatı olduktan sonra hemen hamile kalınabiliyormu acaba? Bide bu ameliyat ağır bi ameliyatmıdır kaç gün hastanede yatar.Ayrıca ameliyat için ne kadar ödiyceksiniz?
Varikosel ameliyatı olduktan sonra hemen hamile kalınabiliyormu acaba? Bide bu ameliyat ağır bi ameliyatmıdır kaç gün hastanede yatar.Ayrıca ameliyat için ne kadar ödiyceksiniz?
merhaba hanımlar 2 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz.doktora gittik benm kan değerlerimi istedi ve eşimden sperm tesstini istedi benim kan tahlillerimde bi sorun çıkmadı fakat eşime sper testi yaptırdık sonuclarını değerlendirirseniz sevinirim.
hacim 2,5ml
like ifikasyon süresi 30
viskozite normal
agglütinasyon (-)
ph 7,2
spermatozoa sayısı 500 000/ml
toplam spermatozoa sayısı 1 250 000/ml
ileri hareketi (a+b) %32
yerindmle hareketli (c) %5
hareketsiz (d) %63
toplam ileri hareketli spermatozoa sayısı 400 000/ml
marfoloji kruger strict %1
spermatozoa dısı yuvarlak hücre sayısı 2000 000/ml
lökasit sayısı 300 000 /ml
cevaplarsanız sevinirim
merhaba arkadasım.öncelikle gözünüz aydın :) bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı kucagınıza alırsınız inşallah.keçiboynuzu kürünü tarif edebilirmisiniz ,birde sadece eşler mi içmeli.ilginiz için çok teşekkürler
biricik kusurabakma çalıştığım için herzaman giremiyorum internete onun için hemen geri dönemiyorum ama girebildiğim zamanlarda muhakkak yardımcı olmaya çalışırım.keçi boynuzu kürünü bir hafta sabah akşam eşine içiriyorsun bir haftadan sonra sadece akşamları içiyor.iki buçuk subardağı suyu kaynatıyorsun kaynadıktan sonra altını kısıyorsun 6 7tane keçi boynuzunu kırıp içine atıyosun 3 4 dk.onunla kaynatıyorsun sonra altını kapatıyorsun kapağı kapalı bişekilde 20dk.bekliyor sonra keçiboynuzlarını içinden alıyorsun ve şifa olsun diye afiyetle içiriyorsun.inan biz cidden şifasını gördük ben böyle şeylerin hemen şifa olacağını düşünmezdim ama yanıldığımı anladım.siz üroloğa gittinizmi nededi.allah yardımcın olsun buarada hiç morelini bozma kısa zaman sonra bu kullanacakların şifa olr inş.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde de aynı sorun var 1 ay önce sperm testi yapıldı.. sayı 14 milyon du hareketsizlik var dedi doktor. normal yolla da hamilelik olur ama zor olur dediii.. sizin durum nasıldı çok endişeliyim de...
sizin hareketsiz sperm sayınızda%75 varmıydı.arkadaşım bende keçiboynuzunun distribitörü gibi oldum:)ama ben mutlu oldum şifa buldum ya istiyorumki şu sitedeki tüm arkadaşlarda mutlu olsun şifa bulsun.şimdi bizde ilk olarak tüm hormon testlerini ve spermiogram testini yaptık hormonlarda bişey yoktu ama gelgelelim spermiogram sonucunu alınca(ilk ben almıştım sonucu)çok üzülmüştüm hiç unutmuyorum eşim guatırdanda ameliyat olmuştu. Kadın doğum bizi üroloğa yönlendirmişti orda klomen ve sigortanın karşılamadığı biaylığı 128liralık bi vitamin verdi.bunları 5 ay kullanıcaksınız eğer olmazsa aşılama yapıcaz dedi dktr.çok üzülmüştüm buformdaki arkadaşlardan keçiboynuzunu duymuştum.ve istikrarlı bişekilde kullandık bide eşim giresunlu olduğundan sürekli fındık yiyordu.oda çok etkiliymiş.doğal folikasit kaynağı.ve inan bi ayın sonunda değerler 2katına çıktı.zaten 2.aydada hamile kaldım.bulabilirsem eşimin değerlerini yazarım.ama inanıyorumki çok kısa bivakit sonra rabbim sizede nasip eder inş.çünkü biçok arkadaştan hareketli sayının nerdeyse 0 a yakın olduğunu duydum enazından bizim öyle değil onun için ümitvar olun ve çok dua edin inş.bizde tuttuysa sizdede tutar inş
bizim hareketli sperm sayısı % 55 ama ileri hareketli yok.. bakalım keçiboynuzu ve incir+ceviz,fındık bademe devam ediyoruz mayıs başı gibi tekrar baktıracağız o zmana kadar inşallahhh bebeğimiz gelir...Sizin hareketsiz sperm sayınızda%75 varmıydı.arkadaşım bende keçiboynuzunun distribitörü gibi oldum:)ama ben mutlu oldum şifa buldum ya istiyorumki şu sitedeki tüm arkadaşlarda mutlu olsun şifa bulsun.şimdi bizde ilk olarak tüm hormon testlerini ve spermiogram testini yaptık hormonlarda bişey yoktu ama gelgelelim spermiogram sonucunu alınca(ilk ben almıştım sonucu)çok üzülmüştüm hiç unutmuyorum eşim guatırdanda ameliyat olmuştu. kadın doğum bizi üroloğa yönlendirmişti orda klomen ve sigortanın karşılamadığı biaylığı 128liralık bi vitamin verdi.bunları 5 ay kullanıcaksınız eğer olmazsa aşılama yapıcaz dedi dktr.çok üzülmüştüm buformdaki arkadaşlardan keçiboynuzunu duymuştum.ve istikrarlı bişekilde kullandık bide eşim Giresunlu olduğundan sürekli fındık yiyordu.oda çok etkiliymiş.doğal folikasit kaynağı.ve inan bi ayın sonunda değerler 2katına çıktı.zaten 2.aydada hamile kaldım.bulabilirsem eşimin değerlerini yazarım.ama inanıyorumki çok kısa bivakit sonra rabbim sizede nasip eder inş.çünkü biçok arkadaştan hareketli sayının nerdeyse 0 a yakın olduğunu duydum enazından bizim öyle değil onun için ümitvar olun ve çok dua edin inş.bizde tuttuysa sizdede tutar inş
Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az olduğu için hamile kalamayanlar var mı? Eşi üroloğa giden varmı?Nasıl bi tedavi uyguluyorlar sperm sayısını çoğaltmak için? Lütfen bilgisi olan yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?